2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Norbi Update - Hozza a formáját

    Ismét megbüntette a GVH az Update-et.

    Konkrétan a Foodorgany Kft., aminek a kérdéses időszakában Norbi volt az ügyvezetője. Mégpedig az Update termékek reklámjaiban elhangzó - idézem - "hazugságok" miatt.
    Általában nem szoktam bejegyzést írni az Update-es bírságolások kapcsán, de ez a jelenlegi már nálam is kiverte a biztosítékot.

    Miről is van szó?
    A következő, reklámokban elhangzott állításokat vizsgálták:

    "- betegség megelőzésére, gyógyítására, kezelésére vonatkozó állítások, például „Cukorbetegek is élvezhetik nem csak az ízét, hanem a kedvező hatását is: lassú vércukor emelkedés.”,

    -egészségre vonatkozó állítások, például „az Update termékek az egészség megőrzésében segítenek”, a termékek összetételére vonatkozó állítások, például „Nem 30%-kal, hanem 50%-kal csökkentett szénhidráttartalmú!”,

    - piacelsőségi állítások, például „Ráadásul az egész világon csak az Update pékáruk rendelkeznek fogyáshoz, diabéteszhez elismert klinikai vizsgálattal.”

    A GVH vizsgálata megállapította, hogy a fentiek közül minden hazugság volt vagy jogszerűtlen.

    Folytatás...

    Dany007 9 éve 89

  • Valami nem stimmel...

    Eléggé mission imposibble-nek érzem a dolgot, de azért megpróbálom, hátha lesz valami csodával határos megoldás.
    Egyszer pár hónapja már rákérdeztem a dologra, de nem sikerült megoldást találni...

    Semmi lelki nyavajától nem kell tartani, tisztán "szakmai" dologról van szó. Játékról... : )

    Na, a lényeg az, hogy jó egy éve újítottam magamnak egy VGA-t hogy újra tudjak játszani mai játékokkal is.
    Egészen 2010-ig voltam aktív, majd az akkor már 3 éves kiöregedett gépemmel feladtam a játékot, mivel igen gyengusz volt már az akkori játékokhoz... Tök mindegy, a lényeg, hogy azért van tapasztalatom rendesen ilyen téren...

    A gond az, hogy amióta újra játszok több esetben is úgy érzem, hogy a kép nem folyamatos. Persze az fps megvan bőven, nyilván ez az első amire mindenki gondol. A probléma viszont ennél sokkal sokkal összetettebb. És V-sync ide vagy oda, nem számít.

    Tehát a lényeg az, hogy általánosságban elmondható, hogy minden játéknál tapasztalok egyfajta "mouse lag"-et. Ami azt jelenti, hogy ahogy mozgatom az egeret - nézelődök egy fps játékban akármi... - apró micro lag-eket tapasztalok. Mintha kicsit szaggatna, de inkább azt mondanám, hogy nem folyamatos a kép. Szakadozik. De nem akad, mert az fps bőven megvan.

    Folytatás...

    Dany007 10 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.