2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ROCCAT Kone

    Az egér, melyben processzor van...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 110

  • Egér kerestetik!

    Bizony. Eljött ez a pillanat is!
    Kedves b.nőm karácsonyra egy új egérrel akart meglepni. Én magam is gondolkozom már egy ideje a dolgon, de Ő megelőzött.
    Viszont az e-digital jóvoltából az kiválasztott egér nem érkezett meg a december 3.-i megrendelés óta sem, így azt mondta kedvesem, hogy válasszak egy másikat.
    Így most elérkezett a pillanat, hogy új egeret keressek. Na ebben kérek tanácsokat.
    Bár nemrég láttam egy elég durva példányt, és egyből bele is szerettem!

    Ő lenne az : [link] [link]

    A maximalizállt ár egy 20-as. A vezeték nélkülitől ódzkodom kicsit. De kitudja...
    Valami brutálszép, jókinézetű kis egér kellene, ami mindemellett kényelmes, és jól használható is.

    Már több, mint 5,5 éve egy Logitech Mx510-es egeret használok. 100%-ig megvagyok vele elégedve, de már kezd kiöregedni szegényem. Tehát nem rövidtávra tervezek.

    Folytatás...

    Dany007 14 éve 19

  • Kéne egy... kéne egy...

    Kellene egy:

    Bizony. Decemberben még úgy számoltam, hogy a hozzászólásaim alapján még legalább egy év, mire lehet saját avatarom, vagyis amíg elérem az Őstag rangot. De nem így lett.
    Ugyanis még december közepén meglett a rang. Meg is lepődtem nagyon. Hurrá, hurrá... :U A tiszteletnyilvánítást, illetve a tapsot és gratulációkat a hozzászólásokban lehet megtenni. ;]

    Szóval valamilyen képet kéne választanom. Sohasem érdekelt az ilyen úgy igazán. Bár a mostani nagyon gáz, amolyan magamutogatásnak, egoizmusnak tartottam kicsit ezt. Hogy húdemenővagyok mint az avatarom... és hasonló.
    Viszont amikor eljött a lehetőség, elgondolkodtam. Na nem azért, hogy miként tudnék minél 'menőbb' avatart kérni, hanem inkább azért, mert mégiscsak életem egy jelentős részét élem itt le. Akármilyen vicces, meló közben, otthon amikor van szabadidőm, szóval elég sokat fórumozok. Bár gondolom ezzel mindenki így van aki elérte a hasonló rangokat.

    Folytatás...

    Dany007 14 éve 21

  • Keresek valakit, aki lektorálná egy cikkemet...

    Szóval kéne valaki, aki tudna segíteni egy kicsit.
    Mivel Hakudoshi kollega az elmúlt egy évben igen ritka jelenség lett itt a PH!-n, ezért kéne valaki más, aki átnézi a cikkemet, és kijavítja az esetleges hibákat.
    Persze nem helyesírási hibákra gondolok. Arra is van ember :) azt megoldom majd a végén.
    Inkább tudás szempontjából kéne segítség. Valaki, aki ért egy kicsit a fizikához, meg a csillagászathoz. Bár ez most inkább fizikai tartalmú elbeszélgetés lesz. Szal húrelmélet, esetleg egy kis kvantumfizika. Ha még hozzá is tudna tenni valami érdemit (akár, mint társszerző) (persze egyfajta stílusban, nem nyersen, mint egy könyv) akkor annak még inkább örülnék.
    Előző nagyobb hangvételű cikkemnél Hakudoshi kollega töltötte be ezt a szerepet. De igen elfoglalt... :U Így nagyon nehézkes és lassú vele a kommunikáció. Ritkán van ideje rendesen átbeszélni a dolgokat.

    Szóval ha valaki késztetést érezne ilyesfajta segítségnyújtásra, akkor azt szívesen fogadnám! :)

    Dany007 14 éve 2

  • Telefonjaim 1999 - 2010

    Na, terjed a kór.
    Én is elkaptam.
    Bár túlsok telefonom nem volt, de ahogy itt elnézem a hasonló bejegyzéseket elég korán kezdtem a többiekhez képest... Vagy csak túl idős vagyok már =/
    Sokan 3310-zel, meg színes kijelzős telefonnal kezdték... Hajajj az én időmben (na ez tényleg elég idősesen hangzott) még nagy dolog volt a 3 soros kijelző is... Na meg az sms küldési lehetőség. Jó, mondjuk akkoriban ezt már minden telefon tudta, de a leírásoknál külön rubrikában szerepelt, hogy képes szöveges üzenetet küldeni... : ) Ettől függetlenül túl gyakran nem váltottam telefont. Nem volt értelme. Csak ha már kijött valami jobb... Persze volt olyan időszakom is, amikor egy aránylag új típus után visszatértem egy régihez. Hát igen, volt volt b.nő felidegesített és földhöz vágtam a 3200-t, ami minőségéhez méltón darabokra is törött. Akkor vettem 2db 5 és 10 ezer forintos régi telefont. De az is jó volt egy ideig : )

    Na akkor nézzük:

    1. Panasonic G450 (apámé volt még)

    2. Ericsson GH688 (bizony, akkor még sehol nem volt olyan h sonyericsson... )

    3. Motorla M3888

    Folytatás...

    Dany007 14 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.