Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Sziasztok!
Egyelőre ezen a készüléken akadt meg a szemem. Mert elég kedvező az ára és a design ebben a szegmensben az én szememnek a legjobb. Van ami jobban tetszik pl ZTE Nubia Z7 de nem biztos, hogy többet akarok adni érte... majd még gondolkozom!
Pár kérdés mert elkezdtem ugyan visszaolvasni az elejétől, de kicsit sok már a hsz.
Mostanra müködik rendesen a két kártya? Én az egyikkel csak 3g netet használnék, viszont közben kéne hívást is fogadnia a másiknak!
Összeszerelési és anyaghasználata az mennyire profi? Van e kivetnivaló benne vagy szépen egyben van a telefon ránézésre és kézben tartva is?
Akku az eddigi tapasztalatok alapján hogy bírja átlagosnak mondható használat közben (3g,wifi, 1-2 sorozat epizód megnézése, 6,7 telefonálás pár percesek) Nap végén imádkozni kell, hogy kibírja a töltőig és minden használatot minimalizálni vagy kényelmesen elvan egész nap?
A kijelző ISP vagy más technológia? Csak mert össze vissza írnak mindent erről is...
Az üveg nem GG hanem ez a Dragonakármi? Aminek elég meggyőző az ellenállóképessége! Nem fogom dobálni meg apró vagy kulcs mellé zsebbe tenni ,de fóiázni se nagyon szeretem a telefont, ha nem feltétlen kell!
Software frissítésekkel hogy áll? Várható még rá a jövőben is vagy megkapta a maximumot és már csak az újabb modellekre koncentrálnak?
A prcesszor sebessége kicsit aggaszt így látatlanban... van ami kiaksztja a telefont és használhatatlan rajta?
Hagyjam a fenébe az 1 gigás verziót és vegyem a 2 gigásat? megéri a 10k plussz költséget vagy úgysem ez lesz a szűk keresztmetszet és csak pénzkidobás a 2 gigás?Köszönöm!
D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Köszönöm! Csak azért variálok mert bár 2 évre tervezek minden telefont minimum. Mégis azt gondolom, hogy hiába lesz nekem 1 év múlva egy 2 gigás készülékem, ha a processzora fullad ki az alkalmazások alatt. Ha egy komolyabb készüléket választanék akkor egyértelmű lenne számora, hogy 2 gigás legyen. Így viszont tartok tőle, hogy ez a telefon nem éli meg nálam a szokásos 2 évet.. akkor meg talán felesleges pénzköltés a 2 gigás vétele.
-
atee
őstag
válasz aytukabozs #1927 üzenetére
Igen köszönöm azt is meg ezt a válaszodat is!
Ha gyárilag fóliázva van az más.. én magam nem szeretek vele szórakozni. Ezért fontos, hogy masszív ellenálló legyen alapból a kijelző!
Nem IPS a kijelző és bár ez észrevehetetlen... mégsem az. Ez megint egy tényező ami a 2 gigás ellen szólhat az én kifacsart gondolkozásomban
Az akksi az bíztató és az is, hogy prémium minőségnek mondod!Valahogy én úgy vagyok ezekkel, hogy vagy legyen költséghatékony és akkor az 1 gigás az valóban az.
Vagy legyen komolyabb darab! Jelen esetben az pedig a ZTE nubia Z7 valamelyik variánsa lenne.
A kettő között én sajnos nem látom a középutat..ezért is variálok vacak 10 ezren a 2 gigásra. Pedig vehetném a 80k-s telefont is, de minek? (vettem már 100k fölött is telefont többször is és ki is tatrtottak sokáig, de valahogy most nehezemre esik ennyit költeni egy ilyen eszközre.) Tudom kicsit feketefehéren látom a dolgokatD-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz aytukabozs #1929 üzenetére
Ez most mellékes is.. nyilván majd az újabb játékokra gondolok amik talán még meg sem jelentek, de egy ma izmosabb procin még majd 1 év múlva is elmennek. Ezen meg már nem vagy csak döcögve.
-
atee
őstag
válasz aytukabozs #1934 üzenetére
Értem a részemről is csak egy kis kukacoskodás... elégedett vagyok az aktuális xperia T, TFT kijelzővel is.
Csak kell a két kártya...
És lassan eléri a 2 éves cikulst is... na jó most 1.5, de csak 1 kártya ez a bajom vele.[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Nekem is megérkezett a készülék!
Most próbálom belakni
Első kérdésem az, hogy az normális, hogy a kijelző főleg világosabb háttér részeknél vagy akár menüben is vibrál a széleken?D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Gėpre dugva mit kell beállítani, hogy lássam az sd kártya tartalmát? Xperiaban ez egyszerű volt.
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Ja, de nem látom ezt a beállítást.
-
atee
őstag
Saját vélemény a frissen szerzett V5 ről!
Kicsit szkeptikus voltam, de kiváló összeszerelési minőség és dizájn jellemzi.
Amibe bele tudok kötni az a hátlap.. , de az összes ilyen pattintós megoldást utálom! Gondolom olcsón lehet beszerezni hozzá akár majd másikat ha ez kilazul vagy elpattan esetleg.A belsőt nem teszteltem nagyon, de minden tökéletesen üzemel! Kicsit szokni kell a Sony után ,de nem mondható rosszabbnak csak más.
Itt a gyári kamera soft nem tetszik.., de biztos találok rá optimális megoldást majd.
Kijező szuper, éles és nagy fényerejű... kb. 25% on használom és kisüti a szemem
A két kártya rendben működik. Mivel az egyiken kizárólag 3g netet használok a másiknak telefonra megteszi a 2g is.
Wifije lényegesen erőssebb mint az eddig általam használt telefonoké.
Akkuja eddig jól bírja, kellemes meglepetés!Kellene egy minőségi jó tok hozzá mert a szilikon ami járt hozzá tökéletesen passzol, de olyan ocsmány, hogy elképesztő
Szétnéztem ebayen... hát nincs túlkínálat sajnos!Egyébként az egész telefon nagyon ajnlott nálam abszolúlt ár érték bajnok most!
Az 1 gigásat választottam és nem bántam meg. Mire kevés lesz addigra lesz másik úgyis szerintem!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz Vartanus #2294 üzenetére
Hasonóan voltam én is 2 hete a váltáskor. Sony xperai T ről váltottam ZTE v5 re. Igaz nem azért mert elégedetlen voltam vele, hanem mert kellett a két kártya.
Ettől függetlenűl a képe szebb mint a Sony képe volt. A wifi jeleket is jobban, messzebről veszi. Akku ideje is sokkal jobb!
Féltem a kínai minőségétől, de mind összeszerelési és anyaghasználati minőségben is simán hozza az ismert nagy márkák színvonalát! Nem lehet belekötni.
A telefon gördülékenyen jól működik nem tapasztaltam fagyást vagy bármi egyéb gondot.
Magyarul ugyan nem 100% ban tud, de nem nagy probléma ez sem!
Nekem a kamera szoftver nem tetszik rajta, de ez nem lehet hibának felróni.
Illetve valamivel gyengébb villanó ledje a sonyénál ami csak a lámpa funkció miatt érdekes, de persze ez is bőven megfelel a célnak!
Némi gondolkodás után és az 1 gigás mellett döntöttem és nem bántam meg. Tőkéletesen elég mindenre igaz SD kártya kell mellé![ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Valakinek valami tapasztalat nem gyári töltővel? Amit egyszerű beszerezni ès nem kell átalakíttò hozzá! A gyári mindig szètcsúszik helyette kène valami használhatòbb!
-
atee
őstag
Mi a franc ez a Supersu progi a telefonon? Most kért valami binárisok frissítését.. majd újraindult és teljesen elálította a mobilnetemet... állíthattam be újra.
-
atee
őstag
Ha már navi most a téma akkor iGO mi a legfrissebb használható Androidon?
Vagy offline progik közül melyik az amelyiket érdemes letolteni tartaléknak, ha a célezköz nincs kéznél pl.?
Online az csak itthon játszik azért nem érdekel arra meg ott van a gmaps vagy a waze.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
1.12 ről feldobja az 1.13 at, de nem frissítettem. Elképzelhető, hogy után feldobja az 1.15 verziót is? Vagy arra még várni kell?
Más módon most nincs kedvem a telefont piszkálni!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Netezés közben is tudsz hívást fogadni. Nekem az egyiken csak net van a másik telefonálásra van. Simán hívnak miközben épp netezem.
Én egy Sony Xpreia T ről váltottam mert kellett a két kártya. Nem bántam meg, nyugodt szívvel merem ajánlani másoknak is.
Nálam csak 1/4 es verzió van, de hibátlan.
Nem szórakozom vele még mindig a stock 1.12 van fent. Nincs olyan komoly hibája a telefonnak ami nagyon bosszantana.
Összességében szerintem ebben az árban ez ma a legjobb vétel. Persze kinek mi mert a külső szubjektív, de nálam ez sem kérdés!Eddig csak fél szemmel néztem a kínai gyártók telefonjaira, de ezután az első mindig az lesz, hogy náluk nézek körül, ha új telefont keresek! Minden tekintetben utolérték a nevesebb, márkásabb gyártók készülékeit.
Akiknek még rossz véleményük van azok vagy az olcsó utánzatokra gondolnak vagy sosem volt még a kezükben igazán jó Kínai telefon... vagy lehet csak simán sznobságból nem kerül képbe.
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
válasz dealerman #3414 üzenetére
Melyik telefonnak nincs valami kis hibája? Ilyen nem lètezik legyen az akár mekkora világmárka termèke. A Kínai annyibòl jobb, hogy mindezt korrekt áron számolja. Miközben szèp lassan minden tekintetben hozza a "nagyok" szintjèt. A ZTE V5 az egyik legjobb pèlda erre.
-
atee
őstag
Nubia contactban a névjegyeknél autómatikusan kirakja azt a névjegyet felűlre egy bazi nagy piros kockába amit legutóbb vagy gyakrabban hívtunk! ezen lehet állítani vagy onnan törölni?
Qrvára nem akarok ott minden hívott számot látni.. vagy láttatni
Amúgy is kidobnám az egész gyári contactot mert akkor nem kapnék duplán SMS-t merthogy GO sms-t használok és ezért jön oda is duplán meg a gyári alkalmazásra is. Elég bosszantó! Nincs jó alternatív tárcsázó vagy kontakt ami rendesen kezeli a két kártyátD-day 2002-01-04 01:54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest