Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Kis problemam van. Nagy energiaital fuggo voltam, volt h egy honapon keresztul napi 1,5-2 liter is lecsuszott.
Most nem ittam kb feleve, de neha ha egyetemen vagyok veszek egyet, és valamilyen megmagyarazhatatlan okbol ugy bekomalok tole, hogy vagy 10* almosabb leszek.
Magyarazat?
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de pl nalam az uveges drinkek jobban bejonnek.
Pl a kedvenc a kis uveges bomba, egeszen jobb es mas ize van mint a dobozosnak, valamint az olcsobb uveges watt is hozza szamomra a dobozos redbull minoseget. A leggyatrabbak meg a muanyagpalackosok, ugymint sornel nem? uveges a jobb
90 87.5 87.8 87.5
-
-
kicsitomi88
őstag
En meg akkor vettem mikor megjelent, meg reklam sem volt rola, annyit lattam, hogy coopba 50ftal dragabb volt mint a bull es olyan szar volt mint egy veres vizes fosas, persze izlesek-pofonok, nekem nem bejovos mint edrink, nekem az a tuttifrutti iz, evvan. kinek mi
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Na most betolok egy poralaput
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
válasz kicsitomi88 #719 üzenetére
Nem kellett volna, bunrossz.
koffeintabletta sok penz?
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Sorrendbe: Bomba üveges, redbull-bomba dobozos, Hell-Watt(üveges).
Ezek mindegyike izre lb egy kategoria( jo kiveve a wattot azt csak en szeretem ) altalaban a hellt veszem mert ketto kijon egy masik fajta arabol, ha penz nem szamitana csakis uveges bomba
ps: meg mindig 329 a ket db Burn üveg a cbaba erre, de kar h nem szeretem
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Par napja dieta azota csak cukormentes HELL, nincs kulonbseg
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
válasz old gray #826 üzenetére
Mi az az aszpartám?
Az aszpartám egy egyszerű vegyület, amely a béltraktusban a következő összetevőkre bomlik: aszparaginsavra, fenilalaninre, aminosavakra, valamint metanolra. Ezt követően a szervezet ezeket az összetevőket ugyanazon anyagcsere-folyamatok során szívja fel és hasznosítja, mint amikor azok a mindennapi élelmiszerekből származnak. A megszokott élelmiszerek (tojás, tej, hús, hal, sajt, gyümölcs és zöldség) fogyasztása során ugyanezen összetevőkből sokkal nagyobb mennyiség kerül a szervezetbe. A mindennapi élelmiszer-összetevők anyagcsere-folyamatainak ismeretében az aszpartám biztonságos, és nem rendelkezik az egészségre káros hatásokkal - állítja a sajtóközlemény.A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének sajtóközleménye szerint az Egyesült Államokban egy öt éven át folyt vizsgálat során, melybe összesen több mint 500 ezer főt vontak be, azt vizsgálták, van-e összefüggés az aszpartám tartalmú üdítőitalok fogyasztása és az agy, illetve vérképző rendszer daganatainak kialakulási gyakorisága között. A vizsgálatban a szénsavas üdítőitalokat, gyümölcsleveket, jeges teát, valamint aszpartámmal édesített kávét és teát vették gorcső alá. Külön szempont volt, hogy milyen gyakorisággal és mennyit fogyasztottak ezekből, illetve, hogy az italok mennyi édesítőszert tartalmaztak. A vizsgálati csoportok kialakításának szempontjai között szerepelt a résztvevők életkora, neme, etnikai hovatartozása, testtömeg indexe, a dohányzás, és cukorbetegség előfordulása.
Az ötéves felmérés során a kutatók a vizsgált csoportok egyikében sem találtak összefüggést a daganatok kialakulási gyakorisága és az aszpartám tartalmú italok fogyasztása között.
Minden mergezo, mindentol meghalok, mindentol rakom lesz es leszarad a faszom. Olyat is olvastam, hogy formadelhidde bomlik, mashol nincs emlitve csak ott. Ugyanmar.
90 87.5 87.8 87.5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest