Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Kérésedre igy néz ki felrakva a full coveres űvegfólia.
A véleményem?Baromi gyorsan felraktam,pontosan illeszkedik,1 hete van fenn,szilikon tokban használom a telefont és nem nyomja fel a fóliát.Szuper cucc a fóliát 1500-ért vettem a jofogáson,átlátszó szilikon tokkal 2500ft volt és nem kellett rá heteket várni
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Unokatesómnak van ilyen a telefonjáb, ő pl. szereti nagyon, mert nem kell féltenie, hogy leejti. Ragadni nem tudom mennyire ragad utána, neki szilikon tok van a telóján.
(#11690) KamuMazsola
Nekem sem engedte, lépjél be gépről a Mi fiókba, és ott már át tudod váltani.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sandró60
addikt
A telefonom Redmi Note4 4/64.
Ezzel bejött és ezt adta ki- ofilm_s5k5e8 ez a front camera.
A back-camera meg ezt adta ki ofilm_s5k318 Ezek szerint nem Sony.Annyira nem sajnálom csak végső esetekben használom a telefon fényképezőjét.Egy Nikon gépet szoktam magammal vinni,ha olyan helyre megyünk,ahol be van tervezve a felvételek készítése.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Zsir, köszi az infót.
Az asszony N4-ében akkorSony szenzor
van!
Mondjuk csodálkoztam is, hogy közel olyan jó képeket csinál, mint a bridge Pana-m.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Feri1977
senior tag
Xiaomi Redmi Note 5A:
Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435, Octa -core 1.4 GHz, Cortex-A53 Processzor sebessége 1.4GHz P rocesszor magok Nyolcmagos.
Xiaomi A1: na az a durva, kamerában és mindenben, igaz 15 ezerrel drágább mint ez, de megéri, és 64 gb-os, gorilla glass 3, 7.1.1 android.
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
fudi2002
veterán
Pár tweak, saját ota stb. Oldalukon kint van a lista. Amúgy alapból nem rootolt. Tehát rakhattok alá magisket vagy supersut. Utóbbi az epic oldaláról is tölthető. Statusbar modot szedjétek le hozzá rögtön, lehet kelleni fog.
#18556) imi0424: Üdv minálunk!
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
jimmy5
aktív tag
-
-
Upo
addikt
Felrakod, újraindítod, és megnézed. Ha megvan a root akkor kész vagy. Ha nincs, akkor újra.
Nekem mostanában többször volt ilyen, látszólag felmegy, mindent ok-nak ír, hibaüzenet sincs, mégsincs fent. Már van kéznél egy magisk 14 zip is, ha nagyon makacsul nem akar felmenni akkor magisk 14, reboot, utána magisk manager, az frissíti magát, abból fel a 15.3-at, és úgy jó. De van hogy elsőre eszi a 15.3-at.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
Topikgazda
-
Black_Raven
veterán
A tieden működik itthon kifogástalanul a 4g? Mert ha igen, akkor vmi olyan freki volt Velencében amit a P9 tud a tied meg nem. A H+ az kb 3.5g-nek felel meg, tehát jobban jártál mintha csak 3g-t mutatott volna.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
crok
Topikgazda
Jaja, jártunk már így és az lesz amit razorka777 is ír, az összefoglalóban levő
legvégén ott a táblázat (csak nem ilyen fancy ( :
-
Mr. Nimbus
senior tag
Ha még aktuális a segoe ui-t használom. Abban van mindenféle hosszú ékezet és a kinézete is jobb szerintem mint a gyári. A fontot én a miui custom font installerel szoktam cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs