Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok COD Cold Warba Series S en is 120Hz? (1080P be) (Mert a menübe nem írja, nincs bent mint X en.)
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Jóreggelt kaptam egy ilyen emailt.
"Microsoft-fiók Biztonsági riasztás Úgy tűnik, hogy valaki más is hozzáfért a Microsoft-fiókjához (ju**n@gmail.com). Ilyen esetben egy biztonsági kérdéssel kell igazolnia személyazonosságát, majd a következő bejelentkezéskor módosítania kell a jelszavát. Ha valaki más is hozzáfér a fiókjához, akkor megszerezte az Ön jelszavát, és lehet, hogy személyes adatokat próbál megszerezni, vagy levélszemetet küld a fiókból. Ha még nem szerezte vissza a fiókját, segítünk most megtenni."
Valaki feltörte a fiókomat? -
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Hi! "legyen az otthoni xbox" ezt hol is tudom beállítani x boxon? Nem találom.
-
dunc
nagyúr
A gyári kontroller nekem kicsit bóvli, az Elite 2 es pad èrzetre jobb minőségű?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok lehet e váltani activion accountot? Szeretnék egy másikkal bejelentkezni x boxon, Azt, hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #85451 üzenetére
Szerintem kérdezd meg az a előző tulajt, önhatalmúlag, ne használd! Mellesleg tud változtatni jelszót, és ezzel kizárni téged, de pl ha bankkártya adatok is vannak rajt akkor az akár visszaélés is lehet a részedről ami bűncselekmény kategória, tehát az a tisztességes ha megkérdezed az előző tulajdonost.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! Nekem van egy Lg 50nano793ne tv m, és azonos beállísoknál PS5 esetében, ha 120Hz n játszok 1080 P be akkor is aktív a HDR, de x boxnál ha beállítom 1080P 120 Hz re akkor sajnos nem aktív a HDR, ha indítok valamit akkor átvált 2160P be , és van HDR, ha kiveszem a pipát a 4 K elől akkor 1080P be marad, de nincs HDR. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #85462 üzenetére
Reset : beállítások, rendszer, konzol infó, konzol alaphelyzetbe állítása, ALAPHELYZTBE ÁLLÍTÁS, ÉS MINDEN ADAT ELTÁVOLÍTÁSA.
(a gép full hangtalan, jó használatot hozzá)
Mehet nyugodtan éjjel, készenléti módba, annyi van, hogy vedd ki a pipát "Ha az Xbox kivan kapcsolva, kapcsolja ki a tárolást"[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #85465 üzenetére
PLS RESET a küldő HDD ről a Series játékok csak tarolhatóak, de nem futtathatóak onnan!
-
dunc
nagyúr
Köszönöm nektek!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! Két kérdésem is van!
Első, a COD Warzone-ben is van lehetőségig a 120Mhz re ?
Második, Elite 2 es gamepadom van, mennyit bír az akksi egy töltéssel, mert piszkosul nem akar merülni több hét több 10 óra használat után se! -
dunc
nagyúr
Ezt a Dusk Falls-t mièrt nem tudták 60fps re megcsinálni?
-
dunc
nagyúr
válasz N.YCityBoy #92324 üzenetére
-
dunc
nagyúr
Srácok végülis az új Call of Dutynak mi lesz a sorsa, van esély arra, hogy gamepassba érkezzen?
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Köszi mindenkinek, tölti, szeretem az MS termékeket. (tudom van olcsóbb, meg aksi csere-bere.
-
dunc
nagyúr
Hi! A plague sorozatnak mi a sorrendje? Nekem eddig kimaradt, de jobb híján belekezdenèk.
-
dunc
nagyúr
Köszönöm szépen jobb híján elkezdem ezt a két részt.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Fos Box.....30 fps, na ne már!
-
dunc
nagyúr
válasz IntelKiller7 #98183 üzenetére
Gyári! +1 .
-
dunc
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #98232 üzenetére
Addig készíts egy MS fiókot az x box fiókhoz.
Nem problémás gép semmit nem kell megnézni rajt, újat vettél?[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #98236 üzenetére
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #98245 üzenetére
Igen hisz only digital.
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #98248 üzenetére
A lemezeshez nem kell, a digitális tartalmakhoz igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest