Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Donibrasco #57671 üzenetére
Szerintem Én is majd elkezdem még egyszer..
Egy kicsit az átvezető videók/animációk szaggatása zavar, de ez a játékban nem tapasztalható.
A "stáblistát" mindenképp érdemes végignézni!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #57685 üzenetére
Ez dekemény..
De sajna igaza van... 1-2 órát már elb@sztam vele... De, még a rivals-nél is rosszabb..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #57704 üzenetére
Nekem valahogy az sem volt az igazi.. A "vezethető blokktégla hatás" sajna ott is megvolt..
Soha nem támasztok nagy elvárást az NFS-ek elé, így nem is csalódok akkorát. Az újnál csak a tuningot vártam, semmi mást, így a többi hiba nem akkora gond. Fizikára itt sem számítottam, de ez tényleg kritikán aluli.. Mondjuk, az Undercover-nél nem rosszabb..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sirszevenap #57706 üzenetére
Azért az kemény...
Amúgy a graf. szerintem még elmenne.. Mondjuk érdekesen lett a világosból sötét..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sirszevenap #57738 üzenetére
Jövőhéten az Aqua-nál lesz Cyber Monday. Náluk kell majd figyelni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ChrisDzsi95 #57820 üzenetére
Én Toshibát használok. Nagyjából 1-1,5 éve van nálam, szépen teszi a dolgát. Amióta megvan a gép, azóta rá van kötve.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jött egy 333MB-s frissítés.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ChrisDzsi95 #58192 üzenetére
Szingapúrból a megjelenéskor jött ki asszem valami 16k körülre.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ChrisDzsi95 #58195 üzenetére
70$ volt SG-ből, pontosan már nem tudom, de valami 14.xxx Ft-ra jött ki, ha jól emlékszem. De pontosan már nem emlékszem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehel... Előre is jó szórakozást azoknak, akik el tudnak majd menni!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nagyon menni szerettem volna, haver volt tavaly, Aqua-nál nyert a nyereményjátékon, és fent volt kiállítva a gépe.. Neki nagyon tetszett a pesti rendezvény. Az itteni elég gyenge volt hozzá képest, szerinte.
Sajna sehogy sem jött össze. Talán majd jövőre. Jó szórakozást majd!
@bulikavagyok: a-a, Neki csak Cortana-val szabad őő.khm.. mindegy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #58292 üzenetére
A crew jó lenne, de nagyon elbaszarintották a grafikát ezzel az új motorral.. Szép, de to much..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki tolja a Battlefront-ot, mondja el Nekem, hogy jó One-on?
Agyalgatok rajta, de még valahogy nem sikerült magamat meggyőzni róla One-ra. PC-s változaton filózok mellette, a beállítási lehetőségek miatt. Toltam már a trial-t, végülis annyira nem tűnt fel az (elvileg) 720p, de kicsit azért elkeserítő. A multi pörög?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ejj, ez nem jó hír. Az irányítást már nagyjából megszoktam, közel sem annyira, mint kellene, de alakul a helyzet.
Próbáltam a trial-t végülis a grafika tetszett. Az irányítás kicsit fura volt, de gondolom ez megszokható.
Elite controller-t terveztem karácsonyra, de az úgymond az esélytelen kategóriába csúszott, így ezen kezdtem el filózni.. De jelenleg csak lemezesen, mert ha mégsem jönne be hosszabb távon, akkor megválnék tőle.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #58652 üzenetére
Ami vault-ban van.
Más: Nyomtam most bő 2 óra Battlefront-ot. Survive-ot, sima battle-t, és online-ban pár légi csatát. Hát, nemsemmi. Légi csatába szó szerint elfáradtam. A survive sem pite, elég küzdős ez a 15 kör.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #58656 üzenetére
Ha van kártya rendelve a live-hoz, akkor ott vedd, ott 990.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sirszevenap #58671 üzenetére
De miééééééért? Szerintem tök jó lenne. Szerintem tök jó lenne pedig pl Wader-rel is FPS nézetben tolni.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz B-L-A-C-K #58675 üzenetére
Úgy szokták mondani (ha jól tudom), hogy multi platform címek talán szebbek ps4-en. Ma néztem Battlefront videót pc/one/ps4 összehasonlítással, azt mondom, hogy elenyésző a különbség.
A címek, és a saját elgondolásod alapján dönts. Nekem valahogy nem áll kézre a PS4 controllere, de ez szubjektív.
@thoomee: 4990 volt, 1400 maH?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz adalbert1 #58837 üzenetére
Store-os akciók is jobbak, szerintem.
Arról nem beszélve, hogy Nekem még mindig nem esik kézre a ps controller.. Őszintén szólva, még a 360 controller-e is kényelmesebb volt Nekem, mint a ps4-é..
@sch_a: IFA akkut bikakábellel + inverterrel nem próbáltad még? Lehet az jobb lenne.. (troll OFF)
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Something_ #59019 üzenetére
Nemár.. Szóval akkor a levető analógkar és a 4 fül a + 30.000 Ft? Közben az anyaghasználat ugyan az? Na jó, állíthatóak a ravaszok, de akkor is..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Something_ #59024 üzenetére
A stock controller-t is lehet programozni az alkalmazással, elvileg.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MunezXBK #59031 üzenetére
Nekem sima forzától szétment a bal analóg kar.. Persze volt még más is, de ~100 óra játék elég volt hozzá.
@HGabor89: JHam, mondjuk ha ez tényleg igaz, akkor tényleg tehettek volna akár pc kitet ennyiért. Kicsit elszomorító, hogy tényleg ugyan akkora sansszal jöhet elő az analóg karos hiba..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest