Hirdetés
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
olvasgattam hozzászólásaidat és nem tudtam mellette elsiklani a rengeteg helyesírási hiba miatt!Egy ilyen nyilvános fórumon ez az alap ha azt akarod ,hogy komolyan vegyenek!
Ez így elég vicces![ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szaszlaci
addikt
Mielőtt félre értenél, nem mondom hogy a PS szar, csak nálam mégis inkább a box. Miért is?
Akksi: ez hülyeség amit írsz. X-hez is lehet kapni madzagot, (csak hogy nekem kéne jó pár méter, azért rádiós, hogy úgy is használjam.) Szóval a cserélhető mindig jobb, mint a beépített. De ez nem olyan óriási hátrány a PS-nek, de nem előny, az tuti! 2 db 2650-es Duracell, 3 hónap úgyis, ha használva van sokat.
Lemez: szintén jobb, ha én döntöm el, fel akarom-e telepíteni. Vagy PS3-nál nem kell semmit telepíteni?? Mert ha kell, akkor állítósod szerint 50 giga adatról van szó, ahhoz meg lassú a BR. Tehát azért települ, mert lassú.
HDD: nem használok ilyet, állítólag meg lehet azért csinálni. Nem mintha 20 giga kevés lenne.
És a többi:
-Szebb képet többen mondják, de nagy különbség azt gondolom nincs. Szóval lényegtelen.
-Szabadság alatt értettem a kontroller akksihasználatát, azt, hogy nem kell mindent megvenni hozzá: HDD, Wifi, mittomén.
-Nem sok értelmét látom a 7 iránynak. Normális szélessávú hangfalakból aki összerak egy rendszert, annak külön szobája van erre, mert eléggé elveszi a helyet az oldalsó kettő. Az meg nem konzolról fog filmet nézni, hanem vesz egy BR lejátszót. A mini zsebdobozokról meg ne beszéljünk.. Tehát ez csak papíron előny.
-headset: bedugod a kontrollerbe, ami mikrohullámon megy. Majdnem bluetooth
-Live! Gold: igen, szar dolog a fizetés érte..-Megésülés. Ez az egyetlen komoly érv, amire mindenki mást mond, mennyire jellemző a PS-re. Én arra hajlok, hogy azok nem sülnek meg, de azért az se tökéletes szerintem.
Ki adna el megsült gépet, ha le lehet garoztatni? Mert azt senki nem szedi szét módosítás végett, így nem is marad a nyakán.-A törhetőség az egy komoly érv valóban, már a box mellett. Ha ezt nem veszem figyelembe, akkor is az X maradna, mert arra 3 év gari van így elégés ellen.
De talán érthető, hogy eléggé közel áll egymáshoz a két konzol azért, nálam se olyan pályahosszal nyer az X, hanem a "legyen inkább az".
Ami sokat tesz, az ára. Egy Arcade pack nem kerül sokba..Mr.Grincs: rom és a borda közé ventit? Ott 2 mm van kb De ha elé rakod, akkor valamennyi hely van. Valóban valami szélcsatorna kialakítása lehetne előnyös, máshol elfér bőven.
ToBeY: akkor keresi a kapcsolatot, szinkronizáld újra. Ha a játék alatt kapocsl ki, fagy le, akkor a megnövegedett áramfelvétellel lehet a gond. Tehát tápcsati rosszul ériontkezi csak, ha szerencséd van.
4sal3: csak ha fennt hagyod a hülye avatarokat. A dashboard nem foglal semmit a kártyáról. Vagy el vagyok maradva?
heihacha: milyen igazad van, kivagyok már egyfolytában gépelni, mióta meghalt a fos box, 3 napja csak kockulok mit lehetne tenni.
sch_a:
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sickboy25
addikt
bocs,hogy nekem meg ez az egyik foglalkozasom(helyesirastanar)!
De TE meg szovegszerkesztovel sem tudsz helyesen irni, pedig ala is huzza piros vonallal!!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
sch_a
addikt
Az megint más. Jelen esetben a gpu bordája kicsit máshogy viselkedik mint a víz. Szerintem valahol félúton lehet az igazság. Az utánhűtés nem árt, de valószínű, hogy inkább játék közben fő meg legtöbbször a gpu. Ezek a folyamatok, amikről beszélünk, a valóságban túl gyorsan játszódnak le ahhoz, hogy a gép kikapcsolása után jelentős kárt (3 led) okozzon.
-
szaszlaci
addikt
Ez érthető, azt hittem megfogtál, de nem. A konzolnál a víz megfelelője a levegő. Vagyis vákuumba kéne tenni a hasonlatod szerint.
Gondold el, mit mondasz!
Ahová a víz eljut a motorban, az nem a közvetlen hőtermelő, hanem csak ami már nem bírja ki a 140 fokot.
Olyan, mintha az XBox borda nem bírná ki a GPU hőmérsékletét, ezért folyton agyon kéne hűteni, mert tönkremegy.
Mert a motorban gondolom vannak jóval forróbb részek (hengerfej, amit felfűt a robbanás)És mivel:
1.: a borda nincs agyon hűtve, és a GPU mag tömege is kicsi, nem lesz ilyen.
2.: a borda felszíne persze, hogy melegebb lesz, hisz a borda belseje fogja felmelegíteni, de nem a GPU !!
3.: mit számít ez a GPU szempontjából? Az nem lesz forróbb soha, hosz már eredetileg is az a legmelegebb rész. Ennél a borda hidegebb, az csak hűteni fogja!!Mi károsodik a motorban? (Szétrobban, minden.) De mi az, ami nem bírja a hőt?
Vízzel is működik, alacsony nyomás a titka, ott nem kell 100 C fok a forráshoz.
Laborszabály: ahogy feleződik a nyomás, csökkn a forráspont 33 fokkal. Vagy valami ilyesmi
De elhiszem, hogy R407.Ehh, fanatikus tag lettem
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Én úgy tudom, hogy az autó motorja nem attól hűl le, hogy a motort tovább járatod, hanem, hogy a ventillátor lehűti a vizet, a viz meg a motort nem?
Egyébként lehet abbam valami amit mondtál, mert amikor pár hónapig asszonynál volt egy Passat, akkor azt mondták neki, hogy ha huzamosabb ideig (autópályán pl) nagyobb sebességgel tolja neki akkor megállás után érdemes pár percig járatni amotort, hogy lehüljön.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szaszlaci
addikt
Értem.
De ezt írod, a borda elveszi a hőt (nyílván), na de akkoris a GPU a legforróm játék alatt, a borda csak megközelítheti azt. Ebben egyetértünk?Aztán azt is mondod, hogy a borda teteje nem olyan forró. Nyílván. Kikapcsolás után a borda (mivel sokkal jobb hővezető a levegőnél) kiegyenlíti a hőmérsékletét az alján, a tetején, az oldalán nagyjábol egyformára. Ebben egyetértünk?
De mit értesz a körülötte lévő alkatrészek alatt, azokat, amik a borda szélénél található? Mert a borda alja és széle biztos hogy nem lesz pár foknál melegebb kikapcsolás után. Egyetértés?
Aztán akkor azt mondod, hogy nem a GPU tokja szakad fel 90%-ban? Mert az sosincs 30 fokos.
"akár 80-90fok is lehet! ha akkor fogod és kikapcsolod a géped akkor ez a 80-90 fok fog terjedni a gépedre vissza!"
Mégegyszer. Hova fog terjedni?
-GPU mag (ami a legforróbb rész)
-GPU foglalat (ami forróbb, mint a borda oda eső alja)
-SMD-k a GPU körül (szintén üzem alatt a legforróbbak, míg sugározzák a hőt a körülöttük lévő alkatrészek.)
vagy máshova?Szerintem ez a téma nagyon is belefér. És egy topik attol topik, hogy vita van, nem pedig kérdezz-felelek az idetévedő userknek.
-
szaszlaci
addikt
Erre a hozzászólásra nem jött még válasz
Ha majd ezt kitárgyaltuk, megbeszélhetjük, miként érdemes hűteni az X North-bridge-ét.
Szerintem az lehet, amin az ezüstszínű kerek matrica van, az alaplap szélén. Négyzet alakú, lapos, üzem alatt megégeti az ujjadat.Befejeztem, ígérem.
Arról a cikkről nincs akkor semmi hír, hogy hogyan cseréljünk HDD-t a box-ban?
-
Djuree
félisten
felesleges hűteni, már ezerszer kitárgyalták nálunk hozzáértőbbek, ha meg akar sülni úgyis megfog, max. késlelteti 1-2 hónapot
ennyit erről, be lehet fejezni ezt, sztem nem csak nekem van elegem belőle...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest