Hirdetés
Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz szaszlaci #33036 üzenetére
engem nem is kell meggyőznöd hisz nekem van itthon mindegyik gépből tőbb is!
persze nem azért mert egyesek szerint gazdag vagyok!
megértem azokat az embereket akik ragaszkodnak a kexboxhoz! hisz vagy olcsón akarnak játszani és ezért választoták,vagy a nehezen megspórol pénze eddig engedte,netán ez volt az első géptípusa és leragadt ennél!
akinek volt mind a kető ill van mindkét gépe,szerintem értelmes érvek mellet nem tudna dönteni! ha csak a játékot nézzük és nem szőrt hasogatunk melyik a jobb akkor hibátlanúl játszható mindkét konzol!
én napmint nap elnézegetem ahogy az öcsém szétcsépüli a kexboxot! aztán ha megunta üti vágja a PS3 mat
ha valakinek nem kellenek az extrák amit a PS3 nyujt és csak játszani akar olcsón,nem kérdés mi kell neki!KEXBOX! -
Mr.Grincs
veterán
válasz szaszlaci #33036 üzenetére
Hát ha gondolod kitalálhatunk valamit közösen. Az univerzális CPU hűtőket fel lehet rakni azokkal a csavarokkal amit adnak hozzá? Vagy a csavarokat meg az egyéb felfogatáshoz szükséges dologkat nekem kell beszereznem?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest