Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bingisz

addikt

válasz Dobi 562 #4973 üzenetére

Tapasztalataim szerint ha simán alázzuk az ellent, akkor mindenki megy capelni akármennyire is könyörgök, bezzeg amikor a győzelem kulcsa a minél gyorsabb cap, akkor biztos, hogy a leghosszabb úton a foglalópontot kerülgetve mennek foglalni, és persze pont az a 3-4 másodperc kellet volna ahhoz, hogy ne draw, hanem győzelem legyen a csata....

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

• fsb1000

nagyúr

válasz Dobi 562 #4973 üzenetére

Ebben igazad van. Sőt lehet, hogy 100 esetből 98-nál felesleges a cap mert ki lehetne lőni az ellenfelet, de ettől még nem jó az a szokás, hogy minden esetben azt mondják ne foglalj idióta NOOB. Ez a fórumokról átterjed baromság, ugyanúgy mint a kistieres szakasz kilövése.

Aki akar foglaljon. A játék része, nem tiltott - sőt jutalmazott cselekedet, aki sebezni akar az tegye meg a játék korábbi szakaszában, a foglalót nem anyázni kell, hanem segíteni a capelésben. (nem feltétlen azzal hogy mellé állunk, hanem a resetelőket levadászva.)
    Egyesek szerint ez egy csapatjáték, ha az akkor meg a győzelem a cél, nem az hogy az egyesek menyit sebezhetnek vagy killezhetnek. Azt meg már párszor lezongoráztuk, hogy ki profitál azon, ha a foglaló kijön a körből. Ö szinte biztosan nem.

Én még sosem mondtam hogy jöjjenek ki a cepelők. Ha ügyes voltam akkor addigra van elég killem és sebzésem, mert mindig a fronton mozgok. Abban a 1,5 - 0,5 percben pedig biztos nem sikerül bepótolni amit addig elbénáztam. Egyébként én is elindulok vadászni a túlélőket, de nem zavar ha közben becapelnek.

Van egy érdekes népi megfigyelés.
    Ha a kepelés közelit a 100%-hoz, akkor nagy valószínűséggel ki lehet lőni az utolsó ellenfelet (ha egy lővéses)
    Olyankor sosem pattan, és sosem marad 5-10 HP-ja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés