Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Jah, igazad van es ismerem is oket. A gondolatmenetem talan ugy lenne helyes, hogy a hollandoknak volt mar ennel joval kemenyebb csapatuk is, meg is max a 4 kozott kihulottak.
/A Seedorf-fele team '94-ben/.
De ne legyen igazam, en szeretnem a legjobban, ha nem Del-Amerikai kupa lenne, hanem egy igazi VB, egy jo europai csapattal a dontoben.Integra, b@szodj meg, en sem vagyok divat-drukker , csak realista es tetszik a a brazil-argentin csapat jateka, osszeallitasa. Egyedul az olaszoktol tudok okadni, ja meg a portugaloktol, cé szinmuvesszel az elen.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
capulet75
addikt
-
tiv83us
veterán
Nem tudom, hogy ez pozitivium, avagy negativum-e nektek, de en pl inkabb a NIG-KOR meccset nezem, itt aztan biztos lesz hajtas, ket hasonlo kaliberu csapat a tovabb jutasert. A masik meccsen joval nagyobb a hezag es akkora tet sincs az asztalon, csak a gorogognel, dehat ezt az Argentinat ha megverik, akkor tenyleg lemondok...
ui: Ja mar latom, pozitivum. Akkor meg orulnod kene, szerintem joval izgalmasabb meccs lesz, mint az ARG-GRE.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Atlantis
veterán
Mert ha a szerbek is nyernek, akkor hiába a német győzelem.
tankagogy: a tavalyi konföderációs kupában is döntőbe jutottak, persze az kisebb torna.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
pohár
félisten
-
fLeSs
nagyúr
hehe.
én nem vagyok spanyol drukker (sem barca), de leírom megint amit már leírtam.
a világon egyedül a spanyolok képesek a betömörülő bunkerfocit játszó csapatokat elverni, addig járatják a labdát amíg hibázik az ellen.
azért nem látod őket jónak, mert mindenki bunkert játszik ellenük és bunker ellen nem lehet látványosan jól játszani.
egy kitámadó csapatnak esélye sincs a spanyolok ellen, mert azonnal letámadnak és nagyon labdabiztosak. arra leszek kíváncsi, hogy a hollandok mit játszanak majd, mert ha a saját játékukat játszák (kijönnek és letámadnak a középpályán), akkor kikapnak, a spanyolok jobban járatják a labdát és egyénileg is jobbak. ha nem támadnak le, akkor is kikapnak , csak lassabban, mert szar a védelmük, kivéve ha megint lesz egy-két mákos góljuk.
Van Bommelnek meg nem a pályán lenne a helye mert egy alattomos kis majom, állandóan ok nélkül rúgdosódik.[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest