Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz fasirTTT #310 üzenetére
ezt a meccset ki kell volna húzni piros nélkül, arra tetten hogy nem lesz piros...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rocket
nagyúr
válasz fasirTTT #353 üzenetére
Europaban vannak csapatok akiknek a szurkoloi tudnak nagy zajt csapni minden felevel, de sose zavart meg kozvetites kozben ez, mert nem monoton zummoges az egesz.
Beleneztem az ismetlesekbe a DIGI-n es halkabb a zummoges a kommentator hangjahoz kepest mint az M1-en.
DIGI nagy "mestere" ennek a doboz erzetu kozvetiteseknek, Bundesliga meccseknel sokszor elofordult es nagyon zavaro volt, hogy szoba hangulatott arasztott a kozvetites, mert alig volt hatter hang, nem gondoltam volna a benazasuknak (bar lehet most szandekosan csinaltak) meg lehet majd orulni
A gond az, hogy naluk csak ismetles van, eloben nem adjak a meccseket, de elobb-utobb muszaj lesz naluk neznem, mert megszokni nem tudom a vuvuzela hangjat, igy kenytelen leszek megszökni.#342: Nekem is elsore a primitiv szo ugrik be a vuvuzelarol, es biztos ezzel nem fognak Afrikanak pozitiv reklamot csinalni, inkabb messze elkerulik oket majd a foldreszt a turistak, a foci szeretok meg a VB kozvetiteseket. (mert ugye legyunk oszintek a TV lehalkitasa nem megoldas a problema kapcsan, mar nyugodtan lehet problemanak nevezni.)
Egyebkent lehet a FIFA ezzel akarja elejet venni annak, hogy kuka csend legyen a stadionokban, mert hat nem tunnek nagy szurkoloknak az ottani emberek, es a nem telthazas meccseken (tegnapi 2. meccsen se volt mar telthaz) az erdeketelensegnek koszonheto kuka csendet ezzel akarjak elfedni.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fasirTTT #372 üzenetére
köcsögdudás
#371) Csabee. nem értenek a focihoz...kis koreairakéták menni fognak mint atom...tuti rugnak golt, de a görögök meg eszeveszett jol fejelnek...főleg hogy a mellükig nem érnek fel ezek a "seggdugaszok" ....több golos meccs lesz és nem döntetlen.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
pohár
félisten
válasz fasirTTT #391 üzenetére
nekem van itthon 2 zacsi chilis-limeos
majd az argentín meccsen megkezdemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz fasirTTT #432 üzenetére
Messi + Tevez + Higuain elöl, kemény lesz
over 4 gól simán jön szerintem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fasirTTT #442 üzenetére
neme? na ne viccelj már...anno a "nagy" Beckhammel volt egy szinten...nagyon tud a csóka...igaz, már elég rég hallottam rola, de ha odakerült , biztos maradt abbol a tehetségből
2002-2006 ban volt nagy sztár
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fasirTTT #450 üzenetére
hajrá ARGENTíííííííNAAAA
a sörnyitás hangja a legszebb hang az életemben...miért ne tenném jol?
#451) capulet75 és azok a kocsmák, akik ezt ki is használják...
nálunk itt az egyetemen a műfüves melletti kiskocsma felállított egy sátrat, kivetítőt....
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fasirTTT #467 üzenetére
argentínok nem a védekezésükről híresek
jo lesz ez így...nem hiányoznak ők.
és meg is volt az első valamirevalo nigériai helyzet.
#464) RoyalFlush vicces helyzet lehetett
biztos nem tetszett akkor se vkinek, felkapott egyet és jol elverte vele azt aki fujta
[ Szerkesztve ]
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fasirTTT #502 üzenetére
ha a magyarok kijutnának ujra 86 után, akkor 1 évig puskás szolna mindenhol
vele kelnél, feküdnél. 100%
#503) capulet75 5kval bejövős....10kval akartam huzni nyitomeccset, meg franciákat...jött is, de csak 1kval mertem
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz fasirTTT #599 üzenetére
az angol focit csípem, de jó lenne ha ma nyernének mert kell a szelómhoz
-
-
pohár
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fasirTTT #662 üzenetére
John Hart a 3. számu, de sztm sokkal jobb kapus...mint ez a buziarcu Green...igaz angol feje van....
(#666) Lajkó ugyan azt a meccset néztük?
az 5. és 40. perc között semmi nem történt 1 sérülésen és egy majdnem sérülésen kívül
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz fasirTTT #680 üzenetére
gondolj bele....casillas....ő is elég fiatalon került oda...és kva jo kapus is lett...azzal, h egy 23 éves fiu ott ül a padon nem lesz beljebb semmivel...védetni kell szépen, mert a végén ő is csak egy green lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Garmin Instinct 2X Solar Tactical Coyote
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest