Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Kezdetnek nem rossz.
A hetedik részből kérnék egy Remastered verziót."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
ldave
félisten
Ennyiért biztos nem, a szintén most megjelent System Shock olcsóbb. De megy a wishlistre.
A Slime draws near! Command?
-
Gothmog
senior tag
Anno több hónapomba telt végigvinni, pedig ha nagyon-nagyon elakadtam és tanácstalan voltam valahol, akkor kerestem leírást a továbblépéshez.
Mindenesetre igen emlékezetes játék volt!(Az eddigi utolsó - elvileg a sorozatot záró - 8. rész is baromi jó volt. Sőt, a kettő közül én ezt kedvelem jobban.)
Viszont van annyi jó és újabb játék, hogy engem ezek a "megújított" verziók nem hoznak lázba. (Na jó, most nem voltam őszinte: egy Might&Magic VI: The Mandate of Heaven felújításra - ahol semmi máshoz nem nyúlnának, csak a grafikát hoznák fel maiasabb szintre, a többihez nem nyúlva, a hangulatot megtartva! - 0. nap vevő lennék, lesz*rom, hogy mennyit kérnek érte, csak jó legyen felkiáltással! Ezt a játékot néhány évente a mai napig végigviszem nosztalgiából, és mindig ugyanúgy elvarázsol a hangulata, mint bő 25 éve, amikor először játszottam végig.)
Endure. In enduring, grow strong.
-
Dr. Akula
félisten
Néztem róla videót, grafikailag tényleg megtörtént a pimpelés, de sajnos ez a játékmenet ma már elég kevés. A Defender of the Crown is tök jó volt C64-en, de a Total Warok korában már nem annyiból áll egy csata hogy pörögnek lefele az egységszámok, és akinek hamarabb elfogy az vesztett. Ma már ezeket a régi címeket illene komolyan feltölteni olyan tartalmakkal is, amik 30-40 éve még nem voltak megvalósíthatók, de ma már igen. Meg ez az EOB féle nézet... Ez már akkor is tré volt, és volt már előtte komolyabb a Pool of Radianceban (+Death Knights of Krynn, stb) is. Értem én hogy utalás a régire, de ami akkor se volt jó, arra kár.
[ Szerkesztve ]
-
Ninten
csendes tag
Őszintén nekem is az árcédulával van bajom - 15-20 euró elég jó sweetspot lett volna.
Magyarország legnagyobb Megaten rajongója - Megaten Hungary Discord szerver linkért küldj PM-et
-
Grath
HÁZIGAZDA
A nézet 1981-ben nem tré volt, hanem forradalmi - ráadásul az Eye of the Beholder is grafikai csodának számított, amikor megjelent. A Lands of Lore még ma is gyönyörű.
Ez a kiadás kizárólag azoknak készült, akik az eredeti játékélményre, esetleg annak egy picit áramvonalasabb verziójára kíváncsiak. Remaster, vagyis szinte kizárólag a körítés változott. Lehet, hogy nem szimpatikus, de explicit módon ezért jött létre ez a verzió.
-
CriticalHit
őstag
Jöhet végre a Wizardry 8 teljes felújítása.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Necroman_Mk2
őstag
Az automap miatt lehet inkább ezzel teszek majd próbát, és nem a klasszikus Apple II / DOS CGA grafikás verzióval. Szebb kinézet ide vagy oda.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Gothmog
senior tag
Hű, a Lands of Lore első részét mennyire szerettem! (Mai napig megvan még a CD-s verzió, ahol Patrick Stewart hangján szólal meg a király az elején, az "I have need of a champion! Who among you will volunteer to serve me... kezdetű mondókájával a karakterválasztásnál.)
Persze az EoB három része is alap, de azok valahogy kevésbé fogtak meg anno.Endure. In enduring, grow strong.
-
CriticalHit
őstag
Wizardry: The Five Ordeals teszt?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Ninten
csendes tag
Nekem még az Atlus által kiadott Wizardry: Tale of the Forsaken Land volt egy nagy kedvenc még PS2-n - abból de jó lenne egy remaster/újrakiadás.
Magyarország legnagyobb Megaten rajongója - Megaten Hungary Discord szerver linkért küldj PM-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest