Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #64791808 #6472 üzenetére
Felismeri az Outlook (6-os asszem) az eml fájlokat.
Egyébként találtam egy megbízható módszert, a leveleket elküldöm egy email címre, majd onnan visszaküldöm vissza az itthoni címre, így kizárva az adatvesztés, és a kompatibilitási probléma.
Ha nem derült volna ki, megválok a Vista-tól és visszatérek az Xp-hez. Furcsa lesz, hogy minden eddig bevált program, hardver gond nélkül fog menni -
FireShadow
senior tag
válasz #64791808 #6474 üzenetére
xD jo megfogalmazas.. de nincs eröm ujrarakni.. de ilyen 2 giga benne a kinai nyelv tamogatas meg rakat hülyeség van benne. legközelebb csak azokat szedjem ki ami evidens hogy nemneed? vagy ne szedegessem, jobban járok? ha services-nél ki lehet kapcsolni a fölösleges cuccokat akkor végülis jó, csak a helyet foglalja.. de 40gigas particio se elég neki :/
usb-s billzetet nem ismeri fel. sony dv kamerát firewiren át megintcsak nem. néha nem indul. nincs rendszervisszaállitó, mert az függ valamitől, amit kiszedtem, de nem volt oda irva vliteban hogy ez azt is hasznalhatatlanná teszi. directxem el van cseszve vagy valami nagyon nemoké mert beakada hang ha nagyon le van terhelve a proci vagy 2 directsoundot forrásbol megy a hang
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Csorbi
addikt
válasz #64791808 #12037 üzenetére
Semmi ilyesmi nem volt, azt kell tudni, hogy XP-re volt ráhúzva a Vista (most abba ne menjünk hogy miért nem raktam újra az egészet), de természetesen jogtiszta példányról van szó, tehát még az se jöhet közbe hogy valami nem kóser
Tehát már első induláskor jött a hibaüzi, a WMI a szolgáltatások közt kézin van, ahogy elnézem, alatta a vezérlőben nem sokat látok (mondhatni semmit, csak egy feliratot, miszerint konfigurálja és vezérli a WMI szolgáltatást)Az eseménynapló Felügyeleti események részében nekem ez gyanús, de lehet hogy csak képzelődöm:
"Kötet árnyékmásolata - szolgáltatáshiba: Váratlan hiba történt az IVssWriterCallback felület lekérdezése közben. hr = 0x80070005. Ezt gyakran okozzák helytelen biztonsági beállítások vagy az író, vagy a kérelmező folyamatban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Hardcore café
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Assetto Corsa Competizione
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest