Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz tgulyas #3293 üzenetére
Gondolom a 4 giga ramod miatt kérdezed, én is nemrég tettem fel, de azonnal töröltem is. Játékok alatt ugyanis nagyon kevés fps-t produkál. 8800ultrával próbáltam játszani a crysis mp beta demót, xp alatt high beállításokkal tökéletes volt, 64-es vista alatt már nem lehetett vele játszani ugyanis 20fps környékére zuhant a teljesítmény.
-
mergal
aktív tag
válasz tgulyas #3296 üzenetére
Nem az! Mondom hogy megy rajta minden. Bioshock, Hl2 episode2 meg Moha ezek nálam mind ugyanolyan jól futnak. Dvd-írással nálam nincs gond.
Egyébként én is itt agyaltam hogy váltsak e vistára de azt mondom megérte. Sztem az hülyeség hogy nem stabil meg nincsenek hozzá driverek. Nekem ami kellett minden meg van hozzá, még integrált driverek is. Meg ha már dx10-es karid van és egy 2900 pro akkor nemsokára ugyse lesz választásod.[ Szerkesztve ]
-
mergal
aktív tag
válasz tgulyas #3302 üzenetére
Mondjuk célszerű még xp-n megkeresni minden vista drivert, meg vistás progikat leszedni stb.
Én egyedül a hálókarival szívtam amin ment a chello. pci-s volt de nem ismerte fel és vista driver meg nem volt hozzá, ezért átregeltem a modemet alaplapi lan-ra és onnantól minden ok volt. -
legenda
válasz tgulyas #3307 üzenetére
lehet hinni; a konfigod esetében csak akkor dobhatna akadályt, ha még valami olyan extrém elem is van a gépedben, amit nem ismer és/vagy nem tud illesztőt adni hozzá...
hidd el; ha nem használsz olyan hiper-szuper progit, ami nem létezik vista alá - és az xp változata sem műxik alatta -, akkor nem lesz problémád![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz tgulyas #4008 üzenetére
64 bit képes masina, 64 bit képes illesztők, 64 bit képes progik!
ha ezek mind adottak, a többi már rajtad múlik...
amúgy érdemes nagyobb terültet hagyni - már ha darabolod a vinyót - 64 bit esetében, mert több hely kell neki, mint a 32 bit oprendszernek...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Thrawn
félisten
válasz tgulyas #5038 üzenetére
2 lehetőséged van.
1. Lehúzod a telepítés idejére az XP-s vinyót, így a BIOS-ban tudsz választani a két rendszer között.
2. Nem húzod le a vinyót, és a Vista csinál neked egy bootmenüt ahol választhatsz melyik rendszert akarod elindítani.qwertly: A gyári program nem jó? Én a CyberLink PowerCinema-t használom, de a ChrisTV is egy jó alternatíva (rengeteg beállítási lehetősége van).
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz tgulyas #5043 üzenetére
1-es pontban pont ezt írtam le. Természetesen a telepítés után visszadughatod az XP-s vinyót és BIOS-ból mehet a váltogatás.
qwertly: Driver hiányában tök mindegy milyen programmal akarod használni, addig nem fog menni amíg a gyártó nem ír hozzá egyet. Esetleg próbáld meg ráerőszakolni az XP-s drivert.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sir McMonk
aktív tag
válasz tgulyas #5746 üzenetére
Üdv,
1. Ha semmiképp sem engedi, akkor jobb click, és futtatás rendszergazdaként.
2. Idézem:
"...A szolgáltatás a Start -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök alól érhető el, de egyszerűbb ha a Start menü keresőjébe a következőt írjuk: rstrui
Visszaállítási pontokat manuális is létrehozhatunk, ha ... rákattintunk a "Nyissa meg a Rendszervédelem eszközt" linkre (vagy beírjuk a Start menü keresőjébe a SystemPropertiesProtection szót és futtatjuk)...
Itt pedig alul a Létrehozás... gombra kattintunk és beírunk egy nevet a pontnak..."
(by lacy @ MisterVista)
|-GABBERS UNITE-| Traxtorm Gangstaz Allied - The Hardest RULEZ!!!
-
Morden24
nagyúr
válasz tgulyas #12345 üzenetére
DX10 benne van a Vistádban, nem kell sehonnan letölteni.
DX9-et meg rendesen a Microsofton keresztül telepítheted/frissítheted. Kell is, mivel az nincsen alapban benne, szóval bátran töltsd le és telepítsd a legújabb DX9-et.
Sectumsempra - For Enemies
-
tgulyas
senior tag
válasz tgulyas #12345 üzenetére
THX.most telepitetem fel 2 gamét egyik UT3 simán megy a másik Frontlines: Fuel of War
Ez nem indul el ara hivatkozva hogy öszeférhetelenség támat egy emulátor szosztverel.Milehet a gond?ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
_ak_
addikt
válasz tgulyas #12364 üzenetére
Szvsz azt nem kéne látnia, de egy próbát megér.. Más ilyesmi progid nincs a vistán? ha jól emlékszem pl a Nero image drive-ja is okozhat ilyet, lehet, h már az is elég, ha van egy olyan progi, ami rendelkezik a funkcióval, de nem feltétlen kel, h be legyen kapcsolva, DE én ilyen játékot még nem próbáltam vistán, lehet h vmi más is közbe zavarhat..
Let's begin, de gozaimasu!
-
Morden24
nagyúr
-
3x3y
aktív tag
válasz tgulyas #13251 üzenetére
32-bitesnél először a Pannonos fomát telepítettem, de aztán Vodafonos lett a végeredmény, és így a Pannonos progit törölni kellett... Símán távozott...nekem nem is ezzel volt a gondom...hanem azzal, hogy a Pannonos progi után rohadt nehezen akart felmennni a Vodás progi...
PF
-
Morden24
nagyúr
válasz tgulyas #18608 üzenetére
Ha tutira minden problémát el akarsz kerülni, akkor először régi driver teljesen leszed, és hagyd, hogy a Vista visszategye a saját Generic VGA driverét. Aztán régi kari ki, új be, driver install és Experience Index lefuttatása.
Sikerült már 2x eljátszanom, nem lesz semmi bajaSectumsempra - For Enemies
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest