Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Én amiket próbáltam, azok a headsetek mentek 8X-en, esetleg a hangerőgombokkal nem tudtam kezelni a cuccot, de a hívásfelvétel, play/pause(egy nyomás), számváltás (előre két nyomás, vissza 3) mindegyiknél működött.
Egyébként most épp egy HTC RC-E 240-et használok (meg vagyok vele elégedve, az árához képest agyon szépen szól) amikor nem az AKG K618 van nálam. Akartam nézni a füles helyett valami komolyabbat, de amiket néztem headsetes megoldások (JBL termékek, AKG-k), mind elmaradtak hangzásra a HTC fülestől, pedig az áruk több mint kétszer annyi. Ezek után letettem arról hogy headsetben keressek komolyabb minőséget, inkább fejhallgató vonalon váltok majd, ha rászánom magam.
#13939: Nem. Van olyan, hogy egy-egy gyártó megállapodik valamelyik felhőszolgáltatóval hogy a készülékekhez jár extra tárhely, de WP-n ilyen nincs. 7 GB a fix ami alapból jár a Microsoft Account-hoz (régi userek 25-öt kaptak, aztán mikor átálltak 7-re, egy ideig lehetett igényelni ingyen nagyobb tárhelyet, de ez mostmár nincs így), efölött baromi olcsón (20 GB plusz tárhely pl. évi 10 $, ha szükség van rá, a hülyének is megéri ) lehet bővíteni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
pzstm
titán
törlés hülyeség. Account blokkolás és zárolás van és felszólítanak rá, hogy távolítsd el, vagy ők teszik meg.
anno még nyaralni voltam épp ment ki minden kontaktomnak egy spam...fiókom 2 napon belül zárolásra került, igazolnom kellett magamat és jelszót változtatni és minden visszaállt. Dokumentumjaimat addig nem érhettem el, de nem letörrölték csak mivel feltörés veszélye fennállt, ezért nem volt látható számomra sem. 1 órán belül megoldottuk a dolgot Supporttal, köteleztek új jelszóra ami legalább közepes erősségű. Ez 3 éve volt azóta sem volt ilyen. Mindent letöröltek óriási baromság....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
hülyegyerek
addikt
Ha megutáltad a droidot az instabilitása miatt, és nem ver ki a víz attól, hogy nem látod egyfolytában a kutyusos/barátnős/autós háttérképedet, akkor vágj bele bátran a wp-be.
A cortana akkor érhető el, ha a telefon régiója, és nyelve usa angolra van állítva. Így angolul kell használnod a telefont, de parancsolgathatsz a Halo-s nőnekhardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
otps
aktív tag
Ettől sem lettem okosabb:
http://www.nokia.com/hu-hu/uzletkereso/?recommended=true&action=storeSearch&qt=budapest&tags=&country=HU
A fentiekből az Allee bezárt. Nincs egy @#@$ telefonszám ehhez az egész céghez, ahol értelmesen meg tudok kérdezni valamit az ügyfélszolgálattól ("someone familiar with the matters").
Csak nekem issue ez? Bocs, srácok, addig nem tudok bevásárolni a platformba, amíg nem beszéltem valakivel.
Apple, Samsung, Sony: ott a honlapon egy telefonszám ahol magyarul (de legyen angolul, nekem igazából mindegy) meg tudom kérdezni az illetékes elvtársat a dolgokról.
Ui. Felhívtam a Microsoft Magyarországot (korrekt volt), ők is csak annyit tudnak, ami a Nokia honlapján van.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Egyszer ekezdtem leírni mobilról, de mikor el akartam küldeni, hibát adott vissza és kivágta a francba a fórummotor a választ, úgyhogy akkor most újra, ezzel hátha előrébb leszel:
Gyakorlatilag EU-n belül érvényes mindenhol a gyári Nokia garancia, a készülék származási helyének megfelelő számla kell. Tehát egy német készülék német számlával biztosan garanciáztatható Magyarországon, erre láttunk már példát itt a fórumon, fordítva pedig családon belülről tudom, hogy működik magyar készülék németországi szervizelése. EU-n kívül elméletileg nem él a garancia.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
WestBam
senior tag
Én náluk jártam, teljesen elégedett voltam velük:
Szerződött Nokia Szerviz Partner
Szerviz, Újrahasznosítási pont
Cím: Kiss Ernő utca 4 1046, Budapest, Budapest, Hungary
Telefonszám: +3612316040Ketten vannak, korrektül kezelik az ügyfeleket, nekem azonnal cserélték a beszédhangszórót mert recsegett. Telefont nem cseszték szét, máshová szerintem nem is vinném ezek után, meg azok után miket lehet olvasni.
Jah, a központi nagy szervizzel napi kapcsolatban vannak, bármi nagyobb baj van amit nem tudnak javítani helyben aznap elviszik a telefont, nem gyűjtögetnek össze egy fuvarra valót. Ez is előnyös szerintem.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest