Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Jól látom, hogy a bing keresővel már nem lehet qr kódokat beolvasni, ill. angol szöveget lefordítani?!
-
SOAD19
addikt
válasz zsoltzsolt #89596 üzenetére
Hihetetlenek...!
-
SOAD19
addikt
válasz zsoltzsolt #89598 üzenetére
Azt is jól látom, hogy a címsorban történő keresésre, már nem lehet kiválasztani a google-t? Csak a bing szerepel, mint választható opció.
-
SOAD19
addikt
válasz zsoltzsolt #89605 üzenetére
Igen, most már látom. Az előbb lemerült a telefon, kikapcsolódott, és most már megjelent a google is választható opcióként.
MOD:
Most olvasom a kiegészítésedet. Milyen trükkös...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Nálatok is elég lassan tölti be a videókat az edge. Facebookon is a beágyazott videókat alig tudom megnézni, sokszor inkább feladom a várakozást, mert fel perc után se indul el.
Itt van pl. Ez az oldal, 1-2 perc alatt se indul el a lejátszás. Mondtuk fb-on a képekkel is nehezen boldogul, sok idő kell, hogy megjelenítse nagy méretben rábökés után. Pedig 1-2 hete csináltam hr-t... -
SOAD19
addikt
válasz touchscreen #89898 üzenetére
Hmm, pedig nálam is ugyanez a felállás... Felettébb érdekes.Megfejtettem a dolgot... A böngészőben asztali mód van megjelölve megjelenítésként, átállítva mobilos nézetre nekem is elindul 1-2 sec múlva.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Ma érkeztem haza egy kirándulásról, és voltam olyan bugyuta, hogy azt hittem, hogy telefont összekötve a géppel böngészőben megnyitva a OD-ot, fel tudom tölteni a képeket. Kijelölöm x db képet és jön a hibaüzenet, hogy csak egyesével lehet. Persze felmerülhet a kérdés, hogy miért nem egyből telefonról töltöm fel a képeket a OD app-pal. Régebben próbálkoztam vele, de nem nagyon volt, abban se köszönet. A kijelölt feltöltendő képek közül volt, hogy csak párat töltött fel, volt hogy egyet se. A supporttal is értekeztem ezügyben, de hiába csináltam meg pár dolgot, amit javasoltak, nem változott a dolog, és inkább hagytam a francba és feltöltöttem kábelen keresztül a gépre.
Most a kirándulás alkalmával is jól jött volna az időzített képkészítési lehetőség, vagy hogy a térkép app tudja azt amit korábban tudott, hogy segítsen találni a környéken éttermeket pl. Biztos van külön app erre, de korábban a Here alapból tudta ezt. Nem hogy fejlődne a rendszer..., bár ezt már régóta tudjuk...
Jövőre valószínűleg android lesz (sok választás ugyebár nincs), amim még nem volt.
Bocs a kifakadásért! -
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Egyre jobban úgy érzem, hogy ideje elhagynom a rendszert. Maga a telefon is, az aksi is kezd meghalni, és sok minden elég döcögős már a telefonon. (pl. videók lejátszása böngészőben megnyitott fb-nál)
Most kíváncsiságból megnéztem, hogy a Térkép alkalmazás térképállománya mennyire naprakész. Bő két hónapja a városomban egyirányúsították a belváros nagyobb utcáit. A telefonon eszközöltem egy útvonaltervezést, és ahogy sejtettem, simán bevinne az egyirányú utcába (gondolom, nem nagyon fog már erre se frissítés jönni). A térkép friss, azt írja naprakész, természetesen nem gyalog üzemód volt beállítva az útvonaltervezésre.
Kár, hogy így elbaltázták windows-ék, ezt a rendszert, pedig láttam benne fantáziát még pár évvel ezelőtt. -
SOAD19
addikt
válasz MasterMark #95918 üzenetére
Én úgy vettem ki a fórumtárs szavából, hogy azért érdeklődött, mert lehet átjönne erre a rendszerre. Ami szerintem már nem jó ötlet. Nem rég írtam ide, elpanaszolván, hogy a térkép állománya nem a legfrissebb. Bő két hónappal ezelőtti utca egyirányúsításról se tud, ergo a navigáció funkciója se 100-as már. Vélhetően az app fejlesztők is, egyre kevésbé fogják fejleszteni, frissíteni az app-jukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest