Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
csak én nem találom, vagy tényleg nincs official Gmail és YouTube app WP-re? tudom, Google-holdudvar, de azért mégis... ez olyan, mintha droidra nem lenne Skype.
-
leslie23
tag
a gyári nekem nem adja, mert egyszerre nem tudok több levéllel műveleteket végezni. ez mondjuk 15 bejövő e-mail esetén kényelmetlen, lassú.
amik meg a WP áruházban vannak, háát...
[link]
most komolyan, hogy néz ki? 2.2-es droidomban használhatóbb app volt, gyárilag ugye.Metrotube 200 HUF, nem nagy összeg, de elvből nem fogok fizetni egy olyan appért, amivel YT-videókat nézhetek. Tube Pro nevűt találtam, ez elég szimpatikus, ingyenes, teszek egy próbát.
köszi!
-
leslie23
tag
valóban, én kérek elnézést, lehet kijelölni a leveleket. az viszont kicsit zavar, hogy nincs valami kompakt nézet jellegű dolog, ömlesztve jön az információ. amit linkeltél az viszont tök jó, csak nem tudja kezelni a „külsős” Gmailes fiókokat (pl.: mailbox.hu, postafiok.hu) és nekem (sajnos) egy ilyennel is vesződnöm kell.
200 HUF meg persze nem a világ vége, csak az emberfia elvárná, hogy szabadon hozzáférjen az ingyenes tartalmakhoz, funkciókhoz. böngészőből pl. nem tudod a kommenteket elolvasni, a free appok meg reklámokkal vannak tele. google sucks!
-
leslie23
tag
válasz gyurkikrisz #50020 üzenetére
trial az korlátlan ideig használható? amúgy lehet fillérb@szó vagyok, tuti, hogy jutubér' egy forintot nem adok...
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
azért váltottam, mert elegem lett a konstans laggból és a rendszeres fagyásokból, meg abból, hogy turkáljak a telefonom agyában, hogy valami használható cuccot tákoljak belőle. és mert bejön a Modern UI.
ezt a „miért váltottál” dolgot amúgy sem értem, nehogy már a G-mailemhez válasszak mobilt. amit linkeltél, meg mondom, teljesen rendben van, több fiókot kezel egyszerre, szóval lehet átirányítás lesz belőle.
peace!figure85, no1r: köszönöm, így más a képlet. kipróbálom, ha bejön, megveszem. csak a zsákbamacskát nem szeressük.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
annyival szimpibb az általad linkelt 3rd party, hogy az appon belül tudok a 4 fiók között váltani. lehet csak a megszokás miatt igénylem. tudom, sok a 4 account, de nem szívesen vegyítem a privát, hivatalos, melóval kapcsolatos levelezéseket, jobb ha minden a saját helyén van.
-
leslie23
tag
aki használ Skype-ot, tudna némi infóval szolgálni a hangszórókkal kapcsolatosan? mikor pár napja először próbálgattam, automatice a „kihangosítós” hangszórón jött a hang, az előbb viszont a „beszédhangszórón”.
(van ezeknek valami szakszerű megkülönbözető nevük? )nézegettem a Skype beállításait, de nem igazán találtam ezzel kapcsolatos opciót.
-
leslie23
tag
valaki ismer jól működő diktafon appot? én régebben 6-7 félét kipróbáltam, de néhány perc után kuka volt mind, azóta telefon+diktafon kombóval járok előadásokra.
nemrég került a családba egy kis 532-es első okostelefon gyanánt, az egyik kritérium a diktafon funkció volt. láttam, hogy 10-ben van ilyen alapból, szóval úgy gondoltam sima ügy. erre most szembesültem vele, hogy a beépített MS alkalmazás nem megy lock screen alatt...
most úgy őszintén, ezeket hogy gondolja a Microsoft?[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
felraktam egy 735-re a 164-es buildet, de katasztrofális... gyengébben teljesít, mint az én 820-asomon, pedig az csak hegesztett verziót kapott, ugye. a tulajának nem igazán tetszik ez a nyögvenyelős rendszer, már belengette, hogy vissza lehet-e tenni a 8.1-et. szerintetek érdemes várni néhány hetet, vagy inkább menjen rá vissza a denim?
btw, az edge másnál is siralmasan működik? nálam jelenleg tényleg használhatatlan, üres fehér oldalakat dob, aztán scrollozik össze-vissza, kilép, dropdown menük pedig teljesen random módon lefagyasztják. jelenleg UC browserrel szerencsétlenkedek, de ez sem az igazi, sőt.
HR volt mindkét esetben. -
leslie23
tag
válasz Luck Dragon #78620 üzenetére
ez a jó mélyen rendszerbe gyúrt skype szerintem baromi idegesítő, legalább lehetne kikapcsolni...
de egyébként sem tud a messengernek a mindennapokban alternatívája lenni. elméletileg lesz lassan UWP fb+messenger... -
leslie23
tag
válasz Nooeca #78624 üzenetére
és ez a nincs választásod dolog sajnos egyre több helyen köszön vissza...
egyszerű példa; átlátszó csempék. az MS a saját cuccaiba sem teszi bele az opciót, hogy lehessen mondjuk egy átlátszó időjárás csempéd, skype, vagy office. (közben pedig ilyen csalóka renderképekkel operálnak )nyilvánvalóan apróság, de aki benéz a csempemutogatós topikba, láthatja, hogy bizony lenne rá igény, főleg, hogy behozták a teljes háttérképet, ami egy tök jó dolog.
a külső alkalmazásokkal kapcsolatban meg legalább annyit tehetnének, hogy amire van lehetőség, azt igyekeznek házon belül megoldani. pl. személyes sérelmem, a diktafon alkalmazás. nincs egyetlen használható app, de legalább amit alapból beraktak w10m-ba, az keményen hulladék.
és sajnos úgy néz ki, egyre inkább oda az eddig mindenért bőven kárpótló stabilitás is.sebaj, egyelőre kitartok, de csak mert jelenleg nincs pénzem másra.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
318-as build másnál is iszonyúan gyenge? első néhány napban meglepően stabil volt, mostanra káosz az egész.
- edge scrollozás közben elkezd villogni, vagy ki is lép (218-as ugyanezt csinálta) => használhatatlan
- onenote/excel szintén, csak az segít a ha visszagörgetek a tetejére, így persze a lap alját képtelenség elolvasni => használhatatlan
- outlook nagyjából 4-5. próbálkozásra sikeresen szinkronizál, persze csak jobb napokon => használhatatlan
- a groove továbbra sem okosabb, mint egy ötödikes, még mindig nem eszmél rá, hogy a mappába helyezett "cover.jpg" az bizony a lemezborító... 8.1 alatt semmi gond nem volt ezzel
- tegnap esti meglepi: kapok egy sms-t, az értesítést törlöm, majd újbóli lehúzásra újra ott van... azóta is
- skype-on beszélgetek laptopon, erre mikor kezembe veszem a telefont, látom hogy 203 új üzenetem van. ezért érdemes volt megcsinálni, hogy 3 számjegy férjen a csempére
- óra csempe képtelen követni a változásokat, a már kikapcsolt ébresztést mutatja, naptár csempe szintén bemondta az unalmast, csak egy üres négyzet van a helyénés persze továbbra is baromi lassú, döcögős az egész. jó nagy hulladék ez a W10M, meg kell hagyni. öröm lesz nézni, mikor ezt a bughalmazt rápakolják a surface phone-ra, mellé meg egy 800 dolláros árcímkét.
lassan fél éve jött ki rendszer és az MS-nek egyetlen használható buildet nem sikerült összetákolni, jár a vállveregetés.szerintetek érdemes bepróbálni egy HR-t, vagy minden mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
hopsz, ez most jutott eszembe: nem lehet valahogy edge-ben beállítani, hogyha rákeresek mondjuk arra hogy "windows 8.1", akkor azt ne próbálja már domian címként értelmezni?
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz tibike8 #81065 üzenetére
milyen készülékről van szó? nálam egy 735 van, meg egy 820, mindkettőn katasztrófa, pedig upgrade után volt HR, nem is egy. (a 820-at most hagyjuk, az nem kapott hivatalosan 10-est, szóval az olyan, amilyen.)
nagyon érik mindkettőnél a 8.1, csak az meg annyira fapados érzés lenne ezek után, én meg nem szívesen lépnék vissza.
redstone-ra szerintem fölösleges várni, x50-es készülékekre talán odafigyelnek, de a korábbi szériáknál szerintem inkább romlani fog a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
hívás tehát továbbra sem lesz. pedig azt már megszokták az emberek, sőt ma már elvárás a fb messengertől a hanghívás funkció. a portolt desktop appban sincs egyébként, az ráadásul elég bugos, virtuális billentyűzetet 10-ből 6-szor ignorálja és a felugró billentyűzet takarja a textarea-t, amibe gépelsz.
másrészt pedig, elég szomorú tendencia, hogy az új "UWP" appok gyakran nem tartalmaznak mobilos verziót (pl.: vine), így igazándiból a w10m semmit nem profiltál az uwp-dologból.
ez úgy lenne jó, ha kötelezően el kellene készíteni az UI-t kisebb kijelzőmérethez is.ha van itt, aki foglalkozik fejlesztéssel, írhatna pár sort, mekkora meló általánosságban összerakni meglévő kódhoz egy mobilos nézetet.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz bluemirage #81196 üzenetére
mert a vége dátumot is tudják
háát... nem értek egyet. szerintem biztosan nem fogják kukázni a w10m-t, ugyanis nem tehetik meg. szükségük van egy ARM-kompatibilis win10-re, látva a mobileszközök elképesztő térnyerését (lásd WindowsRT). a Surface Phone-ra is ezt szánják ráadásul, bár nem tudom, azt ki fogja megvenni. Talán, ha a Continuumot sikerül kipofozni, céges közegben, virtualizációval kellhet valakinek.
azt megint csak nem tudom a "OneCore" dolog mennyire könnyíti meg a W10M fejlesztését, elvileg a desktop rendszer "húzza" magával a mobilos verziót is. erről is írhatna valaki okosabb, röviden.
viszont a budget telefonok (sőt a teljes Lumia-széria) gyártásától tényleg megszabadultak, ott valóban úgy tűnik utólag, hogy csak egy konc volt számukra, le is építették szépen. gondolom arra számítottak, hogyha nem lesznek lumiák, majd gyártanak az OEM-nek, na ez egyelőre méretes failnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz bluemirage #81200 üzenetére
pont ez az, hogy az MS nagyon nem szeretne az Intel sorsára jutni.
többször elmondták már, hogy a win32-vel szemben a UWP-ben látják az ökoszisztéma jövőjét.
ha desktop vonalon nem a Win-userek 15%-a használna Win10-et, hetest meg több mint a fele, akkor jóval több UWP app születne. erről szól a GWX-es nyomulás is. nyilván nem azért csinálják, mert Nadella rosszul alszik a fragmentált windows miatt és a kalózok biztonságát szeretné növelni az upgrade-del.
marketshare kellene a 10-nek, hogy legyen értelme UWP-t fejleszteni.mellesleg akkor a gyártók is szívesebben pakolnának az olcsó ARM-es vasakra ingyenes mobilos windowst, lennének tömegtabletek winnel és még alkalmazások is készülnének rájuk. az x86-os hibrid gépek túl drágák ahhoz, hogy pistike vegyen egyet a 20k HUF-os Beex tablet helyett...
ha a komplett mobilpiacot bukják telefonostól, tabletestől, akkor nem marad más, mint a PC-biznisz, de hát az meg ugye consumer körökben marginalizálódik folyamatosan.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
van új offical Facebook (beta), ez is iOS-portnak tűnik. Messenger Betahoz hasonlóan kizárólag mazochistáknak ajánlott...
mflex: nekem recovery majd upgrade után is rengeteg bug maradt, sőt a .420 talán újakat is hozott. biztos, hogy jobb ez, mint egy mezei hard reset?
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz Plazmacucci #81889 üzenetére
ez a hivatalos, a korábbit az MS tákolta össze. nekem úgy akadozik scrollozas közben, hogy olyat utoljára Froyon láttam, szóval én egyelőre hanyagolom.
-
leslie23
tag
válasz snakebait #81899 üzenetére
én magyar régión vagyok, keresés után mindkettőt listázza a store.
direkt link alapján tudod telepíteni?
(vannak amúgy hülyeségei az MS storenak, kedvencem amikor a leírásokat random arab/szláv nyelven jelentíti meg. a másik, hogy listáz egy appot, mutatja mellette az 5 csillagot, erre ha megnézed az értékelést; 2,5 )mflex: igen, nagyon úgy tűnik. viszont hardver-ügyileg még mindig a 650 felett van valamivel, szóval gondolom nem ezzel van probléma.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz snakebait #81902 üzenetére
ja értem.
nekem a Messenger is problémás, sajnos. eddig a beillesztés nem működött rendesen, ezt a tegnapi (?) frissítéssel helyrerakták, viszont azóta 10-ből 9-szer ha elkezdeném a szöveget pötyögni, a felugró billentyűzet takarja a szövegdobozt. végeredmény; nem látom amit írok. zseniális. na de legyen betudva ez annak, hogy béta.
desktopos app hónapok óta elérhető (nem béta), de ugyanezt csinálja a virtuális billentyűzettel, na meg a szinkronizálással is vannak gondok.
ezek az Osmetas iOS-appok iszonyatosan gyengék szerintem, nem tudom mi az oka.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
van rá valamilyen megoldás, hogy letiltsam a rendszer frissítéseit? .420-on az elmúlt hetekben megdöbbentően használható lett a 820-asom, gondoltam maradok ezen a builden (Insider nincs most fent), erre frissítette magát 494-re. azóta újfent használhatatlan az Edge. viszont más változás nincs, az üzemidő talán még jobb is.
ez az Edge már a sírba tesz, görgetés közben elkezd villogni aztán meg fehérség. senki másnak nem csinálja ezt? 735-ön ugyanez volt Recovery Tool után is. azóta arra már végleg visszament a 8.1... -
-
leslie23
tag
válasz Pikkolo^^ #83341 üzenetére
sőt, 2018 sem lesz az... nem lesz középkategória sem, legalábbis az MS-től biztosan nem. megszabadultak a pénztemető low-budget hardvergyártástól (Nokia leírva, Lumia-széria kukázva), a desktop-mobil összegyúrásával pedig - ahogy írták már páran -, a folyamatos fejlesztés költségeit is minimalizálták.
néhány éves távlatban az MS elbukta a mobilpiacot, fölösleges erőlködni. az áruházról meg annyit, hogy valóban, a régi WP-s alkalmazásoktól folyamatosan vonják meg a fejlesztők a supportot, a helyükre pedig alig jön valami.
ez így is lesz, amíg a Win10 desktopon el nem szaporodik, akkor talán nőhet az UWP-appok, és kisebb mértékben ugyan, de valemelyest a mobilos verzióval is rendelkezők száma is. ha ekkor felkarolják az OEM-ek, akkor talán lehet valami a dologból, de momentán nem érdemes Winmobillal szenvedni.
ez is 3-4-5 éves távlat minimum, bár aki használ desktopon Win10-es appokat, az látja, hogy a fejlesztők nagyon nem érzik ezt az egész UWP-dolgot, jelenleg az MS-en kívül szinte senki nem tud normális programot kreálni az új API-val, a storeban borzalmas dolgok vannak.
szerintem zicher, hogy NEM lesz kukázva a W10M, ez az MS egyetlen ARM-konform megoldása, immáron az RT örököse is, nem tehetik meg, hogy kidobják.
és lehet fikázni a CEO-t, de én úgy látom, logikus a döntés, hogy visszavonulót fújtak.egyébként az MS-nek volt egy sansza, az 520 megjelenésekor, na ott kellett volna ráfeküdni a rendszerre, és lenyelve a masszív veszteségeket, szó szerint részesedést "vásárolni" a piacon. én úgy láttam, sokan váltottak droidról és egy ideig képesek voltak a hiányosságokat lenyelni az emberek, viszont semmi fejlődés nem volt. itt a Win10M, de még mindig a userek 80%-a talál valami olyan hiányosságot/hibát, ami miatt kukába vágná a telefonját...
közben (állítólag), a droid megerősödött a lowbudget kategóriában, így már tényleg senki nem akar Lumiát.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
urak, tisztességes metronóm alkalmazással találkozott már valaki? nincsenek nagy igényeim, minimalista UI, TAP, meg háttérben futás kellene, persze az is előny, ha legalább egy olyan sound beállítható, ami nem kerget őrületbe...
nem várható, hogy lesz valaha normális multitasking? jelenleg "okostelefon"+diktafon+metronóm kombóval járkálok, mert a winmobile képtelen ezeket az alapvető dolgokat ellátni.
-
leslie23
tag
válasz this is life #84419 üzenetére
ez nem úgy van, hogy 8.x alatt IE motort használnak, WM10-nél pedig az edge-et?
csak onnan gondolom, hogy az edge meghal, ha mávos jegyet akarok venni, UC browser szintén. 8.1 alatt sosem volt gond, sem pedig más böngészővel droidon/desktopon.apropó, nincs valami app, amiben van MÁV jegyvásárlás? esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz this is life #84442 üzenetére
köszi! a MÁV-nál nem dívik olyan nyugati dolgokkal foglalkozni, mint a reszponzív dizájn, szóval mobilos nézet nem oszt, nem szoroz.
ezt az appot ismerem, egyike azon kevés WP-s alkalmazásnak, ami egyszerű mégis remekül használható, bár most sajnos az Edge beleköp a levesembe, mert ahogy zsoltzsolt is írta, a jegyvásárlást böngészőn keresztül oldja meg az alkalmazás. 532-es Lumiaval ugyanez a probléma jelentkezik; ahogy a kedvezményt kiválasztom az input mezőben, azonnal lehal a böngésző.lehet írok a MÁV-nak, bár gondolom sz@rnak bele, ahányan Edge-et használnak mobilon, úgyis mindegy...
-
leslie23
tag
válasz this is life #84500 üzenetére
megpróbáltam ismét az UC-t, most be sem tudtam lépni vele a jegyvásárlós oldalra...
viszont letöltöttem egy "Space Browser" nevű appot, ezzel tökéletesen megy!
kicsit lassú, meg fapados, de legalább működik.van a MÁV-nak egyébként WP-re vonatinfós appja, az kifejezetten jól sikerült darab.
-
leslie23
tag
tipikus MS-féle hozzáállás, önkényesen belerakják, majd önkényesen kiveszik, de egy kapcsolóra már nem futja, hogy esetleg szeretnéd-e egy kalap alá venni a Skype-ot meg az üzeneteket...
én személy szerint nem rajongok ezért a fícsörért, bár mikor a Skype app szarakodott, jó szolgálatot tett ez az integrált dolog.egyébként mikor lesz elérhető az új UWP Skype? jó lenne már lecserélni ezt a mostanit.
-
-
leslie23
tag
válasz csabyka666 #84562 üzenetére
545-ös build nekem fent van, ha erre gondolsz!
előző mondjuk jobbvót, most elég problémás nálam az üzemidő, illetve örökös fájdalmam, a görgetés közben széthulló Edge ismét boldogít!
lehet kinéz egy HR, ha tényleg nem jön már több frissítés.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz csabyka666 #84610 üzenetére
a pi**ába, pedig akartam csinálni egy tiszta telepítést RT-lal, Insiderrel, de akkor ez ugrik. zsír...
amúgy ilyen az én szerencsém; ma megnyomkodtam egy 950-et a boltban, RS volt rajta és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a diktafon app immáron képes arra az elképesztő bravúrra, hogy háttérben fusson, sőt még lezárt kijelző mellett sem állt le.
ez az egyik régi sérelmem a winmobilokkal szemben, elég sokszor van szükségem diktafonra. végre sikerült kiizzadniuk valami használhatót megoldást, erre nem tudok upgrade-elni.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
de ebben az az igazán szomorú/dühítő/szánalmas, hogy ez is egy olyan dolog, amit 8.1 alatt tudott a rendszer, volt lehetőség töltés közben kikapcsolni a glance-t. ez az egyet előre, kettőt hátra tempó az MS védjegye, igazi tróger banda.
hogy ON is legyek: ha háttérben "kilövöm" a groove musicot, megy tovább a zene, ez eddig is így volt? elég érdekes fícsör.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
Spotify-vel sincs gond.
feltéve, hogy van premium előfizetésed. ha nincs, akkor csak véletlenszerű lejátszás van, illetve óránként max. 6 db számról tudsz váltani... természetesen WP-only fícsörről beszélünk.
szánalom, nem is értem minek büntetik ezt a maroknyi WP usert, semelyik más platformon nincs ilyen szop@tás...[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz junior11 #84981 üzenetére
egészen biztos, hogy nem.
elképzelhető, hogy évekkel ezelőtt mindenhol így volt (ahogy chipesz írta), jómagam kb. 1,5 éve használok újra Androidot (tableten), időnként Spotify-t is, soha nem találkoztam semmilyen korlátozással (leszámítva persze a 45 mp-es reklámokat, de az természetesen a free account velejárója).(#84994) iwroteapoem: annyira azért nem meglepő, hogy a Spotify nem akar UWP fejlesztésre költeni. minek? desktopon 20% körül van a Win10-es gépek aránya, ráadásul ha lenne is UWP, még ennek a 20%-nak is a java inkább a Win32-es klienst preferálná. érdemes körbekérdezni a ismerősöket, hogy hányan használnak a gépükön UWP-s appokat. jelenleg annyira gyermeteg az a platform, hogy esélye sincs a Win32-nek alternatívát állítani.
((amúgy ilyet is csak az MS tud, hogy Win8 elhozza a platformváltást (WindowsRunTime), majd a következő verzión csavarnak egyet, és megint új API jön. ))
vannak olyan szoftverek, amelyek rendelkeznek UWP változattal is (pl.: VLC, WinZip), a különbség ég és föld, nincs értelme jelenleg desktopon az UWP-nek. a mobilos <1% miatt pedig senki nem fog UWP-t írni. szerintem az MS mobilos hátrálása is ezért van, úgy látják, hogy néhány éves távlatban már egészen biztosan elbukták a mobilpiacot, aminek fő oka az appgap, ebben pedig nem lesz javulás.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz chipesz #85000 üzenetére
köszi! nem gondoltam, hogy így disztingvál eszközök között a Spotify. nem is igazán értem miért, de oké, akkor ezek szerint nem csak WM-on szívóznak!
(#84997) plau85: én értem az UWP előnyeit, és koncepció szintjén egy baromi jó dolognak tartom, de a megvalósítás általában rosszul sikerül...
csevegőappoknál jó dolog az értesítések megléte, vagy éppen a gyors reply a műveletközpontból. ez utóbbit pl a facebook képtelen megcsinálni a förmedvény iOS-portjaival. meg úgy általában is, a store-os appok minősége azért lehangoló... és szerintem ez nem is fog változni egy darabig, a Win7 továbbra is majdnem 50%-os marketshare-t tud maga mögött, ráadásul a Win10 marketingje sem egy sikertörténet, a privacy botrányok miatt sokan ódzkodnak a rendszertől. már az MS is elismerte, hogy nem a tervezett ütemben halad az átállás, ingyenes upgrade ide vagy oda.egyébként zömmel olyan dolgokat hoztál fel (FB, YT, vagy StarWars Commander) amiből sosem volt Win32, tehát nyilván ez esetben nem lehet összevetni az új és régi API-t. én azt mondtam, hogy egymás mellé téve a Win32-es szoftverekkel nagyon gyerekcipőben jár még az UWP.
ajánlj egy UWP képnézegetőt, ami kiváltja az Infrant, egy zenelejtászót, ami kiváltja a Foobart, egy médialejátszót, ami kiváltja a VLC-t, egy alternatívát TotalCommanderre, vagy éppen qBittorrentre...TubeCast: ezt pl telefonon szívesen használom, jobb, mint az Edge, viszont desktopra soha nem tenném fel, mert egyszerűen kényelmesebb böngészőből csinálni. ha lenne offical YT app, teljes funkcionalitással, azt lehet használnám, de ugye a kuglitól ilyesmit hiába várunk. ezek a 3rdparty dolgok csak hiánypótlásra alkalmasak, soha nem lesz olyan mint egy offical alkalmazás.
illetve plusz egy dolog; a store-os appokat előszeretettel szemetelik tele reklámokkal a fejlesztők, ez számomra nagyon taszító.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz #78032384 #85008 üzenetére
ez az élő csempe dolog valami hatalmas misztikum lehet, mert még az MS is gyakran kudarcot vall vele.
na igen a Continuum... azzal is az a gond, hogy amíg nem fejlődik lényegesen az UWP, addig nem sok mindenre jó. HP Elite X3 1300 dodó a lap dockkal együtt és nem tudsz egy adblockert felrakni, mert azt ugye a mobilos Edge nem támogatja, de mondhatnám az Office-t is. üzleti szférában nem ritka, hogy szükség van 1-2 makróra Excelben/Outlookban stb., na most ilyenkor ülhetsz át a PC-hez, mert az 1300 dolláros "productivity tool" beadta a kulcsot. Citrixet mondjuk nem ismerem, lehet hogy azzal kényelmesen áthidalhatóak ezek a problémák.
meglátjuk mit gurít a HP. remélem van jövője a koncepciónak, mert amúgy nagyon tetszetős, csak egyelőre szerintem nem sok mindenre jó.hogy ON is legyek, HP Elite x3 Lap Dock hands-on.
-
leslie23
tag
válasz #78032384 #85012 üzenetére
A hívásokat zavartalanul tudod fogadni Continuum módban, a külső kijelzőt ez nem befolyásolja. az már sokkal gázabb, hogy a WM multitaskingos nyűgjai itt is visszaköszönnek, pl. Edge háttérben nem fut, tehát mondjuk youtube-videó nem szól a háttérben. TubeCast persze megoldás lehet, de na...
Remote Desktoppal nincsen tapasztalatom, de Continuummal egészen jópofa dolognak tűnik.
ilyenkor mondjuk nem teljesen értem az MS üzletpolitikáját. ez tökéletes WM-only feature lehetne, ehelyett nyilván fent van Play Store-on és iTuneson is az alkalmazás. az Office még érthető, gondolom féltik a saját termékük monopolhelyzetét.mondjuk az vicces, mikor demózzák az iPad Prot, mint a tökéletes pótPC, Excellel, és Worddel...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália