Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #49245 üzenetére
Én ilyenről nem nagyon tudok, de Endomondo és Runtastic is ismer útvonalakat, azt a webes felületen meg tudod tervezni. A Microsoft-féle app meg egy funkcióhiányos, fapados szar. Jó is lehetne, de nem az.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #49255 üzenetére
Én étkezés követésre Myfitnesspalt használok, annak elég jó a magyar adatbázisa is, a Microsoft cuccában ez nulla. Edzés követésére meg azért fapados, mert nem tud interval edzést, edzéstervet, útvonalakat, saját rekord megdöntésére irányuló edzést, pulzusmérést stb stb. Majd talán egyszer jó lesz, úgy 2022-ben, addig maradok az Endomondonál meg a Myfitnesspalnél.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #49260 üzenetére
Én az Androidot nem tudom komolyan venni. Amíg az nehézségekbe ütközik, hogy az aktuális nem felső kategóriás hardveren ne laggolja szét magát a rendszer, addig nem tudom komolyan venni sajnos, de ezzel nem vagyok egyedül. Szerencsétlen Nexus 7-nek is hiába nyomok HR-t, ugyanolyan fos, mint eddig, pedig most mindent letiltottam és pár alap dolog fut csak, RAM-ból is szinte folyamatosan van vagy 400 mega szabadon.
Sőt, igazából az almát se tudom komolyan venni, mert ott meg amiért nem fizetsz minimum 5 dolcsit, az nem fog működni. Mi marad, BB?
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #49265 üzenetére
Tudod, ez mindig csak azoknál szar, akik panaszkodnak és mind egyedi hiba. Opinál is vajsima a rendszer és még ráadásul sok a szabad RAM is.
(#49266) Oppenheimer
Jó, de mi köze van a kettőnek egymáshoz? A Microsoft is lekakkantja, hogy melyik felhasználó nem veszi komolyan a WP-t és a droidnak se tesz jót, hogy a kuglit nem érdekli az optimalizáció, amíg ilyen összetákolt hányás állapotban is veszik/viszik a droidos csodákat.Az almás része persze, hogy hülyeség. Nem 5 dollárt kell fizetni, hanem 10-et.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz negyedes #49351 üzenetére
Hogy tud eltűnni egy kib*szott utasszállító 170 emberrel? Komolyan nem értem. Édesapám vadászpilóta volt több, mint 20 évig, de olyat még ő se hallott korábban, hogy csak úgy eltűnik egy gép, erre rövid időn belül ez már a második eset. Se egy vészjelzés, se egy alkatrész darab, semmi. Mi van, beszippantja a gyíkemberek féregjárata, vagy mi a tosz?
-
kolosanyi
veterán
válasz negyedes #49364 üzenetére
Passz, ülőmagasságban volt meghatározva, de édesapám a 183 centijével épp a határ alatt volt még. Még a helikopteresekhez talán befértem volna, de aztán nem úgy alakultak a dolgok. Bár ki tudja, végül is a diploma az előfeltétel, még elmehetek repülni.
(#49365) Crytec210
Meg se próbáltam, több lépcsős alkalmassági vizsgák vannak, mint minden hivatásos szervezetnél. Ha nem felelsz meg valamelyiknek, alapból kirostálnak. De például a katasztrófavédelemhez tökéletesen alkalmas vagyok. Meg úgy egyébként mindegyik hivatásos szervezethez, de pilótának nem mehetek, mert magas vagyok.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #49367 üzenetére
Á, az nem az én világom.
(#49368) Crytec210
Mindegy, tűzoltó még lehetek. (Bár úgyse készenléti állományba raknak be, de evvan, majd kapok valami "irodista" beosztást kezdésnek.)(#49394) gzbotii
Utána profi sportoló akartam lenni, de azt meg anyám nem engedte, mert kell a biztos munkahely. Az a srác, akit helyettem vittek el játszani, már Dél-Koreában van egy csapatnál havi 7,5 millióért és eredetileg nem őt akarta az edző, hanem engem.
Egyébként utána évekig nem találtam a helyem, hiába érettségiztem jól, sétáltam be a BME-re, onnan kibuktam, az Ybl-t otthagytam, majd végül jött az ihlet, hogy akkor katasztrófavédelem. Ez most jó.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Jaja. Tudod, tréjnhárdorgóhóm meg hárdkór meg minden amit ilyenkor szoktak.
-
kolosanyi
veterán
Here tölthető a Playről. [link]
-
kolosanyi
veterán
Tudtátok, hogy ha nem droidos készüléket adsz ki, akkor az mind raktáron marad? [link]
-
kolosanyi
veterán
De hogy ráugrott a topik...
-
kolosanyi
veterán
A változatosság kedvéért még egy kis Kína fapfap...
Csak azt nem értem, hogy ha ennyire szuper dolog noname vackokat venni, akkor a tulajok miért cserélgetik úgy a telefonokat, mint más az alsónadrágot? Persze, lehet kínaiban jót is kifogni, de nekem az a véleményem - és a gyakorlati tapasztalatom -, hogy az olcsó kínai telefon bizony szar lesz, ha meg drága telefont veszek, akkor azt már itthon teszem, és egy olyan gyártó kínálatából választok, akinél van normális hazai képviselet. Ha valami gond van, ne kelljen már több ezer kilométerre levő emberekkel levelezgetni, meg telefont postázgatni.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Bogyó bá' #49602 üzenetére
Ez kurva jó. Nem tudom mi ez, de tetszik!
(#49606) woland_y2k
Mert ár/érték arány!!44!!! (Ami sokszor nem is valósul meg a gyakorlatban, ha már áfát meg vámot is fizet az ember, mert pont annyival ér kevesebbet, mint amennyivel kevesebbet is nyújt a nulla supporttal meg a már ismert problémákkal.) -
kolosanyi
veterán
Gyerekek nagyon vigyázzatok szilveszterkor, mert geci hideget mondanak.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #49771 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz Rimuru #49823 üzenetére
Nexus 7-en fent volt sokáig, de annyira akad, hogy letöröltem a p*csába és azóta nem gépelek tableten. Ha egy érintős kütyüről hozzászólást akarok írni gyorsan, akkor inkább a 630 az. Vagy leülök a notebook elé, mint most és gépelek normálisan. Egyébként értékes tapasztalat volt számomra a Nexus 7 vásárlás. Rájöttem, hogy nekem egyáltalán nincs rá szükségem, inkább veszek egy jó kis hibrid gépet, vagy valami ultrabookot majd, ha nyugdíjazom a jelenlegit.
-
kolosanyi
veterán
válasz Bogyó bá' #49826 üzenetére
A gyári fele ennyire nem akad, de az meg aztán a fapad non plus ultra. Megvenni meg nem fogok még egy billentyűzet programot, direkt azért vettem a Swypeot anno, hogy ne legyen bajom, erre úgy lesz egyre szarabb, ahogy frissítik. Egyébként annak ellenére, hogy én is szeretem szidni a Samsungot, édesanyám Note 8.0-ja tök jó ilyen szempontból. A gyári billentyűzet remekül optimalizált és sokat is tud, a tollas bevitel meg még dob rajta egyet.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Teljesen szétesik az oldal IE alatt, ha hsz-t akarok írni.
-
kolosanyi
veterán
válasz Воланд #49893 üzenetére
Fogyasztóknak nem is, de aki nem fogyni akar, azoknak igen?
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #49910 üzenetére
Na jó, melyikőtök szerkesztő ott?
-
kolosanyi
veterán
Nekem még nem volt bajom a kínai töltővel, amit a csájnafónhoz adtak. Igaz, egyszerr-kétszer használtam csak, amúgy a gyári töltőket szoktam, az ott porosodik a sarokban.
-
kolosanyi
veterán
válasz dejaris #49972 üzenetére
Nemogy WP alig van, de WP-s is...
Ez a Flesky egy kurva nagy szar. Ennél még a gyári, szótár nélküli billentyűzet is jobb...
(#49974) catroot
Aha, tök jó, hogy olyan fantasztikus extráért fizetni kell, mint a magyar szótáras billentyűzet. Ezt még a 3310 időszakban is tudták a telefonok.[ Szerkesztve ]
-
-
kolosanyi
veterán
válasz Воланд #49986 üzenetére
Maxra van állítva. Viszont korábban nem volt ilyen, de például most megint nem, pedig ugyanúgy van beállítva.
(#49988) catroot
Egyébként most viccen kívül, nekem talán a WP billentyűzete tetszik a legjobban eddig a telefonos megoldások közül. Annak ellenére is, hogy néha átjavítja nagybetűsre a szavakat a mondat közepén. Meg - ez lehet, hogy az én bénaságom - nem tudok szavakat kézzel hozzáadni a szótárhoz.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Viccesek ezek a kínai telefon fappoló topikok: [link]
-
kolosanyi
veterán
válasz dejaris #50016 üzenetére
Ez a linuksz fapfap android offtopik. Miért, nem egyértelmű a címről?
Amúgy nem értem, hogy se a Microsoft, se a Google Nem képes egy normális fitnesz appot összehozni. A programozóik közül egyik se sportolt soha semmit, vagy nem látták még a népszerű trackereket működés közben?
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest