Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47113 üzenetére
Bezzeg a droid, az tuti siker. Csak kiadsz egy dzsunka telefont robottal és dől a lé...
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47116 üzenetére
Nem is értem, miért sztárolják őket. De azért olyan sok gyártónak nem megy a szekér jelenleg.
-
kolosanyi
veterán
Mondjuk azért például ő nem semmi.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz gzbotii #47289 üzenetére
Nekem mondjuk pont nem átlagos az ízlésem semmilyen tekintetben, szóval simán igazad lehet. Én a sportos lányokat szeretem. Barátnőmben pont azt tisztelem a legjobban, hogy jó értelemben egyszerű. Szarik a divatra, elmászkál hétköznapokon edzőcipőben, pulcsiban meg farmerban, nem pedig beáll a sorba a mai lányok közé, akik vagy dívát játszanak ("nőcis" öltözködés, mindig csinik vagyunk, seggig ér a hajunk, skatulyából szedtek ki minket), vagy a másik véglet, a "sportosság" jegyében úgy néznek ki, mint egy gettószökevény bandatag.
(#47292) Glenda
A legtöbb önmagát szépnek, igényesnek gondoló hölgy ismerősöm addig szép csak, amíg meg nem szólal. Sajnos általánosítok, de nem nézek ki sokat az ilyen divatos lánykákból. Persze ne legyen ágrólszakadt az ember, nyilván.(#47299) Oppenheimer
Esetleg nem ártana neki elkezdeni edzeni a többi izomcsoportra is, mert eddig akárhány videóját láttam, csak seggre edzett. Kicsit olyan ez, mint a kopasz, aki csak karra gyúr, mert úgyis csak az lóg ki a BMW-ből. -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47310 üzenetére
A nem béta se jobb.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47313 üzenetére
Fenét nem.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47316 üzenetére
Tablet és Nexus. De hát igen, nem lehet minden olyan jó, mint a O+O
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47328 üzenetére
40-et ettől függetlenül megért 2 éve. De nem a "félresikerültsége" miatt szar a króm, hanem azért, mert szar.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47331 üzenetére
És ettől még mi változik? A gugli ugyanúgy nem tudja a saját alkalmazását a saját rendszerének referenciamodelljére optimalizálni, ergo semmivel sem különb, mint a Microsoft, akit pont emiatt szokás szidni. Nekem személy szerint sokkal kevesebb bajom van az IE-vel mobilon, mint a Chromemal. PC-n meg pont az utóbbit használom, de inkább megszokásból már. Amúgy régebben Operát használtam, azt nagyon szerettem, csak közel se olyan jó, mint volt. A Safarira lennék kíváncsi még, hogy milyen lehet. Egyszer kipróbálnék egy Macbook-iPhone felállást, csak nincs fél millám erre. Mondjuk a Win8-WP8 is vissza van még, gyanítom elégedett leszek vele.
Ami még érdekes amúgy, hogy más böngészők - pl Firefox - meg tök jól futnak a Nexus 7-en. Csak az meg PC-n egy fos.
-
kolosanyi
veterán
Gondolom tudjátok, hogy ingyen letölthető az Office diákoknak, de azért belinkelem: link
-
kolosanyi
veterán
válasz Воланд #47359 üzenetére
Így van. Picipuha újabb szemétkedése, én is csak azért linkeltem, mert fizettek érte. A M$ megvesz mindent kilóra, még engem is. (Titokban azért én is open source szoftvereket használok otthon, legalább ennyi örömöm megmaradt az életben.)
(#47370) WinPho
Igaza van! Ez is csak egy piszkos trükk, amit megszokhattunk az évek során. Nem is értem, hogy miért nem fingatja meg őket az EU ezért. Illetve de, a pénz nagy úr, beszivárog oda is. Aztán meg adatokat gyűjtenek rólam, meg a dokumentumaimról. Ezzel is csak terelik az embereket az NSA által megfigyelt felhőjük felé. -
kolosanyi
veterán
Boka kérdezi Nemecseket:
-Meddig tudod eldobni a zenelejátszódat?
-A Grundig? -
kolosanyi
veterán
Nem is értem, mitől ájul el így mindenki. Komolyan nem. Biztos használat közben más, de unokatesóm i4S-ét sokat piszkáltam, mikor új volt és én semmi extrát nem véltem felfedezni azon. Egy nagyon korrekt felsőkategóriás telefon túlárazva. Én ennyit láttam csak belőle. Kipróbálnám én is szívesen, mert még nem volt és érdekel a rendszer, de egyelőre nem tehetem meg, hogy ilyen sokat kiadok egy telefonra (meg bármilyen csúcstelefonra, nem csak az iPhonera).
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47468 üzenetére
Az jó. Én a ket-ből vizsgáztam pénteken. Szerdán a btk-ból, kedden meg a kémiai biztonsági törvényből. Ebből csak a pénteki sikerült.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47470 üzenetére
Valami ilyesmit éreztem én is, ezért nem álltam neki tanulni. Gondoltam egy próbát megér, hátha átcsusszanok így is szerencsével. Nos, nem lettek meg az előrehozott vizsgák, így januárban szórakozhatok ilyenekkel még.
-
kolosanyi
veterán
Nexus 6. catroot, nem akarnál mégis inkább ilyet?
-
kolosanyi
veterán
Ezen a Note tableten baromi jó a multitask. Minden azonnal betölt, sehol egy pötty, sehol egy töltés felirat. Gondoltam ránézek a RAM kezelőre, hogy azért tudjam, mi a pálya. Aztán megnéztem, mennyit eszik a böngésző. Hihetetlen, hogy mennyire nem tudnak optimalizálni. Nincs belakva a rendszer, semmi nincs rá telepítve és ez a helyzet:
Ennyi RAM-ot megeszik ez a fos TouchWiz, ha elkezdeném felrakni a kedvenc alkalmazásaim, ugyanúgy lelassulna ez is, mint minden droidos csoda.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #47539 üzenetére
Nexus 7-En meg fent van kb 10 és marha lassú.
(#47540) Zoli133
Pedig egy tök üres rendszernél szerintem gáz, ha felzabál egy csomó memóriát.(#47543) emvy
Mondom, teljesen szűz rendszer. Egyszerűen tele van a Samsung szarjaival.(#47546) istnag
Elhiszem, most ezért nem fogok feltelepíteni egy nyomó appot. Viszont ez a tollas bevitel tényleg jó, azt meg kell hagyni.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Futás közben kiesett a zsebemből szegény 630, le a vizes aszfaltra. A hátlap a sarkán megrepedt, de más baja nincs. Szerencsésen megúsztam az esetet.
-
kolosanyi
veterán
válasz Burt1793 #47583 üzenetére
"Én pl s2-t mindig romoltam, 2 havonta kapott egy új androidot, hol cm-et, hogy gyári mókoltat, sose lassult be, a lag meg nem zavart, mert elhanyagolható mennyiségű volt, cserébe nem kellett beöltenie a zenelejátszóban a számokat, ha váltottam egyet."
mert jobb a WP-nél
Végülis csak ilyeneket kell vele csinálni, hogy ne laggoljon, de biztos jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest