Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Egy kis segítséget kérnék!
Laptopra akarom felrakni a 7-est,
(Intel 965)A Chipset-et, GPU-t, Realtek HD Audio-t megtaláltam,
de a LAN, WLAN drivereket honnan tudom letölteni?MODEM, SATA-ra gondolom nincs szükség,
bár ez is szerepel a Vista DRIVER mappájában.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Notebook-on előre telepített Win7-est ki tudom írni?
Ha igen, mi a menete?
SSD csere miatt lenne rá szükség.Köszönöm!
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
20GB elég a telepítéshez?
Külön partícióra akarom.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Nem sajnálom, csak a minimális érdekel.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
A kötet zsugorítását hol találom?
Köszönöm!
-
BroCreSt
aktív tag
A notihoz adtak egy DVD-t is, amin rajt van a Win, azt megtudom csin., hogy csak áthúzom pendrive-ra a
DVD tartalmát, és USB-ről telepítem?
Vagy kell hozzá valamilyen progi?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest