Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Üdv!
Problémám a következő: 64bites win7 ultimatemat szeretném újratelepíteni. Ezt mountolt képfájl segítségével meg lehet csinálni, anno xpről így váltottam win7 re. Csak annyi a probléma, h telepítés közben (fájlok kicsomagolása után) kiírja, h illesztőprogram nem telepíthető. Nem írja, h milyen illesztőprogram. Amikor a mostani win7 lett telepítve, a raidemet nem látta és egy másik alaplapgyártó driverje segített. Sajnos az a fájl nincs meg. A gépem: gigabyte 790fx ud3p, phenom II x2 BE, két 500as winyó, raidbe, biosba beállítva a raid. A gyári dvd-n adott driverrel xp felismeri a raidet.
Hogy teleptísem a win 7et?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, h a rendszert (beállítások, telepített programok és bejegyzéseik, stb) hogy tudom lementeni külső meghajtóra? Újra telepítem a gépem és nem szeretnék mindent újra telepíteni... A C meghajtón van a rendszer 50 gigás partíció. A D-n bőven van hely, arra vagy külső meghajtóra mentenék.
Szerk: Most bezzeg csinálja... máskor nem akarta, mind1.
Viszont ha újrahúztam a rendszert akkor vissza lehet erről állítani?
[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Két kérdésem lenne: Újra telepíteném a rendszert, csináltam a wines partíciómról mentést. Ha ezt az új win alatt viszaállítom akkor megmarad minden, mint a mostani winem alatt? (pl beállítások, program adatok, játék mentések, stb). Ugyan azt a win7 ultimate x64et telepítem.
Másik kérdésem, h a win7 fél szoftveres raid vagy a hardveres a gyosabb? erről semmilyen egyértelmű tesztet nem találtam.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Nem a partíciót, hanem a róla készült mentést állítanám vissza, ami gondolom nem lehet az egész partíció. mivel a mentés maga 6 gb körüli, viszont a partícióm, amiről csináltam az meg 31 gb... Azért telepítem újra a rendszert, mert a ridet újra kell konfigurálnom.
Egyébként ez a win7 biztonsági mentés mi mindent ment le?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Win7 isntallálás közben ha F6ot nyomok egy másik driver telepítése miatt akkor az a driver mindenképpen floppyn kell, h legyen vagy már a pendriveról is lehet drivert telepíteni? Raid/achi driverről lenne szó.
-
Dr V
őstag
Üdv!
Win7 telepítéssel a helyzetem a következő: dvdről indítva a telepítő hibát ír ki: egy cd dvd meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Sata dvdről telepíteném. AZ IDE olvasómról nem akar elindulni a telepítő. Futó win7 alatt a telepítő elindul, olvasótól függetlenül, de ott is hibával kilép, de legalább nem írja ki, hogy pontosan mi a hiba. Annyit ír ki, h egy eszközillesztő telepítője hiányzik. Google keresésim során találtam ilyen hibát, de ott egy megoldást láttam csak: NTLDR hiányzott, de semmi leírás nem volt, hogy ez mi és hogyan oldotta meg a problémát. Mi a búbánatot csináljak, hogy települjön a win???
-
-
Dr V
őstag
Hol tudom beállítani, h amikor a tálcán egy ikon fölé viszem az egeret akkor az előnézeti ablak sokkal gyorsabban előjön, ill eltűnjön?? Arra emlékszem, h valahol a regeditben kell turkálnom...
-
Dr V
őstag
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Adott egy win7es laptop, amin a C meghajtón elfogyott a szabad hely (14,7mb maradt). Gondolom azóta csinálja a következő hibajelenséget: nem indulnak el különböző wines szolgáltatások (DHCP, rendszeresemény napló, TCP/IP Net Bios támogató).
Hogyan lehetne ezt javítani, újratelepítésen kívül?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Köszi, képeket kellett áttennem és lett bőven szabad hely, viszont a wines szolgáltatások egy része még mindig nem tud elindulni. Mintha a kevés hely miatt leállította volna ezeket a gép és nem tudja újra elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest