Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
Advanced sharing settings.ben minden engedélyezve van?
Esetleg ha igen, akkor azadott mappánál megpóbálhatod, hogy tulajdonságoknál adsz jogosultásgot a másik gép felhasználójának.... (persze ehhez látnia kell emlékeim szerint a másik gépet...)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
vlaóban nem kell, de gondoltam egy próbát megér. Azért érdekes, mert odahaza 3 gépet 5-10msp alatt összekötöttem és hibátlanul ment minden. Nyomtatól kezdve a fájlmegosztásig tényleg minden klappolt. Nagyon hasznosnak tartom a Homegroupot, de így hirtelen lövésem sincs, mi lehet a baja :S
Esetleg 3rd party víruskergető? tűzfal? vagy egyéb "okosság"?iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Routerban minden bevan lőve? Látják egymást, engedélyezve vannak az ehhez való dolgok? (nem tudom a pontos nevét most. )
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest