Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Sehogy. Ez bosszant engem is a leginkább. Az egyszerűségét, az átláthatóságát és az egységességét teljesen szétcseszték a rendszernek, ami miatt ezt választottam. Pont ez tetszett benne. Most ahány program, annyi féle kinézet, meg annyi helyen van hamburger menü, meg alul pöttyök, totál logikátlan tartalommal.
-
blackmoto
senior tag
válasz this is life #9641 üzenetére
Ki lehet kapcsolni, jól el van dugva. Takarékos üzemmód -> akkumulátor használat -> Microsoft Edge-re katt, aztán részletek és az alatt lehet kikapcsolni a háttérben futást.
-
blackmoto
senior tag
válasz this is life #10033 üzenetére
Nekem az előzőben is megvolt. Csak nálad nem jöhetett elő valamiért. Én hagyom is a francba a szarakodást vele, majd ha a sok felsorolt hiba ki lesz javítva, akkor talán teszek vele egy próbát, addigra valószínű hivatalosan is kint lesz a 10-es. Addig nme érdekel. Maradok a 8.1-en. Annak kevesebb a nyűgje számomra.
-
blackmoto
senior tag
válasz galmat #10112 üzenetére
A blende nem nyit meg zár, és a telefonban nincs is állítható blende szerintem. Amire te célzol, az a zár/redőny, de szerintem a telefonban levő kamerában ez is csak elektronikus. Persze ez csak tipp. A lényeg, hogy a blende/rekesz az nem változik képkészítéskor. Az fix, ahogy a hozzá tartozó záridő is és ISO érték is. A kész kép a megfelelő értékektől függ, de ez exponáláskor már nem változik.
[ Szerkesztve ]
-
blackmoto
senior tag
válasz MrCsiT #10397 üzenetére
+1
Ja, és a 10386-ra is +1.
Sajnos én is ugyanígy érzek. a korábbi csalódásokat figyelembe véve, pedig Androidra nem mennék vissza. vagy amire igen, az túl drága. A maradék kettőt - iOS és Blackberry - nem is említem, mert az első qrva drága a második meg a topikok alapján nem pont multimédiás tartalomfoggyasztásra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Linux Mint
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest