Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz zsoltzsolt #14451 üzenetére
Vagy életed van vagy Windows telefonod! Tegnap 3-4 körül végeztem a .218-al mert az első HR után sem volt hajlandó létezni 640-en a glance.... Így kettő kellett. Ja és az még hivatalos update is...
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz zsoltzsolt #14449 üzenetére
Előzőnél sem volt, most sem lesz. Ikonok csempék megvannak!
-
zsoltzsolt
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, angol lett a menü
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #14459 üzenetére
A teljes menü?
-
Švejk
őstag
válasz zsoltzsolt #14462 üzenetére
A zárolási képernyőn kell neki lennie.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #14465 üzenetére
Fekete Péter
-
kvcstms
csendes tag
felraktam az új buildet, eltűnt a here maps, az a beállítások angol az almenü magyar. elég volt, befejeztem, meguntam, belefáradtam ebbe az egészbe amit az ms csinál. megy a hr, aztán meg hamarosan jön egy iphone asszem.
Rule#5 HTFU
-
-
mtomi95
senior tag
válasz kvcstms #14467 üzenetére
Személy szerint mióta van MS Térképek azóta izomból törlöm HERE és HERE Drive +t is, mert minek legyen fent? Csak a helyet foglalják. Az, hogy angol egy preview, ráadásul fast ringen nem ok arra, hogy bele fáradj az MS-be.
Szerk:
Nooeca:
Értem és köszi![ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
kvcstms
csendes tag
én a here mapst szeretem, elég jó cucc, nekem jobban bejön, mint a sima új térképek. nem tudom mindig várom a csodát, h netán esetleg tényleg vmi kurva nagy dolgot hoz ki az ms, egy stabil faszán futó buildet bugok nélkül, normális akksi idővel stb. de nem, és ami még baromi fárasztó, h botrányosan kevés normális app van, ami más platformokra van offisöl. persze vannak natív appok, amik majdnem tudják mindazt, amit a hivatalos appok, de mégsem. hiába állítom be, az emailnek nincs hangja, az áruházban ott vannak beragadó updateek, amik az istennek se jönnek le, csinálhatok én bármit, oké, tudom, én vállaltam, amikor elkezdtem insiderezni és prew buildeket felrakosgatni. de könyörgöm volt egy build (nem emlékszem a számára) de tök rendbe volt nekem, működött nem szarakodott, nem bénázott, jó volt minden. erre jön az újabb, ami aztán meg szarabb.
Rule#5 HTFU
-
Nooeca
senior tag
válasz kvcstms #14476 üzenetére
de mikor tanulod meg hogy az Insider az nem csak instabil, de egy fejlesztés alatt álló változat, vagyis amíg meg nem jelenik, akár lehet angol, de kínai vagy japán is az angol verzióban a betű.
Minek használsz Insidert ha egy feliratért képes vagy kiakadni? PC-s insidert használtad már? Ott is voltak annak idején gondok a magyar nyelvvel, hiányos volt.
Ezekkel bőven elég ha majd Julius előtt foglalkoznak valamikor... most inkább csak hegesszenek.
-
mtomi95
senior tag
Áh éreztem én, hogy kellesz a HR. Nem működött az új lezárom a kijelzőt majd gyors kamera feloldok. Mondjuk csak ennyit néztem meg belőle meg azt, hogy angol és azt is csak úgy vettem észre, hogy gépház helyett settings van, de az nem zavar különben. HR-t így is úgyis csinálni akartam.
-
Clemi
veterán
Így nagy hirtelen, nálam a (FB) Messenger nem indul el, hiába telepítettem újra. Ha megnyitom a FB-ot és ott rábökök a felső sarokban lévő messenger ikonra, akkor elindul, ahogy a művelet központba érkezett üzenetre bökve is, de az alkalmazás listából nem.
A menü nálam is angol, az extrák menüben van egy extrák almenü és ott magyarul van az almenü.De mára így estére ennyi. Majd holnap elmélyedek benne.
-
kvcstms
csendes tag
válasz Nooeca #14481 üzenetére
a felirat volt most az utolsó csepp, már egy ideje kezdtem unni a hülyeségeket, de mindegy, most kap egy hr-t, aztán meglátjuk, szeretem a wp-t mert nagyon jó kis rendszernek tartom, és nem szívesen váltanék, mert anno nem véletlenül vettem wp-t és nem droidot. de most egy picit betelt a pohár...
Rule#5 HTFU
-
mtomi95
senior tag
válasz zsoltzsolt #14486 üzenetére
A HR sose volt sok idő nálam. Testre szabni és leszedni ami kell sokkal tovább tart! Amire válaszoltál megnézed az időpontját KB akkor kezdtem és most van kész.
-
mtomi95
senior tag
válasz zsoltzsolt #14490 üzenetére
Szerintem megéri azt a 10 percet! Hogy hol van? Ugyanott. Bár arra most nem esküdnék meg, hogy nálam magyar volt e.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #14492 üzenetére
Nem forog
-
kovacss72
aktív tag
14322 alatt már nincsenek HERE alkalmazások. Videó lejátszásnál képernyő villódzás megszűnt. Menük, almenük neve majdnem mindenütt angol nyelvű.
-
mtomi95
senior tag
De az áruház bug megmaradt. A frissítések elég bugosak még mindig, hiába vannak telepítve, állandóan elérhető olyan ami már telepítve van. Kezdőképernyőre minta képek közül (lehet saját is azt nem tudom) nem enged váltani. Az alkalmazás menüben minden telepített alkalmazásomnak van egy iker testvére aki még csak folyamatban van. Alapjában a fényerő magason van. A Wikipedia app nem indul el, az adia64 és a kis youtube link app nem telepíthető. Csinálok meg egy HR-t és majd meglátom, hátha megjavulnak a dolgok.
-
Dzsosy
senior tag
válasz kovacss72 #14497 üzenetére
Nálatok sem indul el a messenger az új builddel? Jobban mondva az értesítés megjön és arra bökve meg is nyílik az app, de se csempéről, se az app listából nem indul el, csak fekete kép, majd főképernyő.
Érdekes módon még a storeból megnyitva is rendesen elindul, meg a futó appokból is újra tudom nyitni. -
moleculez
veterán
Masszív lett az új build sok Cortana-s, Action Centeres okossággal, ahhohy olvastam Windows Centrálon (röviden WC-n??!) jó lesz ez a RS cucc, csak jöjjön ki szépen, tetszik az irány (és hamarosan lehet PC-által telorol SMS-t küldeni)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest