Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Egyre vonzobb ez nekem, a hivaslista nem erdekel, a fo funkciok javultak, mar csak az alkalmazas a kerdes, hogy a gpd es az energiatakarekossag mennyire megy, mert nem sok kedvem van a semmi kozepen allni, feluton, lemerult teloval
A 10-re valtas utan ugyanugy visszaallithato minden, tehat atveszi az elozo rendszerrol?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
-
this is life
Ármester
válasz mukibuci #219 üzenetére
Az htc kivaltsag, az okot ne kerdezd hogy miert....biztos nehez lenne megirni hozza a fw-t amugy ha jol tudom ez fw funcio es nem os.
Lehet el kene kunyizniuk a htc-tol a fw ezen reszet , hogy tudjon bazsevalni es rezegni is egyszerre .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #392 üzenetére
valahol mar olvastam. persze ez nalam nincs jelen, ugyhogy rosszul tartjak.
ellenben vannak itt mas gondok is, megoszulok mire osszeszedem, meg atbongeszem az osszes visszajelzest.
szerk.: a windowsphone.com-rol masnal is eltunt a keszulek?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz mukibuci #474 üzenetére
Az oké, Mackó, de emlékszünk a 8.1 preview változtára, az üresjáraton is úgy merült, mint a titanic, itt ez szerencsére már most sem áll fenn.
Amúgy Nektek is csinálja azt, hogy amikor közeledik annak az ideje, hogy automatikusan lekapcsoljon a kijelző, előtte leveszi a fényerőt, nos mielőtt kikapcsolna, ha megérinted azt, akkor vissza kellene jönnie a fényerőnek arra az értékre, ahol volt. Nos nekem nem, csak lezár-felold után áll vissza.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pzstm
titán
válasz mukibuci #518 üzenetére
Nah ilyeneken egy sincs nála....
Lehet javaslok neki egy HR-t. Masodlagos telefon, email, hivas, sms amire neki kell csak.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #518 üzenetére
ezt en is neztem este, neha elemeltem a fulemtol a telefont es volt, hogy visszajott a kep, de volt, hogy a ki/bekapcsolo gombot kellett nyomogatnom. kb fele-fele aranyban.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
captainnemo
aktív tag
válasz mukibuci #784 üzenetére
Nem feltétlenül, az nem lenne annyira fontos, bár a csempéket nem szeretem nagyon, mivel a méretük nagyon kötött, értem ez alatt azt lehetnének nagyobb méretűek is. pl. egy naptár csempe lehetne fél képernyő méretű, vagy akár 3/4, hiszen számomra annak van információtartalma. Másnak más a fontos, lehet ő a facebook üzeneteket rakná ki teljes képernyőre. Tudom ezzel ott lennénk a teljesen szabad widgetes filozófiánál, ami szerintem jó, hiszen a lényeg az mindenki olyan felületet hozzon létre, ami a legmegfelelőbb számára.
-
-
viewdetails
addikt
válasz mukibuci #12123 üzenetére
Ki tudod, de mégsem szinkronizálja fel, xlsx-et megnyitja, de egy pivottól meghal, outlook appnál nem az értesítéssel volt a gond, ha elolvasod.
Azért annyira ismerjük egymást, hogy elég konstruktívan állok a problémamegoldáshoz, szóval nem véletlenül köpködöm az MS droidon végzett munkásságát.
További kérdés-válasz a témában privátban, mert ez itt mostmár erősen OFF.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Imi1981
veterán
válasz mukibuci #12282 üzenetére
Addig nem használom a win10 insidert míg nem javítják a az edge több lap kezelését mert az nagyon zavar. De az a baj az insider is egyhelyben topog,egyszerűen nagyon lassan halad. Szerintem ebben a fázisban már sokkal gyorsabban kéne javítani a hibákat de lehet rosszul látom.
Ha javítva lesz fentebb említett probléma akkor megint használom a win10-et mert sok szempontból kényelmesebb.
Csak az a baj hogy már oly régóta várom hogy jó legyen. -
gyurkikrisz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest