Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Szép estét. Nemrég vettem egy Fujitsu Siemens L22W-3 22"-os Wide-os monitort a Metroban de miután hazahoztam örömmel vettem észre hogy bal közép tájon ott figyel egy pofás kis beégett pixel. Még aznap visszavittem, mondom hozok egy másikat, de azt ott rá is köttettem egy gépre, de az csak 1024x768ban tudta meghajtani a monitort és ott nem láttam rajta semmi rendelenességet. hazahoztam, használtam 1 napig aztán most vettem észre,hogy előjött egy fekete háttérben igen zavaró kis besült pixel. Úgyhogy ezt is viszem vissza holnap.Mivel nem akarok ráfizetni ezért szerintem megint egy ilyet próbálok elhozni, de már komolyan mondom megeszi az életemet ez az egész pixel mizéria. Miért nem tudnak rendes monitort csinálni? A másik meghogy olyan zavaróan átszűrődik a háttérvilágítás fekete háttérnél a monitor alján és a tetején hogy filmnézés közbe a tetején meg az alján van 2árnyalat szinkülönbség a többi részhez képest.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Én nehezen tudok kibékülni ezzel a háttérbevilágítással. Már a 3.Fujitsu Siemens L22W-3as monitort nyúzom 3nap alatt Az első kettő simán pixelhibás volt, és fekete háttérnél alul felül elég intenziven látszódott a bevilágítás.Ami engem eléggé zavar,mondjuk biztos jobban meglehet szokni mint egy-két pixelhibát A Mostanin még hálistennek nincs pixelhiba, de az alul felül lévő csíkok melett, a közepén is van egy halvány bevilágítós folt. De az az árdekes hogy mind a 3 monitoron másféle mintázata volt a bevilágításnak. Ezt mi dönti el? hogy müxik ez a háttérvilágítás, hogy ekkora probléma rendesen megoldani? Ez elött egy L19-2 Szintén Fujitsu Siemens volt és azon alig lehetett észrevenni a háttérvilágítást. Én ezt már nemértem
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nemtudom, hogy mennyire látszik, az N70-t nem ilyenre találták ki Bevilágítás
[ Szerkesztve ]
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Senkinek nincs gond a bevilágítással, vagy ezzel együtt kell élni?
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Szép estét. Valaki megtudná mondani, hogy mi a különbség az Asus MW221U és a szintén Asus VW222U között? Az MW221U-ról találtam egy csomó tesztet a másikról viszont nem. Árban kb egyformák,és kinézetre nekem jobban bejön az utobbi,ráadálsul több helyen is lehet kapni.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nativ:
19" Wide-1440x900
20" Wide-1680x1050
21" Wide-1680x1050
22" Wide-1680x1050
24" Wide-1920x120020 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz Apophis #7394 üzenetére
Szerintem meg a "Profi Gamer" nemfog átszokni állandóan az otthoni crt-ről egy versenyen lévő tft-re. Elég sanszos, hogy állandóan ugyanazt a tft-t használja. Nekem is volt egy 19-es tft siemens monitorom és sose tapasztaltam semmilyen negativ dolgot vele crt után. Egyedül a betekintési szög volt furi filmeknél de meglehet szokni. Mostmeg nemkapok sehol rendes 22"-os Wide monitort. Elöször a metroban vettem egy L22W-3-as FuSi-t de miután már a 3.at is visszavittem mert pixelhibás volt és olyan durván bevilágítottak fekete háttérnél hogy öröm volt nézni utána, gondoltam váltok márkát és Rendeltem egy Asus MW221U-t még vásárlás elötti próbán elvérzett rajta egy gyönyörűszép piros pixel, pont a monitor közepén. Most nemtudom, hogy hol érdemes vásárolni, ahol viszonylag jó árak vannak,vásárlás elött ki lehet próbálni,és adnak rá 3 nap pixelgarit. vagy lehet rá vásárolni 30nap Px.Garit.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Szép napot. Ma Vettem egy Asus-MW211U 22"-os monitort. És Olyan gondom volna vele, hogy a képminőséget még mindig nem sikerült elfogadható szintre kalibráljam. Az a problémám, hogy a vékony fekete betűket elég furcsán jeleniti meg, alig olvashatóak. Akkor ha a Sharpnesst visszaveszem 25-re javul a helyzet, de ugye ilyenkor homályosabb minden. A Fényerő 95-ön a Kontraszt Pedig 55-ön van. Kipróbáltam már mindenféle variációt de a vékony fekete betűk még mindig nehezen olvashatóak. Ez miért van? Az Overdrive-nak lehet köze hozzá? Ha van esetleg valakinek ilyen monitorja, leírhatná, hogy ő milyen beállításokon használja. Előre is köszi.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
plusz még hiába van 100-on a fényerő, még mindig olyan mintha nem lenne elég fényes. Ha a kontrasztot emelem akkor 55felett már torzulnak a szinek.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nekem volt L19W-2-m egy 1évig. De már párszor megbántam, hogy eladtam. Nagyon Tuti monitor volt, nemvolt pixelhibás, abszolult jóvolt játékra. Tényleg fullos kis darab. Egyedül maga a müanyag háza nemtetszett mert néha elkezdett recsegni ropogni ahogy melegszik/hül a ház, de ha nemfigyeled akkor észre se veszed.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Ha Nagyobb áruházba veszed akkor 3napon belül kicserélik,általában nemszoktak vele szarakodni. Nekemis 3db Fu-Si 22"-osat cseréltek a metroban és sose nézték meg, hogy mi a baja csak leirtam a papírra, hogy pixelhibás és adtak egy másikat. Az utolsónál meg visszakértem a vételárat. Elviekben én úgytudom, hogy a Samsung és az LG vállal 3nap pixelgaranciát. Én Asus-t vettem és ott volt egy olyan lehetőség, hogy a vételár 5%-ért kapok 30 nap Asus Pixelgaranciát. És mivel nincs szerencsém a monitorokkal kénytelen voltam leperkálni azt a 3600Huf-ot. Pixelhibát általában úgy javítanak, hogy kicserélik a monitort. Én még mostis keresek olyan sorstársat itt a fórumon aki Asus MW221U monitort használ, hogy neki milyen beállításokkal a legjobb a képminőség.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Az Asus, mégiscsak Asus [link]
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nemlehet szétnyomkodni. Nekem Kelett volna generálnom pixel hibát egy 22-es FuSi-ben és sehogy nemtudtam összehozni, szanaszét nyomkodtam,aztán jött a piezzo,meg 24Vdc dvi-on keresztül és nemlett semmi baja.Én akkor azt vontam le, ha nem szar a monitor akkor az nemlesz pixelhibás, ha meg igen akkor úgyis előjön.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Hi. Biztos levolt írva valahol, de keresgéltem és nemtalátam. Szóval az lenne a kérdésem, hogy 7.7-es catalystba hol tudom beállítani, hogyha nem natív felbontásba játszok, akkor keretezze be a képet. Az image Scallingot néztem, de hiába pipáltam, ki, hogy use centered timings, Mert ha 640x480-ba állítom a felbontást, úgyanúgy nem lesz keret, és kinagyítja a képet. Előre is köszi.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Nemtudom, hogy miért kell fikázni az Asus-t. Mi az, h nincs rajta dvi? Nem a legalsó kategóriás Asus monitorhoz kell hasonlitani a többit is. Meg, hogy nemtud semmi Extrát? Mit tudjon? Kávétfőzni? Én 5 hónap alatt nem vettem még észre, hogy az MW221U-m annyira gáz lett volna. Igaz presszókávét nem főz, meg ruhát mosni se lehet vele, de ezeket leszámítva elég jól elvagyok vele. És még hasznát is veszem a trace free-nek, meg a splendidnek. A színeivel sincs semmi gondom, kellőképpen homogén a feketéje, és ha valamelyik monitornak jó a design-ja akkor ennek az. Amikor vettem, kaptam hozzá 30nap teljeskörü pixelgaranciát, és az Asusra alapból van 3év gar. Ebben az árkategóriában nekem ez tünt a legjobb választásnak, és piszkosul nembántam meg.Apámnak samsung 226bw-van itthon, és nincs az a pénz,amiért elcserélném rá az Asust.
20 éve a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-FHD VA 144Hz (200Hz OC) 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest