Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Hi all.
Egy kérdésem lenne a nálam pill tájékozottabbakhoz...
Sajnos ismét megzörgősödött a Hydor L20-am.
Az eredeti rotor több mint 8 évig bírta, ez a csere után 2 évvel megzörgősödött... ;(
Szal az érdekelne milyen pumpát javasoltok?
Nyomás igény gyakorlatilag nincs. Csal alacsony ellenállású blokkok vannak a rendszerben. Semmi mikrobarázda és egyéb firlefranc....
Az első verzióban egy gagyi szobaszökőkút szivattyúval üzemelt a cuccos..
A régi emlékeket felidézve egy LAING DDC verzióra gondoltam. Itt mi a különbség a DDC-1RT és az 1T között? Valamint ezeknek a +-os változata? (...1RT/PLUS és ...1T/PLUS?)
Esetleg valami költséghatékony alternatíva?Előre is köszi a válaszokat.
Mert víz is kell a gépbe!!!
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz FighterDron #34771 üzenetére
Nekem egy problémám van ezekkel a húúúha finom extra, végletetekig kiszámolt agyontervezett blokkokkal.
Egy kis korrózió, egy kis lerakódás, és kampeca....
Az enyém (home made) kb 10 éve lakik a rendszerben, és csendben gond nélkül teszi a dolgát.
Ja és kit érdekel ha 5 fokkal melegebb a mag, de atom stabil a cuccos????
Ha megtalálom, rakok linket.40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
Megvan amit igértem.
Szal full homemade blokk nuku marás, mikrocella, STB...Szinte zero ellenállás, 10 éve üzembiztos működés. Nekem bizonyított.
Ha gondoljátok, lehet lehúzni.40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz #90933760 #34780 üzenetére
Üdv.
Először is a válasz mindenkinek szól akit érdekel, de lusta vagyok (és időm sincs, itt topog a pártom indulnom kellene) minden kérdésre, hozzászólásra külön válaszolni, tehát igyekszem 1 hsz-be sűríteni a dolgokat.Ezeket, és az ehhez hasonló megoldásokat annó én is megnéztem, de két dolog miatt estek ki a rostán.
Min 10mm vastag réz anyag, (ami nem volt) és marópad. (ami szintén hiányzott)
Amit megcsináltam, nem kellett más mint egy kézi fúró, (akad) egy marék szegecs, (szintén volt) Ipari ezüst forrasztani, (akadt) és a szándék hogy megcsináljam.
Burkolat, csatlakozó, szinté kell mindegyik variációhoz, tehát az egál.Először nem volt "normális" pumpám. Az első rendszeremben egy szobaszökőkút szivattyú szolgált ami kb 15cm-re tudta megemelni a vízoszlopot....
Tehát életbe vágó volt a szinte zéró ellenállású blokk!!! Utána jött egy Hydor, ami közel 8 évet szolgált.Na mind1.. (meg aztán nagyon kell már indulnom...)
Annó ez a cuccos full passzív Alurad rever radiátorral szobahő +15 fokon tartotta a 90W-os, 10% + táppal megtolt, túlhajtott procit. ( na jó ezt normál használat melett tessék érteni)
Nekem azóta is megfelel. Az elvárásaimat tökéletesen hozza.[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz HollyBoni #35570 üzenetére
Akkor én mutatnék egy alternatívát a hangtalan outdoor radiátor témában...
Annó nekem is a legnagyobb gondom a zaj, ergo a venti mentes rendszer építése volt.
Sokat szemeztem a zalman passzív tornyával, de az anyagi lehetőségeim, és az hogy egy "komolyabb" rendszernél már.... Szal maradt valami más.
Ez a valami más közel 15 éve teszi a dolgát hangtalanul...
Szal ha szerinted ez egy komolyabb rendszerhez kevés lenne, szerintem szerezz be egy akármilyen lemezradiátort, valahova süllyeszd el a lakásban, és max a pókok lábainak kaparászása fog zavarni... ;D40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz HollyBoni #35577 üzenetére
Igen full passzív.
A vízhő felhasználástól függően Szobahő + 5/10 fok... (nyáron langyos...)
Annó agyontuningolt AMD volt rajta a jópár hsz-el előbb belinkelt homemade blokkal. Asszem azok voltak eddig a legnagyobb teljesítményfelvételű procik. (meg nem mondom annó mi volt rajta.) A lényeg határon tudta tolni a gépet a 600-as chiftec.
Most egy valami AMD AM2-es van rajta. (Szégyen de nem tudom pontosabban... ) Valami Gigabyte deszkán.
2db vinyó bebugyolálva vízzel hűtve, meg a chifti táp.
Szal lusta vagyok bekapcsolni a gépet, hogy megnzézzem pontosan.
Ezt a hszt-t egy MODECOM Free PC-n írom. [link] Szal ez tényleg hangtalan, és amire kell tökéletesen megfelel....[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
Bocsánatot kell kérnem, és ki kell igazítanom magamat.
10 éve ketyeg a radiátor....
Most találtam meg egy hsz-emet... [link]40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Gmail
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.