Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz rambustibi #25925 üzenetére
Ez a british racing green:
(#25926) Snip3r_HUN
Ezt mondom,hátha majd egy ilyen is beesik majd féláron az apróra
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
senior tag
válasz rambustibi #25964 üzenetére
Nekem volt két fajta is!
H60 és Antec920!
Az Antec nagyságrendekkel jobb volt a H60 nál!
Aztán megépítettem az első vizemet és utána egyből fel is tettem magamnak a kérdést, hogy miért is kínlódtam ezekkel a gyári rendszerekkel!
Most is kezemben tartom az Antec radiját és mikor meglátom azt a ceruzánál vékonyabb csőcsonkot rajta, azonnal elmosolyodok!
A nyomába se léphetnek egy épített víznek! -
seniman
veterán
válasz rambustibi #25964 üzenetére
Azért akad.Felejtsd el őket,főleg az új árukon.Egy normálisabb játékvíz árán kapsz egy Phobya vagy Alphacool szettet újan,amit később akár bővíthetsz is.Nekem is csak azért van,mert fillérekért vettem.
(#25966) adatfalo
Ilyenkor elgondolkozom,mi értelme ezeknek a hörcsög ketreceknek Az a slim radi küzd meg a 3770k-val,meg a 780-assal?A ventiknek biztos akad dolguk
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz rambustibi #25968 üzenetére
Nekem 6ezer volt a hercules postával együtt.arra jó volt,hogy a kíváncsiságomat kielégítse,de hogy ennél többet nem szánnék játékvízre,az is biztos.Annyit elértem,hogy nem kell egy böszme nagy kockát kerülgetnem a gépben,ha bármihez hozzá akarok férni.
(#25969) ZSZS-CMSC
Oks,az 1366 és a 2011 lyukosztása elméletileg ugyanaz,csak az előző átmenő furatos a 2011-nek meg a foglalatnál vannak menetes furatok.A házról esetleg méretek,vagy fotó.VGA,egyéb?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz rambustibi #25972 üzenetére
Mai árfolyam mellet szerintem egy bolti új készletre számolhatsz 60-at...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
senior tag
válasz rambustibi #25972 üzenetére
Én pl szivattyúból vennék valami jót, a többit meg szépen fokozatosan cserélgetném jobbakra!
D5-t már ki lehet fogni 15-20 körül! Radit pár ezer Ft-ér! Csövet a gazdaboltban pár százért...
Tartályt is leht pár ezerért! Sőt! Blokk is 5körül már van! -
törölt tag
válasz rambustibi #31192 üzenetére
Ez egy jó prociblokk. Hány proci van az alaplapon, csak egy? Mennyi pénzt akarsz rákölteni? Mennyit fogyaszt a proci?
Úgy nagyjából 50-60k lenne szerintem, ha egy procira kell. -
törölt tag
válasz rambustibi #31194 üzenetére
A prociblokk az oké. Radiátorból egy dupla 45 vastag elég lesz. Csövezésből és csatlakozókból 16/10 vagy 13/10.
Szivattyúból én a D5-öt mondanám. Bár egy szerverbe kicsit túlzás a néma szivattyú (mondjuk ha ott van az ember mellett akkor nem), de a folyamatos üzemet is talán ez bírja a legjobban.
Kell még egy tartály meg a folyadék. Nem tudom mennyit nézegeted, sima színtelen megfelel gondolom.
Ventilátort majd ajánl valaki, azokat nem ismerem annyira.Jók azok a cuccok, bár a radiból az egyel vastagabbat venném, a szivattyúból a D5 jobb lenne. Meg szerintem ez a full elektronikás tartály felesleges. Bár tudsz rá áramlásmérőt kötni és ha megáll a szivattyú akkor lekapcsol a gép. Mondjuk egyrészt a szivattyúban van fordulatszám kijelzés, így ha megáll az alaplap is le tudja kapcsolni a gépet, másrészt ha a proci túlmelegedne akkor is lekapcsol a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz rambustibi #31192 üzenetére
Ez a blokk nagyon jó, ilyenem van LGA2011-s (3930K) procin.
-
törölt tag
válasz rambustibi #39493 üzenetére
Ahham, mindkettő. EK-t kicsit többen használnak, annyi.
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
Nézd meg az ekwb.com- ot, a weboldal minősége arányos a termékeikkel. Minden ami volt tőlük, az nagyon jó, igényes cucc, csomagolásában szintén. Arról nem beszélve hogy szlovén, európai gyártó, de természetesen kínában gyártanak ők is...
Phobyanak talán kicsit a csomagolás dizánjában kéne fejlődniük, szerintem nagyon gagyi, de ez a marketing része, egy radim van tőlük, az f@sza! -
Omli85
őstag
Szintén EK-t használok blokkokban direktben tőlük rendeltem leírások infók teljesen rendben voltak plusz pár nap alatt meg is jött. Tudtommal a blokkokat pl helyben gyártják Szlovéniában nem Kínában. Radiból pedig van szerencsém használni egy phobya g-changer 480 v.2 full réz radit, egy rossz szavam nincs rá .
A helyedben azért átnézném a rendszert majd huzamosabb használat előtt (folyadék állapota/minősége, blokkok tisztasága stb) nehogy aztán utólag legyen gond.
Amúgy csak nem valami OC szörnyet építesz megint ?[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
válasz rambustibi #39518 üzenetére
Hát ez egy korrekt kis pakk gratula.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #39518 üzenetére
Gratula!
Jó cucc lett Kihajcsae?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
törölt tag
válasz rambustibi #39700 üzenetére
Ő, izé, az a folyadék...
-
tomcat78
őstag
válasz rambustibi #39702 üzenetére
Nálam az aquatuning lötyinek pont ilyen színe van a csőbe... A tartályban kicsit pirosabb...de ennyit csalhat a kép is,meg a szemem is
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
törölt tag
válasz rambustibi #39702 üzenetére
Lehet csak a fénykép csal, de innen úgy néz ki, mint ami 10 éve kering abban a gépben. A fakó színéről ítélve.
-
ViZion
félisten
hmmm... Sörrel hűtöd? Elég egyedi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
BandiT85
aktív tag
Szia, de jó hogy feltetted a képeidet!
Milyenek a G-silent ventik? Dupla 180-as Ek radira kéne! Elsősorban hang érdekel, maxon, leszabályozva, mindenhogy!
Köszi!
-
Omli85
őstag
válasz rambustibi #39749 üzenetére
A lötyiről nincs tapasztalatom, cserélni és egyben rendszert takarítani meg akkor ajánlott ha szemre is kezd más "alakot" felvenni :]. Ha sokat megy a gép akkor szerintem évente nem árt ránézni a rendszerre (esetleges blokktakarítás stb radiátorokat azért nem árt sűrűbben csekkolni és kifújatni) főleg ha kezd romlani a hűtési teljesítmény pl blokk dugulás stb.
-
veterán
válasz rambustibi #40100 üzenetére
tudom De mar unom Kiprobalnek valami premium hazat is . Jobban mondva ki is fogok ,mert ma rendeltem egy Primot
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz rambustibi #40102 üzenetére
Figyelj ne sajnalkozz , nemsokara elado lesz az en X9 em pici penzert
-
KAMELOT
titán
válasz rambustibi #40348 üzenetére
Olcsó és jó folyadék! Nekem is ilyen van színtelen!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Bakus
tag
válasz rambustibi #40353 üzenetére
Mekkora tartályod van, hogy 3,5 liter vízet elnyel???
"A víz örök, de a gép változik"
-
KAMELOT
titán
-
tomcat78
őstag
válasz rambustibi #40348 üzenetére
Leraboltad merlintől a maradékot?
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
válasz rambustibi #40362 üzenetére
Tudom,a 3-ból az előző kettőt én hoztam el....meg pár apróságot...Rendszer átépítés lesz
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #40362 üzenetére
Nem az számít, h raktáron van-e. Több terméknél, ha 1-re várni kell, akkor meg lehet kefélni, mert a raktáron lévőt is odaadják, ha vkinek kell. Nekem ez volt, több cucc, valami mindig "beérkezik"... azt hittem sosem kapom meg a cuccokat már.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
DigitXT
nagyúr
válasz rambustibi #59434 üzenetére
A kérdésed itt tedd fel. Amúgy nem vennék ilyen blokkot.
-
DigitXT
nagyúr
válasz rambustibi #59436 üzenetére
EK (VGA) blokkokról túl sok rémtörténetet olvastam mostanában, azért.
A minőségbiztosításuk nincs toppon, cserébe legalább a gariztatás is necc. -
rup1u5
nagyúr
válasz rambustibi #59436 üzenetére
Az én 1070-emen így nézett ki a blokk mikor megvettem! link
Fél évet volt használva elöző tulajnál.
Nickel bevonat le van kopva róla több helyen, bleeding mindenhol körbe:
link link link link link.
Tavaly novemberi képek. Hogy azóta hogy néz ki azt nem tudom, mert rá se nézek. Bent van a gépben és teszi a dolgát ahogy kell, úgyhogy nekem pont jó.
Ha ezek nem zavarnak akkor hajrá!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Demo07
aktív tag
válasz rambustibi #59443 üzenetére
Vannak ilyen ventik nekem is, igaz nem a gépben, hanem a rigen. Hűteni jól hűt, a hangjáról nem tudok nagyon nyilatkozni, a kártyák mellett, max annyit hogy ilyen 25 dB környéke per darab, de inkább 27 dB (max fordulaton) leszabályozva szerintem ez is halk lehet.
Amúgy ha van még HDD a gépben az lesz a leghangosabb elem, nem a venti!
Pozitívum amúgy ezzel a ventivel,hogy nincsen olyan szörnyű motorhangja mint a Cooler Master ventiknek! -
veterán
válasz rambustibi #59443 üzenetére
Az F12 szar venti Ugyanennyiert mar az uj static pressure P12 is beszerezheto ,ezt kellett volna venned : P12 pst 5pack
Levideoztam, hogy teljesit a P12 . 45mm vastag Alphacool radivan probaltam : YT[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz rambustibi #59569 üzenetére
Ezek is jó házak nagyon, de sajnos végképp nem férek el velük.
üdv.: Boldog Ferenc
-
Mate
nagyúr
válasz rambustibi #59569 üzenetére
X5-ről tudnál felrakni pár képet? 2 360-as radi mennyire fér be kényelmesen a tetejébe? VGA-ba nem ütközik bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest