Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Öregszem
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- No Voice in the Galaxy
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Helló ! A Kezdőlapra ugrás gombot át lehet állítani hogy vivaldi.com helyett új fület nyisson.
Mint pl .más böngészőben az about:tabs beállítás ? -
Popes
őstag
válasz karldergroße #300 üzenetére
A beállításokban a témáknál a + gombbal új téma és kiveszed a pipát a jelölő szín alkalmazása az ablakra elől.
lck Ha a kis "házikó" ikonra gondolsz, akkor a beállításokban az indulás fül alatt a honlaphoz beírod amit szeretnél. pl : vivaldi://newtab/
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
A könyvjelzőkből elég jól állok a sokféle böngésző által...Nincs valami olyan megoldás erre is, mint a névjegyeknél, hogy kidobja az ismétlődéseket?
-
törölt tag
Nekem ma is frissült a fejlesztői verzió , és a szép piros v betűbűl 1 szürke színű ikon lett a tálcán, nektek is? (természetesen a V az fehér a piros alap lett szürke. )
viszont olyan mintha erősen fenékbe billentették volna!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #27441408 #306 üzenetére
SZERK: közbe írják a facén, hogy így különböztetik el mostantól a stabil, és nem stabil Vivaldit, hogy a stabilé marad piros V ez meg a szürke. Viszont két árnyalattal tényleg mintha gyorsabb lenne!
nem offolok, csak előbb ide írtam, aztán beléptem a közösségire, és mire vissza értem lejárt az 5 perc ezért két post-ot írtam.
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
hogy lehet működésre bírni a flash playert ebbe a böngészőben??
a farmot szeretném játszani,de azt írja nem sikerűlt betölteni a beépülő modult -
mefistofeles
addikt
Üdv Urak!
A problémám a következő. Tetszik a vivaldi böngésző de sehogy sem tudom a jelszavaimat importálni más böngészőből. A megfelelő fájlok kimentése megvolt, importálás megvolt és a könyvjelzők meg is vannak de jelszó egy sem. A fórumon olvastam, hogy sokak problémája ez. Tudtok rá valami megoldást?
...azon kívül, hogy "nekem hibátlanul átment".....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
nagyúr
válasz mefistofeles #313 üzenetére
Nekem az xmarks és lastpass kiegészítőket mondták.
Xmarks a kedvenceket hozza át, a lastpass meg a jelszavakat.
Amit most használsz böngészőt, azokra ezt a két darab kieget felrakod, bejelntkezel stb, elmented vele a jelszavakat, majd a vivaldinál leszeded oda is bejelentkezel és ott lesznek neked."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz mefistofeles #313 üzenetére
Sokkal okosabb valami jelszó kezelőt használni, az egyik legjobb a lastpass. [link]
-
mefistofeles
addikt
Oké köszi nektek! Még annyit, hogy ez a lastpass böngészőtöl függetlenül működik? Tehát elmentem vele a jelszavaimat mondjuk IE, Firefox stb. böngészőben és vivaldiban használom fel.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Popes
őstag
válasz mefistofeles #316 üzenetére
A Lastpass egy kiegészítő, ami a saját szerverén tárolja a jelszavakat és bármilyen böngészőből el tudod érni amire felrakod.
Viszont tudomásom szerint nem menti ki mindenhonnan a jelszavakat hanem neked kell elmenti a Lastpassba és utána már elérheted bárhonnan.Most nézem hogy van importálás de még nem használtam mert évek óta a Lastpass-al mentem.
Deus ex machina
-
repvez
addikt
Nekem például, most volt olyan , hogy bejelentkeztem valahova , a vivaldi megkérdezte, hogy mentse e a jelszavamat leokéztam, később visszatértem az oldalra és egy felugró ablak jött , hogy szeretnék e a vivaldi által mentett jelszóval bejelentkezni leokéztam és minden gond nélkül bejelentkezett az oldara, mégcsak a név és jelszó mezőben sem kellett kattintanom vagy kiválasztani valamit.
-
törölt tag
Igen amelyik böngészőre megjelent a kiegészítőjük és te felrakod , elérheted a jelszavaidat, szerintem az összes nagyra megcsinálták. Elvileg a böngészőre nem annyira biztonságos ilyesmi adatokat bízni, ezért szokták inkább a jelszókezelőket ajánlani. Nekem hosszú ideje ez van, 1 valamit kell megjegyezned a mesterjelszót magához a lastpass-hoz, csinálsz 1 fiókot és felteheted a jelszavaidat, INGYENES, a prémium azt hiszem csak plusz dolgokat tartalmaz, de az alap lastpass teljesen ingyenes.
Szóval bárhol elérheted a jelszavakat főleg, hogy a saját oldalukon is be tudsz lépni, [link] de nyílván kényelmesebb ha ráteszed a böngészőre, ott 1 szer belelépsz és ameik oldalra el van mentve belépő , saját magától kitölti, neked csak belépni kell az adott oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mindkét hibát gyorsan JAVÍTOTTÁK!! a az elsőhöz meg annyit, hogy valóban volt két incidensük az amit linkeltél meg talán 2010ben EGYIK ESETBEN SEM JUTOTTAK MÉG CSAK A KÖZELÉBE SEM A FELHASZNÁLÓK ADATAIHOZ, szóval felőlem linkelgess, nekem a szakértők azt mondták és a számtech oldalak is ezt szokták írni nem igen biztonságos a böngészőre bízni a jelszókat, sokkal inkább 1 ilyen jelszómenedzser program az ajánlott. Egyébként ha elolvastad volna a cikket le van írva, hogy a felhasználó felelőtlensége is kellett volna a hiba mellé....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A lastpass tud neked minden oldalhoz külön jelszót generálni, ezt mindenképpen használd, ha a lastpass mellett döntesz, neked 1 jelszót kell majd tudni, magáét a lastpassét.
-
-
Popes
őstag
válasz mefistofeles #323 üzenetére
A Chrome oldaláról szoktam feltenni. LINK
Más, a múltkor rátaláltam erre az E-mail kiegre ami eddig szerintem a legjobb Gmail-re. LINK
Deus ex machina
-
törölt tag
válasz mefistofeles #323 üzenetére
a vivaldi is eleve a krómos add-onokhoz irányít . nyugodtan tedd fel a chrome-s kiegészítőt!
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
nemrég használom a programot Opera után, ott is megvolt az a dolog, hogy kedvenc oldalamról (napiszar ) egy kép megnyitásakor a bal felső sarokba nyitotta meg, hogy lehet középre tetetni vele? Előre is köszi!
-
Darkcomet
tag
Üdvözlet!
Linux Mint 17.3, 32 bites verziót használok. Az lenne a problémám, hogy a pluginek közül (vivaldi://plugins) gyakorlatilag eltűnt minden, csak a Chromium PDF Viewer látható és használható. Se flash, se java, se semmi.
Ilyen kor mi van? Elbaszarintottam valamit (habár a frissítéseken kívül semmit sem csináltam), vagy a 32 bites verzió ennyit tud mostanában? Ezt csinálja nálam a főverzió, a béta és a snapshot is. -
repvez
addikt
Kijött az 1.4es verzió, sajnos a kedvencek résznél még mindig megmaradt, hogy nem tölti be az összes kedvencet, az F betüig bezárolag hozza csak be
az üres oldal hibába még nem futottam bele amit az 1.3assal produkált azt lehet hogy orvosolták.
-
-igu-
addikt
Legújabb verziónál a zoom-olt oldalak bezárás és újra megyitás után visszaállnak az eredeti méretre.
Nem tetszik.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
vlevi
nagyúr
"Nem tetszik."
Nekem pedig az a része nem tetszik, hogy a háttérben megnyitott oldalra átváltás előtt felvillan egy üres fehér oldal. Ez mindegyik Blink motoros böngészőnél jelen van, hol kisebb, hol nagyobb mértékben.
A másik nem tetsző, hogy a betűk egy kicsit mosottszélűek, valószínűleg ez is Blink örökség.
Ezek a dolgok nem hiszem, hogy valaha is megváltoznának, de amíg nem változik, addíg főböngészőnek marad a FF -
tarnagy
aktív tag
Alapból a Chrome-ot használom, de most a Vivaldit (1.4) is föltelepítettem. Kifejezetten tetszik (a színváltozásoktól eltekintve, azt ki is kapcsoltam).
Viszont:
Nem tudom miért, de nem hajlandó videókat lejátszani. A Youtube-on sem, másutt sem. Mi az ördög lehet az oka??
Esküszöm, örömmel átváltanék erre a Chrome-ról, már csak azért is, mert a Chrome-kiegészítőket használja!(Egyébként régóta a LastPass jelszókezelőt használom, szerintem, ez a legjobb és legbiztonságosabb. Ha valaki jobbat tud, örömmel veszem a tippet!!
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Beren
tag
Üdv!
Nálam semmi gond a videólejátszással, ez valami egyedi probléma lehet. Nézd végig alaposan a Vivaldi beállításait, ha ott nincs gond, kapcsolj ki minden plugint és próbáld úgy. Ha így se, akkor csekkold a gépedét (tűzfal, vírusirtó, Flash Player), hátha ott blokkol valami.
Beren
-
HoaryFox
őstag
-
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Tutu7030
veterán
akkor nem csak nálam b@szódott el. Mondjuk, nekem frissítés után még egyszer telepíteni kellett, mert a frissítés eltüntette a tálcáról és a menüből is az indító ikont, valamint parancssorból sem lehetett indítani.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
törölt tag
Miért nem jegyzi meg a zoom beállítást? PL itt a ph-n beálltom 140-re, ha bezárom az ablakot vissza ugrik az alapra beállított 130-ra?:
-
totron
addikt
Megfigyeltétek már, hogy esetlenebbek, csúnyácskák a weblapok akár egy Operához képest is? Példának okáért a fb is. Akkora és olyan differencia ez, mint ami anno az IE <-> Netscape viszonylatban volt tetten érhető. Mi miatt van ez?
-
törölt tag
válasz Tutu7030 #346 üzenetére
Semmit nem rontottak el, a weboldal beállításoknál kivettem a pipát a lapnagyítás használata elől, és jó lett, pl a ph 150-esen marad ahogyan beállítottam. Szóval semmi baja. Chrome-val összehasonlítva meg ugyanolyanok a weblapok, opera meg azóta nincs a gépemen mióta eladták, szóval azzal meg nem fogom összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos weboldal: https://vivaldi.com
Támogatott oprendszerek:
Windows 7-8-10 Stabil / Fejlesztői
Mac OSX
Linux
Android/iOS/Windows Phone app nincs egyelőre
Vivaldi.net webmail:
https://webmail.vivaldi.net/
Ez gyakorlatilag a Vivaldi Community regisztrációval létre is jön.
Tárhely: 5Gb
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hisense LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest