Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- No Voice in the Galaxy
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Nem tetszik."
Nekem pedig az a része nem tetszik, hogy a háttérben megnyitott oldalra átváltás előtt felvillan egy üres fehér oldal. Ez mindegyik Blink motoros böngészőnél jelen van, hol kisebb, hol nagyobb mértékben.
A másik nem tetsző, hogy a betűk egy kicsit mosottszélűek, valószínűleg ez is Blink örökség.
Ezek a dolgok nem hiszem, hogy valaha is megváltoznának, de amíg nem változik, addíg főböngészőnek marad a FF -
Tutu7030
veterán
akkor nem csak nálam b@szódott el. Mondjuk, nekem frissítés után még egyszer telepíteni kellett, mert a frissítés eltüntette a tálcáról és a menüből is az indító ikont, valamint parancssorból sem lehetett indítani.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
Melorin
addikt
Ezek nem azok a beállítások, amik miatt kilépéskor visszaállítanák az oldalbeállításaimat. Ráadásul a kép amit linkeltél az az interface méretét állítja nem a weblapokét, a weblapok nagyításáról én már mutattam egy képet.
Silver star: a chrome-on belül sincs olyan beállítás amit írsz, hogy kilépésnél törölne bármit is. Az szimplán megjegyzi minden meglátogatott weboldalnak a nagyítási mértékét.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Szerintem meg szarul van implementálva -> lassú letöltés esetén már rég másfelé böngészel, mikor bevágja a kérdést olyan pillanatban, mikor kattintasz egérrel és már el is tűnt a választási lehetőség, kezdheted elölről letölteni ismét jó lassan....
Ablakos
Látod ez amúgy eszembe sem jutott, olyan ritkán találkozom ezzel a kérdezgetéssel, amikor igen, akkor pedig többször megszívatott
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos weboldal: https://vivaldi.com
Támogatott oprendszerek:
Windows 7-8-10 Stabil / Fejlesztői
Mac OSX
Linux
Android/iOS/Windows Phone app nincs egyelőre
Vivaldi.net webmail:
https://webmail.vivaldi.net/
Ez gyakorlatilag a Vivaldi Community regisztrációval létre is jön.
Tárhely: 5Gb
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- JavaScript topic
- Spórolós topik
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest