Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
Itthon van már valami féle nyomkövetés a vírusra? Gondolok itt valami google maps-es dologra..
-
Overlocker
veterán
válasz Dalai Láma #464 üzenetére
"Egyébként most úgy érzem, kezd felpörögni a vírus, már nem csak a hírekből, hanem ismerettségből is hallok megbetegedéseket."
Jah, pont emiatt gondolom, hogy mostmár ideje beoltani magam..
-
Overlocker
veterán
Nem, leginkább csak erre reagáltam : "Egyébként most úgy érzem, kezd felpörögni a vírus.."
Én így érzem..
Amúgy nem tudom még mindig főleg most olvasom tőletek hogy akkor ebbe a gyengített vírus van, mármint az oltóanyagba.
Nem tudom kb 1 éve nem voltam beteg, lehet maradok az erős pálinkánál és házibornál
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
válasz Louloudaki #472 üzenetére
"címlap - h1n1: veszélyes a szex!
aszonnya x doktor hogy amíg nem oltatjuk be magunkat addig tilos a nyalifali de még az érintés is mert a bennünk szunnyadó vírus megfertőzheti a partnert. fejfájós és havi 25 napot menstruáló háziasszonyok újabb fegyvert kaptak a kezükbe
aztán utána ott a szexológus ellenvéleménye, hogy inkább fokozzuk a nemi életünket, ez még soha ennyire nem volt fontos, mert a szex erősíti az immunrendszert stb "Szeretem az ilyen ellenvélemenyeket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs