Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) T-boy


T-boy
(csendes tag)

Hello Mindenkinek!
Vettem egy VIA M10000 alaplapot, és azt olvastam róla, hogy BIOS-ból tud MP3, DVD lejátszást. Na, ezt nem tudom sehogy sem előcsalni. Első bekapcsoláskor ugyan felvillant valami szöveg a képernyőn, hogy nyomjak meg valamit, de azóta csak a normál bootoló képernyő jelentkezik bekapcsoláskor. Az alaplap leírásában sem találtam semmit erről a funkcióról. Aki tud, kérem segítsen!

Még egy kérdés: kipróbálta-e valaki a Win XP Media Center Edition nevű operációs rendszert? Ugyanazok a driverek jók hozzá, amelyeket az XP-hez adnak? Egyáltalán mi a tapasztalat ezzel az op. rendszerrel?

Üdv.

''Az én nevem Forrest Gump, és úgy szólítanak, hogy Forrest Gump.''

(#2) pojakcs válasza T-boy (#1) üzenetére


pojakcs
(senior tag)

Ne haragudj, de ezt a bios vakert hol olvastad??? :))
Szerintem kevered a hardveres mpeg gyorsítással ,mert az van benne.

Üdv: Csaba From Balatonma'riafu:rdo''-also'

(#3) eziskamu


eziskamu
(addikt)

Én is mintha olvastam volna valami hasonlóról, de az egy komplett gép volt via epia alaplapra építve, és lehet hogy a gép gyártója bűvölt neki valamit. Amúgy meg www.viaarena.com

(#4) T-boy válasza pojakcs (#2) üzenetére


T-boy
(csendes tag)

A p***ba, neked igazad lehet! A boltban, ahol vettem, ott is említették ezt a Biosból való lejátszást, de lehet, hogy ők is ugyanúgy félreértették, mint én:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20710
Azt hiszem, itt olvastam róla, de itt tényleg az alaplap köré épített készülék BIOS-áról írnak, ami nem az alaplap BIOSát jelentheti. Mekkora balfék vagyok! Mindegy, op.rendszerrel azért jó lesz. Mondjuk egy Movix nevű Linuxos lejátszóval. Átmegyek az op.rendszeres fórumoldalra, ott kérdezősködöm tovább erről.
Köszi a gyors választ.

''Az én nevem Forrest Gump, és úgy szólítanak, hogy Forrest Gump.''

(#5) pojakcs válasza T-boy (#4) üzenetére


pojakcs
(senior tag)

Linux alatt még nem próbáltam, de xp-vel szépen játszik mindent. A tv kimenete is egész jó. Korrekt kis multimédia masinát lehet belőle szerkeszteni.

Üdv: Csaba From Balatonma'riafu:rdo''-also'

(#6) Tiggr válasza T-boy (#4) üzenetére


Tiggr
(tag)

Gondolom kicsi erre az esély, de ha csak emiatt vettél ilyet és most meg akarsz szabadulni tőle, esetleg megegyezhetünk! :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.