Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
100k -s kategóriában van jobb ajánlat az 1000XM3-as fejesnél ha a zenehallgatás a fő irány és igazságszerint csak beltéri, csendes környezetben lesz hallgatva?
A vezetéknélküliség fontos.
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
Shure Aonic 50 lett végül a befutó, köszönöm a véleményeket
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Nem ...
Sony 1000XM4, Bose NC700 illetve ez maradt a tarsolyban.
Nagyon sokat olvasgattam utána, zajszűrésben a másik kettő mögött van, viszont hangban előrébb illetve vezetékkel is tudom használni.
Ma jött meg, este tudom csak tesztelni.
Persze egy röpke próba volt már, szépen szólt nagyon...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
Igazság szerint azért nem írtam, mert a veleményem színvonala nem üti meg annyira a fórum szintjét, mint ahogy pár ember részletes "tesztjét" olvastam itt...
Nagyon szeretem a fejhallgatót, a Shure Play alkalmazást leszedtem telefonra, ott egy kicsi mélyhangot tettem rá ( a Bass boost presetből indultam, abból azért visszább vettem) így az én izlésemnek tökéletes.
A hangszerek/hangok néha elképesztően elkülönűlten szólalnak meg. A hangtér szerintem kellően nagy.
Kényelemmel nekem semmi bajom, tökéletesen passzol a fejemre. Hangerő egy S21-ről bőven elég bt kapcsolaton keresztül.Egy LG oleddel párosítottam már össze, semmi hangcsúszást nem tapasztaltam, simán jó filmezéshez is.
Nekem bevált, megvenném mégegyszer hezitálás nélkül - nagyjából így mérem a műszaki cikkeknél az elégedettségemet.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest