Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Köszönöm a segítséget
Tehát akkor ha jól értettem sima bluetooth fejhallgató csak azzal működik amiben gyárilag beépített bluetooth adó van viszont ha veszek egy olyan transmittert hozzá amit linkeltél akkor bármilyen bluetooth fejhallgatót használhatok vele?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Ismételten köszi a segítséget De mivel egy 50+ éves abszolút mezei felhasználó vagyok és sajnos az angol sem megy ezért a linkelt cikkből nem sokat értek.
Egyébként innen venném a transzmittert [link] így 12k lenne ami még elfogadható ár. Megvenném hozzá ezt a fejhallgatót és akkor lenne egy az utcán okostelefonrol és otthon a tv.-ről is használható cuccom.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Biztos jó minőség az is amit te mutattál de kéne az 50 mm-es fülpárna méret ( relatíve nagy fülem van ) és a Philips valljuk be őszintén jobban tetszik
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Még annyira feltartanálak,hogy mivel azt mondod elméletileg nekem egy olcsóbb megoldás is jó lenne a Philips füleshez akkor esetleg ez itthoni beszerzésből megfelelne?
-
SirKero
őstag
Közben utána olvastam a Magyar nyelvű oldalakon is pölö itt és úgy döntöttem,hogy inkább rád hallgatok és megveszem a komplett szettet innen.
Jobb minőség valóban és anyagilag is kb. ott vagyok mint a külön füles+transzmitter vásárlásánál.
Köszönöm még egyszer a segítséged[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
-
dethroner
veterán
Egyáltalán nm törvényszerű hogy elcsússzon a hang. Van rá esély, de nem törvényszerű. Én pl 1 hete vettem ezt és tökéletesen szinkronban van a samsung H6400 tévével. És volt valami WUF bt fejhallgató korábban a tesco forgalmazta, a tapasztalatok alapján az is szinkronban volt.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Nem nézek fejhallgatóval filmet, arra ott az 5.1-es szett. A fejhallgató azért kell, hogy az esti meccsnézések ne zavarják a bnőm alvás közben. Bár ha kiabálok gól esetén úgyis mindegy Viccet félretéve, magyar stúdió felvételek, beszélgetős műsor, híradó alatt néztem a szájmozgást és tényleg nem veszek észre csúszást. Filmet S905-ös box-al játszok le, és ott észreveszem a 0,125ms csúszást, zavar, ezért néha korrigálni kell. Ez nem jelenti azt hogy amit linkeltél cikk nem valós, csak a saját tapasztalatom írom, zéró csúszás.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Bodz
nagyúr
Az előbb még egyikért sem fizettél volna ennyit. : De mindegy, nem is ez a lényeg. Csak gondoltam benézek, hátha tudok ajánlani valakinek valamit, ha már hívogattál egy másik topikban
30k környékén keresgélők feltétlen vessenek egy pillantást a Matrix 3-ra! Aptx, AAC adott, a hangja meg relatív kiegyensúlyozott.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Korábban már kifejtettem azt hiszem, de szerintem kétféle vezetéknélküli fejhallgató van: ami leginkább csak így használható, mert nincs analóg mód vagy nincs nagy különbség, illetve azok a hibridek, amik analógban teljes értékű fejesek amik jól skálázódnak, BT-n pedig az átvitel és a belső DAC limitál. Ez utóbbi lenne, a fenti görbe is normális forrásról van, tehát ez egy erősen V fejes, durva kiemeléssel alul is meg felül is, a közepe pedig teljesen a háttérben.
-
Dave™
nagyúr
Viszont, minek használna valaki egy alapvetően BT fejest vezetékes módban, leszámítva, ha mondjuk lemerült.
Otthon, ha van rendes forrás, és nem zavar a vezeték, akkor miért ne? Útközben vagy ha úgy kényelmesebb meg mehet a BT. Nekem az SR50BT most ez a mindenes zárt fejesem, BT-n is élvezhető, de vezetékkel rendes erősítéssel sokkal jobban szól, így a kanapéról így használom. -
Dave™
nagyúr
Akkor még mindig nem ment át, amit írtam. Jelenleg 3 fejesem van, ebből kettőt használok aktívan, a nyitott K612-t, illetve a zárt SR50BT-t. Utóbbi hibrid, vagyis egy rendes analóg fejhallgató, amiben van BT, akku és beépített DAC is. Mivel analóg módban egy nagyon jó hangú és jól skálázódó fejhallgatóról beszélünk, ha lehetőség van rá, érdemesebb így használni, mert nem korlátozza a BT és a belső DAC. De bármikor magammal vihetem, és használhatom vezeték nélkül, gyengébb minőségben, ha a kényelem a magasabb prioritású. Teljesen felesleges mellé még egy vezetékes zártat vennem, ha analóg módban ez is szól úgy, mint amit vennék mellé. Ha olyan vezetéknélküli fejhallgatóról van szó, amiben nem kerülhető ki a belső DAC (pl. DSR7BT), akkor kb. az van, amit mondasz, de egy hibrid megoldásnál teljesen életszerű ez a kettős felhasználási mód szerintem. Ami kimaradt, hogy a kényelme is felér a teljes méretű otthoni fejesekhez, tehát ez sem szűk keresztmetszet. Igazi svájci bicska.
-
Tin
veterán
Na, hát a PXC-550 II-t különösen "érdekesen" csinálták meg
Tud passzív módban működni, de csak kikapcsolt állapotban, vagy teljesen lemerült akkunál. Ez még így normális is lenne, kikapcsolni viszont a fülkagyló 90 fokos elforgatásával lehet - akkor viszont nem lehet hallgatni, csak a fél füledre odatenni
Most mondhatnám, hogy de hülyék voltak, de alapvetően az elgondolás jó, viszont limitál. Nem kell kapcsolgatni, csak elfordítod a fülkagylót, majd elvileg úgyis elrakod, nem elfelejtve kikapcsolni. Ha viszont lemerült, akkor tudod vezetékesen használni, vészmegoldásként. Amíg van az akkuban töltés, addig is tudod vezetékesen használni, és akkor a beállított EQ-d is működik, a zajszűrés is kapcsolható, és a hangerő is szabályozható a fülkagyló érintőpaneljén. Plusz persze a léptetés, híváskezelés, és minden más. Egy dologra nem gondoltak: ha valaki tudatosan passzív módban akarja használni, de nem akarja padlóig meríteni miatta. Mondjuk én nem esek ebbe a csoportba, és valószínűleg az emberek 99%-a sem.
Ja, és kipróbáltam: simán megy USB-ről is a zenehallgatás. Tölti a fejest, közben pedig látszik eszközként a Windowsban, és kiküldhető rá a hang. Gyanítom, hogy mobilon is, persze ott meg a mikroUSB az érdekes, hiszen az összes mai telefon USB-C (speckó kábel kell). Persze ez sem "passzív" mód, de legalább tudja, mert sok fejes még ezt sem.
-
Dave™
nagyúr
Nincsenek nagy füleim, de az egyik legkényelmesebb zárt fejes, amivel találkoztam. Jobb az MDR-1AM2-nél is. A HD600 jó példa, mert a K612 is hasonló (vannak különbségek, de mindkettő hasonló karakter), és nehezen találtam olyan hibrid zártat, ami analóg módban nem zavaró visszalépés, BT módban pedig hoz egy kellemes kiegyenlített minőséget. A legtöbb BT fejes ugyanis V karakter, vagy csak szimplán nem használható analóg módon, aminél a belső DAC biztosan szűk keresztmetszet lesz a vegyes felhasználáshoz. Ezt az USB-s módot nem is próbáltam, nem tudom tudja-e, de mindjárt kiderül Lenne értelme, mert akkor nincs BT átvitel, csak a belső DAC, USB C mikro USB kábel pedig létezik, szóval a mobil se probléma. Kérdés jobb-e annyival a belső DAC, mint a dongle, hogy megérje ezzel tökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" - 2024 gyártás, M3 Pro, 36GB/1TERA, 18 ciklus, Apple garancia
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Air 15" - 2024, M3, 8/256GB,, gyakorlatilag új, 100% akku, Apple garancia, doboz
- Nikon Z 85mm f/1.8 S, garanciális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest