Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Én azért nem merném ilyen egyszerűen és magabiztosan kijelenteni olyasvalamiről hogy létezik aminek a létére több ezer év alatt sem talált az emberiség egyetlen halovány bizonyítékot se...
Na látod, ez a különbség a hívő és a racionalista között. Hit vs józan ész. Elég csak belegondolni és rögtön világos lesz minden józanul gondolkodó ember számára, hogy a keresztény Isten nem létezik.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
llll
senior tag
oké
hogy őszinte legyek én vmi vérig sértődött, habzó szájú kirohanásra számítottam
ehhez képest ez 1 kimondottan szimpatikus és higgadt reakció volt részedről"benne élünk, mozgunk és vagyunk."
ez pedig már több utcahosszal közelebb áll az esetleg általam is elképzelhetőnek tartott "isten"-modellhez, mint ez a fentről figyelő, jegyzetelgető, jutalmazó-büntető, teremtményeivel trécselő, prófétákat és megváltót küldözgető nagyszakállú szellem apókaa kérdés már csak az, hogy vajon megbüntetne-e azért, ha én egyelőre ilyen mellékesnek és "haszontalannak" tartanám az esetleges létezését?
Soha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest