Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz Nxn908xxx #14868 üzenetére
Nem, nincs, senkinek tapasztalata. Te vagy az első. Természetesen van, olvasgasd a topicot, nekem még cisco-t adtak (most TC-t adnak) és 1 héten belül eladtam a 941-es tp-linkemet.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz Nxn908xxx #14871 üzenetére
Akkor használd mindkettőt és mindenhol lesz neted.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TeeJay
félisten
válasz Nxn908xxx #15037 üzenetére
nálam meg full jó a wifi-je, egy szinttel lentebb is 65megabitre csatlakozott az Acer Iconia tablet
2,4GHz 1-es csatorna WPA2-PSK AES titkosítás max teljesítményha másik router akarsz akkor a Switch mód opciót keresd meg és nyomd át Bridge módra
onnantól kezdve csak modemként fog menni.
én meglepődtem hogy mennyire jó, stabil wifit nyomott egész éjszakai kőkemény torrentezés esetén is, kábelen meg főleg. annyi hogy wifinél én a WMM és az energiatakarékos WMM-t kinyomtam mert olyan volt mintha Qos szerű priorizálást csinált volna és úgy nem futott csutkán a torrent.
mondjuk venni fogok CAT5.e patch kábelt és arra fogok váltani mert öcsém laptopjában 54megabites wifi van és 21megabitet visz csak át a 30-ból.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Nxn908xxx #15041 üzenetére
mivel 30/3-as csomagon próbáltam ezért nem tudok nyilatkozni de azt nekem wifin 2,4GHz-en simán átvitte.
laptopomban Broadcom 2x2:2 MIMO-s 2,4GHz-es N-es wifi van és 20MHz-en is simán megvolt a 30megabit átvitel, 40MHz-re be sem nyomtam mert felesleges.
öcsém laptopjában 54megabites wifi van, ott 21megabit volt a plafon és azt is hozta stabilan
a LAN része meg gigabites, ott ciki is lenne ha 240megabit alatt teljesítene mert akkor kvázi egyik UPC-s user sem tudná kihasználni ha előfizet rá és ilyen csodamasinát adnak nekiszerintem nézd át a wifidet a laptopon, lehet le van tiltva a 40MHz és olyankor csak max 72megabitre csatlakozik (1x1:1-es N-es kártya esetén), amint benyomtad 40MHz-re máris 150megabited lesz és ott átviszi.
amit még kipróbálhatsz hogy a wifi speciális résznél a WMM és az energiatakarékos WMM-et kipipálod
és megnézed úgyis mert a combosabb adatforgalmat úgy éreztem azzal az opcióval priorizálta, de miután kinyomtam csutkán futott wifin is a torrentezésMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Nxn908xxx #15482 üzenetére
Hány helyen van tévé? Attól még hogy 51az adási nem lesz gond, azért kell odafigyelni az adási értékekre, mert 52 felett nem tud a modem négy us frekivel adni és átkapcsol kettőre és újraindul, nyáron szokott ez problémát okozni légkábeles bekötés esetén. Letöltéstől nem változnak az értékek, külső hőmérséklet változás esetén változhatnak az értékek. Minden osztás csillapítással jár de a csillapítás mértéke osztónként eltér (pl 2-es 3,5dB hármas 5,8 négyes 7,5) ezért lenne jó ha kinyomoznád hogy van elosztva a koax.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Nxn908xxx #15493 üzenetére
info gomb vagy menűben diagnosztika almenüben tudod tévén megnézni a jelszintet.
Biztos ami biztos alapon az lenne a legjobb ha vennél egy hármas splittert és átkötnéd, nem szerencsés tűréshatár közelében tartani az adásit, egyszerűbb lenne mostanában megcsinálni mint nyáron, ha kettesbe lenne kötve a modem több tartalék lenne 52ig.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
4Grider
nagyúr
válasz Nxn908xxx #44859 üzenetére
Szolgáltatón belül nem valószínű, mert ugyanaz lesz az útvonal közted és a távoli szerver között, így hiába a nagyobb sávszél, a ping attól nem változik.
Másik szolgáltatóval értelemszerűen más lesz az útvonal, így a ping is változni fog. Kérdés, hogy felfelé vagy lefelé... -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest