Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz #72688384 #106450 üzenetére
Kötbérről jut eszembe: ma reggel felhívott "szembeszomszéd", akinél február végén március elején gigabitesre emelték a netcsomagot és Arris modemre cseréltek. A korábbi CB-vel jól működő wifi hálózat az Arris modem gyengébb térereje miatt megszűnt normálisan működni (klímák, napelem, okoslámpák stb. nem voltak kezelhetőek) többször volt helyszínen technikus megoldani a hibát, de mivel ez sohasem sikerült engem keresett meg és egy TP-Link Archer C5 V4 AC1200 eszköz jelerősítő módban való beüzemelésével rendbe raktuk a wifi-t + volt még március közepén egy hálózati hiba is a településrészen
Lényeg a lényeg: ma reggel a Voda 16k+ kötbér fizetéséről értesítette a korábbi problémák miatt. Ezzel végül is kifizették a TP-Link árát
read-only mode on the forum
-
humigabi
aktív tag
válasz #72688384 #106450 üzenetére
Én elfogadom a tanácsodat és már azt kértem volna, ha...! De nincs, ez az 500 a max. jelenleg nálunk. Kérdeztem a technikust, lesz-e gigás net, majd egyszer lesz, jött a válasz.
Telekomos optika ott van a házzal szemben az oszlopon, de havi 9400 Ft-ot nem fizetek az 1 gigás netért.humigabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs