Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz LendvaiFeri1 #11933 üzenetére
jon? megint? [ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
FireKeeper
nagyúr
szerintem az lesz a nagy durranás, hogy
. voltak rá utalások és elég megrázó lenne.leomlik a fal steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
törölt tag
Rickon, Ramsay, LittleFinger, Blackfish, Tommen, Kevan, Lancel, Margery, Walder Frey, High Sparrow.
Szerintem -
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #11938 üzenetére
"10 ismert karakter" Ismertek, es van akik nekik szurkolnak
-
jonnyjoker01
veterán
-
pulffy
őstag
válasz LendvaiFeri1 #11956 üzenetére
ez nagyon jó
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #11958 üzenetére
Hhmm, én is elfelejtettem olyan apróságokat, mint akik rendőrfőkapitányokat tettek el láb alól, öngyilkosságnak álcázva azt a "rendszerváltozás" után: bal kezes volt - és a jobbjában tartotta azt a pisztolyt, amivel "főbe lőtte magát"!
Arya balkezes, nem jobbal dobná az erszényt a hajóskapitány elé..., ergo: az nem az "igazi" volt, akit megkéseltek!A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Grave_444
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #11974 üzenetére
Trailerekben is látni lehetett.
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #11977 üzenetére
valaki csinalt egy fan videot hogy Jon lesz a
ennyiKing in the North, [ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz LendvaiFeri1 #11980 üzenetére
Nem szeretnél happy endet?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
DaveNo1
veterán
válasz LendvaiFeri1 #11993 üzenetére
Talán ő sem hisz abban hogy Tyrion mérgezte meg Joffreyt, és kinyomoztatta a valódi tettest (Töviskirálynő + Kisujj) You are not prepared.
-
csababarca
őstag
válasz LendvaiFeri1 #11993 üzenetére
Kiindulva Cersei pitiánerségéből, simán kinézem hogy erre kérte Qyburnt, hogy ezt derítse ki.
Nevetséges az a nőszemély, nem lát tovább az orránál...bár egész Királyvárról elmondható ez sajnos.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
DaveNo1
veterán
válasz LendvaiFeri1 #11997 üzenetére
Ha el nem is indul, szerintem akkor is az egyik lezáró jelenet az lesz, hogy kvázi megkapja a vasflottát. You are not prepared.
-
dejaris
addikt
válasz LendvaiFeri1 #11990 üzenetére
Hat az, amit irtam, hogy egy a ket lany, pont megalja a helyet, foleg a vegso szavaval, mikor bemutatkozik. -
Gretel
tag
válasz LendvaiFeri1 #12016 üzenetére
Kiképzés ide, kirándulás oda, én nem tudom elképzelni, hogy ne követne el valami ostoba hibát, ha lehetőséget kapna tényleg végezni valakivel a listácskájáról.
(#12032)Abban még valami sors szerűség is lenne. Cersei lába alól nagyon kezd kicsúszni a talaj és korábban sem épp a racionális döntéseiről volt ismert. Gondolkodhat úgy, hogy a jóslat szerint Tommen úgyis meghal, most ezek a szektások is feszt vegzálják, a Hegy se párbajozhat érte, akkor meg nem mindegy?
Én tényleg azt várom, hogy Jaime tegye meg, mert mindig annyira az ellenségeivel, a jóslatával, Tyrionnal, a hatalommal volt mindig elfoglalva, hogy ez lenne kábé az egyetlen irány, ahonnan nem vár támadást, a "véget".(#12018) Gyuri27
Na igen, már maga az első találkozó is érdekes.Főleg azzal együtt, amit most láthattunk. Mire volt jó az egész, az összes korábbi körítés, ha ilyen könnyen leléphet? steam: ziretta
-
Gyuri27
félisten
válasz LendvaiFeri1 #12038 üzenetére
Egy hidegvérű bravosi gyilkos. Aki bárkit megöl ha kifizetik. Bele esik egy idegenföldi kislányba. Majd 2 évig tutujgatva mindent megmutat és kiképzi. Majd csak puszira elengedi. Illetve nem mert puszit se kapott.
Ez az egész sehogy nem áll össze. Főleg, hogy megadta az engedélyt a megölésére.
Arról nem is beszélve, hogy egy lány kapott megint egy esélyt. Ahhoz képest, hogy ez rég elfogyott. Persze lehet pult alatt okosba még volt.jonnyjoker01: eddig nemigen volt logikai bukfenc (nem nagyok). De ez meg 2 szezonos marhaság. Hihető.
Persze Bobi is feltámadt 1,5 év után és az elkészült x részben történteteket meg csak álmodta.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Spet
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12041 üzenetére
Senki sem halhatatlan, lehet, hogy küldetéseket teljesítenek, és azokhoz idő kell, ahogy Jaqen H ghar is mondta, hogy bárkit megöl, de idő kell hozzá, nem megy egyik pillanatról a másikra. Illetve benne van a pakliban, hogy direkt limitált a tagok száma, viszont ennek az elengedésnek biztos lesz még böjtje. Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
DiszNóÓl
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12060 üzenetére
Sok olyan hely van a földön ahol nem elérhető vagy a hbo szolgáltatás vagy olyan az internet, hogy nagyobb felbontásban évszázadokba telne letölteni egy részt.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12077 üzenetére
Ezt TVShow time-on láttam de nem tudtam leszedni a képet. Amúgy jó kép
Üdv. Johnny
-
gyuromoj
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12081 üzenetére
Nekem egyiket se hozza be...
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12099 üzenetére
Ne is mond, masfel het es vege az evadnak
-
DiszNóÓl
senior tag
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12103 üzenetére
En meg 18 eve tul vagyok rajta
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #12103 üzenetére
Sok sikert, még lehet nekem is (hétfő-kedd-szerda...).
rupsz
Bárcsak én is túl lennék rajta...HATER
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12109 üzenetére
Nagyon sok utalas van am mindenfele, van egy csapat, korabban linkeltem oket, eleg reszletes es jo videokat csinalnak az aktualis reszekrol.
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12111 üzenetére
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12113 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12116 üzenetére
Ez bitangos lesz!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12122 üzenetére
En elszorakozom az idot House of Cards-al meg Overwatch-ozok Napkozben melo...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12122 üzenetére
Nekem az a szenvedés, hogy most beszéltük meg pár osztálytárssal, hogy nem nézzük meg az utolsó két részt amikor kijön, hanem együtt nézzük meg majd Nem tudom hogy fogom kibírni addig
Üdv. Johnny
-
aizen92
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12150 üzenetére
Melisandre at a Baby Shower ez se rossz
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
dokee78
félisten
válasz LendvaiFeri1 #12150 üzenetére
Ezt láttam valahol magyar felirattal is.
LendvaiFeri1
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
-
attisx
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12161 üzenetére
Meg se merem kérdezni hogyan akadtál erre a linkre...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12165 üzenetére
Ezt jobban szeretem, reszletesebb, ad osszefuggeseket es jobban magyaraz. ASX csak elmondja mi volt, azt meg lattuk.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12180 üzenetére
Hm, ha Robin is megy a harcba, akar a harc surujeben tortenhet is vele valami, akkor LF a kovetkezo a sorban, ha viszont vele is tortenik valami akkor meg Sansa, leven anyuek tesok voltak
-
jonnyjoker01
veterán
-
laceszgamer
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12183 üzenetére
A legnagyobb poén meg az lenne ha véletlen Ramsay győzne.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz LendvaiFeri1 #12237 üzenetére
Statisztikailag 10.0 nem lehetne, mert van olyan értékelés, ami kevesebb, mint 10.
Üdv. Johnny
-
Gretel
tag
válasz LendvaiFeri1 #12246 üzenetére
Inkább mentális, lelki pofonra gondoltam, mint kézzel fogható problémákra. Épp, hogy lezárna végre egy "korszakot", de egy terhességgel megint/még tovább kellene ezzel foglalkoznia, akár csak a megoldás erejéig. Mondom én, Pedigree Junior. Mindenképpen jobb neki, ha megmarad rajongói teóriának. steam: ziretta
-
k-adi
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #12249 üzenetére
Milyen csavar volt benne?
Dany és a sárkányok? Tudtuk. LF megmenti Sansa-val Jon-ékat? Nagyon esélyes volt.. Jon győzni fog és Ramsay meghal/fogságba esik? Ezt is sejtettük. A kis stark gyerek meghal? Csak azok nem sejtették így akik az ez eddigi részeket csukott szemmel nézték. Az igazi csavar az lett volna,
hogy Jon meghal megint. Ahogy beszélget Melissande-vel, mondja a csaj, hogy lehet, hogy csak rövid időre hozta vissza a fény istene.. azt hittem valami utalás lesz ez....erre rambo mod ON [ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Két dolog azért nagyon könnyen kitalálható volt, vagy legalábbis nem volt emglepő, egyik, hogy Dany bizony a sárkányokkal intézi a dolgot, illetve hogy Jon-ék segítséget kapnak... Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #12260 üzenetére
Regen lattam Mindjart nezem ujra es osszerakom a mozaikokat, bar nekem gyanus
-
maximilian4
addikt
Így van!
Akkor nem lett volna csavar, ha Havas meghal. Márpedig azért, mert mióta feltámadt azt próbálják elhitetni, arra célozgatnak hogy bizony meg fog halni. A mai részben is sokáig úgy állt a dolog. Én biztos voltam benne, hogy azért támadt fel, hogy ebben a részben újra meghaljon, de előtte még véghezvigyen valami fontosat. Ennek ellenére életben maradt. Azon meg nem tudom mit kell meglepődni, meg hőzöngeni, hogy nem találta el egy nyílvessző sem. Az első évad első része óta fantasy/drama van megadva a sorozat kategóriájának. Miért olyan hihetetlen hogy túlvilági erők, nevezzük bárminek is bizonyos emberek oldalán állnak bizonyos helyzetekben?. Mondjuk azt nem értem LF hogy lehetne észak ura? Azért azt gondolom az északi házak nem vennék jó néven. Milyen házból/ családból való?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Spet
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12243 üzenetére
Nk még messze van na meg még áll a fal.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
M3oH
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12280 üzenetére
Hogy lenne már halhatatlan? Mert feltámadt, attól még nem lesz sebezhetetlen/halhatalan. Beric Dondarrion is meghalt párszor, csak Thoros visszahozta. Jonnak egyszerűen kurva mákja volt. És/vagy a fény ura vigyázott rá -
attisx
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12286 üzenetére
Ha nagyon geczik a készítők, akkor az utolsó két perc lesz a ToJ jelenet:
Ifjú Ned fut fel a lépcsőkön, a legfelső emeleten benyit egy szobába, meglátja a padlón fekvő mozdulatlan Lyannát, minden csupa vér, mellette egy
síró csecsemő. Oda siet a lányhoz, legugol, szólongatja. Lyanna visszanyeri az eszméletét:(talán két ) - Ned?! Ned, te vagy az??!
- Igen Húgom, én vagyok! Nyugodj meg minden rendbe jön!
- Nem, Ned! Hamarosan meghalok, de előbb még valamit el kell mondanom... De ígérd meg... Meg kell ígérned, hogy titokban tartod! Ígérd meg...[Snitt, stáblista...]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Razer basilisk V3
- Dell Latitude 7400 2in1 bolti ár alatt, erős akksival, aktív tollal!
- Lenovo T560 alkatrésznek
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest