Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-10-13 10:03:32

LOGOUT.hu

TP-Link WR842ND - N300 router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) pitman válasza batagy (#950) üzenetére


pitman
őstag

Köszönöm.
Közben érdeklődöm a másik fórumban is. Az NTFS részt már félig átbeszéltük, a Te kiegészítéseddel ez a rész számomra tiszta.
Egy dolog merült még fel, hogy az openwrt esetén a wifi bridge funkció működni fog-e mert jelenleg wifin jön a net a wr842nd-re (ez veszi). Az adó oldalon a rooteren gyári fw van és tudomásom szerint oda nem is lehetne openwrt-t tenni. Kérdés, hogy ha a vevő oldalon openwrt van a másikon gyári tp-link, akkor működik-e a dolog vagy sem?

(#952) Macipalika


Macipalika
csendes tag

Köszönöm a válaszokat!

A pc-s lejátszást nem a router usb-ről gondoltam hogy ment hanem a pc-ről játszotta le a tv.
Még azt nem tudom hogy érdemes-e piszkálni a routert mert még garis.
Vissza lehet tenni a gyárit úgy hogy nem veszik észre?

Köszönöm mégegyszer.

Nokia 3220, Sonyericsson w580i, w760i, Lg gt500, Samsung Omnia II, Nokia E7, Concorde Speed tablet, Samsung Galaxy Advance,Huawei Ascend P7

(#953) Baloohd2 válasza Macipalika (#952) üzenetére


Baloohd2
csendes tag

Sziasztok!

Hátha segít:

Ma raktam fel a WR842ND v1 - re Gargoyle - t, + 3TB Seagate külső vinyót rádugtam.

A formázásnál be lehet pipálni, hogy root partíciót készítsen - e, ekkor a meghajtót a router kiterjesztett memóriájaként használhatod.
Az egyetlen, amire figyelni kell, hogy minden, amit ezután állítasz be a routeren, ide kerül - ha eltávolítod a meghajtót, nem lesznek elérhetőek!

Én elhamarkodtam, így a vinyó nem így lett formázva. De volt egy használaton kívüli pendrive, ezt formáztam root - nak. Hubon keresztül vannak rádugva

A DLNA plugint így már fel tudod telepíteni.
Kipróbáltam egy Philips smart Tv - vel, wifin kapja a streamot - egy 15GB 1080p 3D mkv lejátszásakor az elején néha röccent, de aztán úgy néz ki, stabilizálódott.. ??? Ez még csak rövid távú tapasztalat.

"Nem drágám, nem nagy a feneked... Te vagy kicsi!"

(#954) superg válasza Baloohd2 (#953) üzenetére


superg
senior tag

Köszönjük :R
Macipalika:Vissza lehet rakni a gyárit, garit nem befolyásolja korábban írták is azt hiszem

(#955) drogery válasza janyi (#907) üzenetére


drogery
tag

hali,
hasonló problémám van. végül mit kellett átállítanod, hogy működjön?

(#956) drogery válasza drogery (#955) üzenetére


drogery
tag

megoldódott.

chmod -R 777 /mnt/sda1
chown -R nobody /mnt/sda1

ennyi kellett neki.

(#957) jpisti válasza Baloohd2 (#953) üzenetére


jpisti
senior tag

Szia!

Nekem egy 32GB-os pendrive van benne és azt formáltam root ként de azután érdekes módon eltűnt minden egyéb beállítási lehetőség csak external root-nak látja.
Egyébként sikerült telepítenem a DLNA plugint de annak sem látok semmilyen kezelőfelületet és a TV sem lát semmit! (SAMSUNG Smart TV)

Tudnál nekem segíteni, lehetőleg lépésről lépésre?

A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!

(#958) zsolt19900


zsolt19900
őstag

ide is beírom, hát ha....

sziasztok

tplink 841nd az áldozatom.... annyi lenne vele a problémám, ami már kezdetek óta fenn áll, hogy:

- a laptopot készenlétiből felélesztve csak 3-4-5 perc után kapcsolja automatikusan a wifire a router.... mi lehet a probléma? mit állítsak a routeren?
-amikor töltök le huzamosabb ideig maximum sávszélen, akkor egyszer csak fogja és szakítja a netet a wifin a laptoppal a router.... mit lehetne állítani, hogy ez ne legyen?
-mostanában, van hogy 2-3x á kell kattintanom a hivatkozásra, amit meg szeretnék nézni (linket pl.) hogy "behozza" az oldalt, hogy "érzékelje" hogy én oda rákattintottam, máskülönben csak tölt-tölt és nem megy tovább az oldalon.... ez ellen mit érdemes tenni?

köszönöm előre is a segítséget

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#959) jpisti válasza jpisti (#957) üzenetére


jpisti
senior tag

Most így újra olvasva Baloohd2 hozzászólását úgy tűnik, hogy nekem egy HUB-ra is szükségem lesz és azon keresztül kell majd 2db pendrive-ot csatlakoztatnom a routerhez. Az egyiket, majd valami kisebb kapacitásút, root-ként formázni, ezt nem is látom majd kívülről, a másikat meg megosztott meghajtóként a szokásos módon. Ez lesz a hálózati meghajtó! Gondolkoztam, hogy egy külső hdd-t dugjak rá megosztott meghajtónak, de nem tudom, hogy az hosszú távon hogyan működne majd...

A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!

(#960) batagy válasza Baloohd2 (#953) üzenetére


batagy
őstag

"A formázásnál be lehet pipálni, hogy root partíciót készítsen - e, ekkor a meghajtót a router kiterjesztett memóriájaként használhatod."

Köszi az infót!!
Ezt én se tudtam. Sőt a múltkor ezek szerint rossz instrukciókat is adtam itt a topikban,

(#961) freewaer


freewaer
csendes tag

Sziasztok!

Van egy ilyen router az irodában, és egy Konica Minolta Bizhub 162 MFP nyomtató. A probléma az, hogy nem tudunk minden gépről (3 db) nyomtatni, az usb print server program folyton várakozó állásba rakja a gépeket. És felváltva nem is képes nyomtatni, mindig külön kell csatlakozni ill. lecsatlakozni ha a másik akar nyomtatni.
Esetleg van megoldás? Köszönöm előre is! :)

(#962) jpisti válasza freewaer (#961) üzenetére


jpisti
senior tag

Szia!

Nekem, amíg a gyári FW volt fent addig jól működött a dolog 2db W7 Ultimate 64bit laptopon és 2db XP sp3 asztali gépen. Ráadásul nekem 2 ilyen router is van és az egyik csak egy WiFi AP-ként működik. (ezen van a nyomtató, meg a 2 asztali gép UTP kábelen) A másik meg ment a netre és többnyire ezen voltak a laptopok WiFi-n. (ez volt rettentő instabil, sokszor ledobta a netet és be sem engedett)
De amióta a Galgoryle van fenn azóta stabil és a nyomtatáshoz sem kell segédprogi!

A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!

(#963) freewaer válasza jpisti (#962) üzenetére


freewaer
csendes tag

Szia!

Köszi a válaszod!
Konkrétan az a baj, hogy közvetlen USB kábelen lehet nyomtatni, de mikor már a routerre van rákötve a nyomtató, akkor használni kell a TP-Link USB Printer Controllert. De ez az áldott jó program nem enged nyomtatni, ha az egyik gép "csatlakozva" van, így mindig le kell csatlakoztatni egy gépet és a másikat fel... Főleg, hogy a harmadik gépre még a nyomtatót se sikerült feltelepíteni.
Van valami megoldás erre a printszerver usb controlleres bajra?

(#964) jpisti válasza freewaer (#963) üzenetére


jpisti
senior tag

Mint említettem, nekem ilyen jellegű bajom nem volt, amíg a Printer Controllert használtam az eredeti firmware-rel addig is működött szépen a dolog. Minden gépen telepítve kell legyen az adott nyomtató, mintha simán rá lenne dugva és akkor mennie kell!

Vagy a másik firmware... ahhoz nem kell külön program, csak hálózati nyomtatónak kell telepíteni a nyomtatót.

A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!

(#965) repvez


repvez
addikt

Egy érdekes fejleményre lettem figyelmes a minap. még mindig előfordul a gép inditáskor ,hogy nem kapcsolódik a router a nethez egyből.Már átálitottam az openDNS adatokat ,de semmi változás.

Tegnap viszont feloldottam a rendszergazdai fiokot és azzal inditottam a gépet , azzal egyból csatlakozott.

Milyen összefüggés van a 2 dolog között?

Az alább linkelt nem gyári firmwareket ha felteszem és valami nem jön össze akkor visszalehet térni a gyárira mindenféle bonyodalom nélkül?
Megoldodtak a torrentezéskor fellépő ingadozások?

(#966) jpisti válasza repvez (#965) üzenetére


jpisti
senior tag

Persze, simán vissza megy a gyári firm is, csak max egy régebbit kell előbb visszatölteni, olyat aminek a nevében nincs benne, hogy boot. Azután ezt már tudod majd frissíteni a legújabbra Nekem egyszer sikerült nagyon leültetnem a routert. Valamit félre konfiguráltam és egyáltalán sehogyan nem lehetett csatlakozni hozzá... Még ezt is sikerült megoldanom egy rövid guglizással és telnet kapcsolattal failsafe üzemmódba lehet kapcsolni!
A többire nincs még válaszom, nem torrentezek, azt meg végképp nem értem, hogy miért csak a gép indításakor kellene kapcsolódnia a nethez... nekem a router beindítása után azonnal kapcsolódik és amíg újra nem indítom, le sem jön a netről...

A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!

(#967) repvez válasza jpisti (#966) üzenetére


repvez
addikt

Igen ezt én sem értem, mert a wifi az állandoan kapcsolatban van ,de vezetékesen meg nem akar.
Tehát a modemtől és a routerig jó a kapcsolat és a wifit is adja,de a router és a PC között a vezetéken valami gubanc van és a gép inditásakor nem érzékeli a kapcsolatot csak pár ujrainditás után..DE hamár létrejött a kapcsolat akkor onnantól nincs vele gond.Akár egy napon keresztül is megy,csak ne keljen ujrainditani a PC-t mert akkor megint lehet előlröl kezdeni.

(#968) Baloohd2 válasza batagy (#960) üzenetére


Baloohd2
csendes tag

Dlna - Néhány gondolat: lehet, hogy az egytlen verziò az, ahogyan csináltam: ha a vinyót formázom root-nak, akkkor másra nem használható. Ha külön partíciót készítünk előzőleg (leválasztunk a teljes méretből 2GB-ot), talán működhet pendrive/hub nélkül is. Más: nekem dlna-val nem működik a "belepörgetés" a lejátszásba. Pause, stop, play igen. Kérdeztem mástól, neki
sem.

"Nem drágám, nem nagy a feneked... Te vagy kicsi!"

(#969) batagy válasza Baloohd2 (#968) üzenetére


batagy
őstag

ok.

"Más: nekem dlna-val nem működik a "belepörgetés" a lejátszásba. Pause, stop, play igen."
Ez két dologból adódik:
- a DLNA protokoll szerintem nem nagyon támogatja a belepörgetést, illetve csak nagyon korlátozottan.
- A router azért nem gyorsvonat, amikor a vinyóról kell olvasni, szóval a belepörgetéshez olvasási sebesség is kellene.

(#970) umberto21


umberto21
csendes tag

Sziasztok!

Nemrég állítottam üzembe itthon egy WR842ND routert. Egy pendrive-ot dugtam a hátuljába, amit az összes windows-os számítógépről hibátlanul látok, tudom használni, de az androidos készülékekről nem.
Illetve pl ES file explorerrel magát a megosztást még látom, de a volume1 mappát már nem tudom megnyitni. A hibaüzenet: "Invalid operation". Próbáltam már számtalan böngészőt, próbáltam felhasználó névvel, jelszóval is elérni a megosztást, de mindíg ez a probléma.
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Tudtok valami megoldást?
Googliban nem sok mindent találtam.

Előre is köszönöm!

(#971) Macipalika válasza Baloohd2 (#953) üzenetére


Macipalika
csendes tag

Üdv ismét!

Egy estés próbálkozás után sikerült megoldani a szomszéd :) és a google segítségével a dlna problémámat.
Az "openwrt-tl-wr842n-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin" -volt ami felkerült a rooter-re.
Wifin keresztül látja a Samsung Smart tv-m képet zenét videót.
Látja a tabletem is és a számítógép is dlna-ként.
A pc-n ip-vel ha csatlakozok akkor tudok felmásolni a cuccokat is
Szóval megy minden.
Root nem kellett, simán ntfs formatálás.
Mostmár csak egy normális külső rack-et kell vennem 3.5-s méretben (csak ilyen vinyóm van itthon feleslegbe).
Előtte próbálkoztam visszarakni az eredeti TP firmware-t az is sikerült.
Elkezdeni volt nehéz, nem akartam fehér téglát csinálni belőle :) .
Szeretem az ilyen fórumokat mert aki keres az talál.

Üdv. Mindenkinek!

Nokia 3220, Sonyericsson w580i, w760i, Lg gt500, Samsung Omnia II, Nokia E7, Concorde Speed tablet, Samsung Galaxy Advance,Huawei Ascend P7

(#972) xcds


xcds
őstag

Sziasztok!

Az utóbbi pár napban vettem észre, hogy szétesve töltódnek be oldalak ill. be sem töltődnek. Fb-on pl képek hiányoznak. Ha közvetlen a modemet dugom a gépbe, akkor jó minden, tehát a rooter miatt van. Eddig nem csinált ilyet. Gyári firm van rajta, azon kívül, hogy újra kellett néha indítanom, nem volt vele bajom. mi lehet most kínja? Szoftveres vagy hardveres gond először is?

(#973) xcds válasza xcds (#972) üzenetére


xcds
őstag

Na, feltettem közben egy vargalex firmet. Be is jött a webes felület, de elállíthattam vmit, mert már nem jön be a 192.168.1.1 ip címen semmi. Ilyenkor mi van? :F

(#974) xcds


xcds
őstag

Visszatettem a gyárit inkább... Itt az eredeti probléma:

(#975) Claude Leon válasza xcds (#974) üzenetére


Claude Leon
senior tag

Esetleg a dhcp szekcióban a dns-t beállíthatod a 208.67.220.220, 208.67.222.222, 8.8.8.8, 8.8.4.4 valamelyikére.

Ezért is szeretjük az openwrt-t, hogy olyasmiket is be lehet rajta állítani, amit a gyárin nem :)
Gargoyle felülettel óvatosabb, védve a hozzá nem értő félre konfigurálástól, ha a vas nem v2-es, az is megérne egy próbát, ha nincs is akkora tudás beleberhelve, mint a vargalexbe

[ Szerkesztve ]

(#976) xcds válasza Claude Leon (#975) üzenetére


xcds
őstag

Köszi, közben a rooter gondok topikban is érdeklődtem és tényleg ez volt a gond.
Hát én nem értek az openwrt-hez, még netet sem tudtam vele csinálni. :D Igazából nekem csak arra kell, hogy legyen net minden gépen normális sebességgel, azt meg a gyárival is tudja.

(#977) repvez


repvez
addikt

Hát én is egyre jobban hajlok a nem gyári firm felé,mert ma meg azt csinálja, hogy nem tölti be egyszerre a lapokat.Kiirja hogy nem lehet megnyitni az oldalt ,majd a kapcsolat javitása után bejön.

Egyszer olyan figyelmeztetést ir ki hogy a hálózati utválasztó vagy a modem közötti kapcsolat megszakadás észlelve, máskor meg az hogy a beállitások megfelelőek csak a weblap nem válaszol.
CSak mindig más oldalaknál, tehát nem lehet arra fogni hogy karbantartás miatt rakoncátlankodik a kapcsolat.

Csak az hátráltat el a dologtól, hogy amilyen szerencsém szokott lenni nálam jön be egy nem várt eseméyn a telepitéskor vagy olyan menü ami nem ismerek és vagy kukázhatom a routerem vagy nem lesz netem.
Meg a firmware nem zárja ki hogy nem fog ugyan ez előfordulni annál is .Mert lehet hogy csak win beállitás miatt van ez a hiba jelenségem

(#978) xcds válasza repvez (#977) üzenetére


xcds
őstag

Ezt a dns beállítást próbáld ki először te is sztem.

(#979) repvez válasza xcds (#978) üzenetére


repvez
addikt

Már igy van beállitva 1 hónapja ,de a csatlakozási problémáim nem oldodtak meg vele,de az hogy a weblapokat nem nyitja meg csak mától kezdte el csinálni . és nem tudom mitől, tegnap óta semmi változást nem csináltam a gépen és még frissités sem jött a gépre a winhez ,hogy az kavarna be.

(#980) xcds válasza repvez (#979) üzenetére


xcds
őstag

Akkor passz. Nekem is magától kezdte el csinálni, de nekem ez megoldotta.

(#981) bigdady


bigdady
nagyúr

Sziasztok
Tplink 842nd-be bedugtam a pendrivot amit router lat is. Hogy tudom elerni a pendriveot kivulrol? Ftp://ip-vel belulrol már megy de Mit kell csinalnom hogy kivulrol is elerjem? Ddns fut de hiba irom be kivulrol hogy ftp://ddns

(#982) bigdady válasza bigdady (#981) üzenetére


bigdady
nagyúr

Valaki?

(#983) krealon válasza bigdady (#982) üzenetére


krealon
veterán

Elvileg annyi kell, hogy be legyen jelolve az FTP-nel az Internet Access.

(#984) AdM-85


AdM-85
csendes tag

Halihó!
A kérdésem az lenne, v2 gyári firmware külső ftp eléréshez van e lehetőség, úgy, hogy nem wan porton kapom a netet (t-home ip tv elérés miatt lan-on) ha wan porton kapom a netet akkor kap az ftp ip-t és úgy elérem, lan-on viszont csak belső hálón érem el.

(#985) bigdady válasza krealon (#983) üzenetére


bigdady
nagyúr

Koszi. Nem kell bekapcsolni a mappakezelest alul?

Es hogyan tudom elerni? Siman ftp://ddns/volume1:21

(#986) AdM-85 válasza bigdady (#985) üzenetére


AdM-85
csendes tag

Hozzá kell adni a mappát amit el akarsz érni ftp-n illetve az user account menüben felhasználót is illetve jogokat utána böngészőből webes felületen is eléred ftp://dyndnscímed:21 címen illetve fájlkezelőből is.

(#987) superg


superg
senior tag

Vettem tegnap egy ilyen routert.Rákötöttem egy 500gb hdd-t
Még a gyári fw van rajta.Webes felületen beállítottam az usb storage és a media server alatt is.
Most ott tartok hogy látom Z: meghajtóként a gépen tudok rá felvenni,másolni.
Illetve hálózatban médiaeszközöknél is megjelenik egy TP-LINK_BA8B62:1 nevű eszköz ,ebben a win media playerrel le is tudom játszania a zenéket videokat,de még a 1080p-s mkv sample is ment rendesen.

Kérdésem hogy ez a DLNA?Mert itt többen kétségbe vonták a gyári fw képességeit ezen a téren,nekem meg megy minden.

(#988) AdM-85 válasza superg (#987) üzenetére


AdM-85
csendes tag

a v2-es verziónál gyorsaságban pl. nekem nem annyira lassú mint a v1-es verziónál amiket említettek, viszont nekem 500gb film van a vinyón és ott már a dlna gyári firm-el be se olvas sok könyvtárat... Viszont az openvrt megsokszorozza a tudását a gyárinak. (Persze nincs is szüksége mindenkinek a sok plusz tudásra egy sima otthoni használatnál...)

[ Szerkesztve ]

(#989) pitman válasza superg (#987) üzenetére


pitman
őstag

Próbáld meg nem számítógépen lejátszani, hanem mondjuk TV-n. Nem fog menni. Én csak sima mp3 fájlokkal próbáltam, TV-vel nem megy, számítógépről valamit lejátszik, valamit hibával eldob.

(#990) krealon válasza AdM-85 (#984) üzenetére


krealon
veterán

"külső ftp eléréshez van e lehetőség, úgy, hogy nem wan porton kapom a netet (t-home ip tv elérés miatt lan-on)"

Ez esetben a kulso elerest (TCP port 21 forward) a t-home eszkozon kell beallitani, illetve a t-s eszkonek kell tamogatnia az ftp_conntrack opciot, hogy a passziv kliensrol is mukodjon az eleres kintrol.

(#991) B_Jani


B_Jani
újonc

Tisztelt Fórumozók!
Bizonyára már volt szó az általam felvetett probléma megoldására az előző hozzászólásokban, de nem találtam rá. Abban kérnék segítséget, hogy hogyan kell megoldani azt, hogy egy TP-WR842ND router-re egy Samsung ML-2160 nyomtatót telepítsek. Kérném a pontos telepítési sorrendet. Tudom, hogy nem lehet bonyolult dolog, de én csak amatőr szinten értek a számítástechnikához, és már számtalan probálkozáskor kifogott rajtam ez a feladat. Op.rendszer: XP, vírusvédelem: NOD32.
Köszönettel!

(#992) jpisti válasza B_Jani (#991) üzenetére


jpisti
senior tag

Én két módszert tudok neked ecsetelni. Az egyik a gyári firmware-rel, a másik a Gargoyle firmware-rel. (én ez utóbbit javaslom...)
A gyárihoz: Először is pontosan be kell azonosítani a routert, hogy milyen verziójú. V1 vagy V2.
Azután meg kell nézni a kompatibilitási listát: ebben ugyan az általad említett ML-2160 nincs benne, de szerintem azzal nem lesz gond.
Azután le kell tölteni a TP-Link oldaláról a megfelelő segédprogramot.
Ezt telepíteni kell a számítógépekre és el kell indítani. Onnan már elég egyszerű a dolog (a hálózati nyomtatás beállítása előtt telepíteni kell a nyomtatót mint helyi nyomtatót, mert azt fogja asszociálni a segédprogram) pár kattintás és megy is. Arról kell meggyőződni, hogy a segédprogram a rendszerrel együtt induljon.

Gargoyle: ez sokkal egyszerűbb! csak bele kell dugni a nyomtatót és a router adminisztrációs felületén meg kell nézni, hogy felismerte-e, azután csak a Windows vezérlőpultjában csatolni kell a hálózati nyomtatót a "nyomtató hozzáadása" varázslóval. Itt "A számítógéphez csatlakoztatott helyi nyomtató"-t kell választani, de a "Plug and Play" lehetőséget ne válaszd!
Azután az új port létrehozását válaszd! a Port típusának a "Standard TCP/IP Port"-ot kell választani. Azután meg kell adni a nyomtató IP címét (alapértelmezetten: 192.168.1.1) onnan már minden megy magától, még a protokolt kell majd megadni ami HP JetDirect.

A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!

(#993) B_Jani válasza jpisti (#992) üzenetére


B_Jani
újonc

Tisztelt jpisti!
Köszönöm a kérésemre adott gyors válaszodat. Megpróbálom a leírtak szerint telepíteni a nyomtatót. Remélem sikeres lesz.

(#994) barnam_


barnam_
nagyúr

Nektek hogy alakul a hálózaton keresztüli másolás sebessége? WR842ND v1 Gargoyle 1.6.0 fw-el.

A probléma a következő:
A laptop (win7) megvan osztva a hálózaton, a táblagépet (win8) pedig hdmi-vel tv-re kötöttem, és filmet néznék. Kb. 10 Mbit-es bitrátáig semmi gond sincs, de egy olyan 1080p-s film ami 15-20 Mbit-es, már akad. Feladatkezelőből látszik hogy a letöltés 10-15 Mbit között ingadozik, tehát szerintem ez lehet a baj (a proci nem 100%-on pörög).
Mindkét eszköz wifi-vel kapcsolódik. Hogyan lehetne nagyobb sebességet elérni?

(#995) varmi2


varmi2
nagyúr

Tudnátok linkelni egy open wrt-t a 841ND-hez?

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#996) Claude Leon válasza barnam_ (#994) üzenetére


Claude Leon
senior tag

Mind2őbe 300Mbites klienst teszel.
Vagy ha az van, nézd meg, milyen sebességen kapcsolódnak, legalább az egyik valahol 54-130Mbit között, azzal már lehet ennyire kevés.
(tekintve, hogy minden csomag routeren keresztül megy, tehát duplán kerül forgalomba, messzi még az a világ, ahol u.a. frekvencián megy egyidőben adás-vétel)

(#995) varmi2: nem, mert hadrver verzófüggő a dolog, keresd ki mgadnak az openwrt vagy gargoyle oldalán.

[ Szerkesztve ]

(#997) spiky03


spiky03
veterán

A pár napja vagy hete linket mod fw már akkor jól működik?
Nem dobálja el hetente a wifit/netet?

Mert hétvégén rakom újra a laptopot és gondoltam akkor ezt is újra húzom.

Mindegy melyik fw-t teszem majd fel?

Thx :R

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#998) superg válasza pitman (#989) üzenetére


superg
senior tag

Tv híján csak most tudtam csak kipróbálni tv -vel.Samu F6500-as az említett usb-s vinyóról gyári fw-el.
Lejátsza az is.Mp3-as zene,Hd Fhd film is megy rendesen.mp4 film-et valamiért zenének ismeri fel,átnevezve mkv-ra azt is lejátsza.
Az más kérdés hogy beletekerni ,de még pause-olni sem lehet de ez a tv média lejátszójának a hibája.
Firmware Version:
3.14.2 Build 130628 Rel.37450n

(#999) pitman válasza superg (#998) üzenetére


pitman
őstag

Akkor örülj neki, nálam nem működik.

(#1000) jpisti


jpisti
senior tag

Én már a Gargoyle firmmel eljutottam odáig, hogy van DLNA meg csatolt meghajtó is, de a TV-m ebből nem lát semmit... Mi lehet a gond?

A TV egy SAMSUNG UE32D5500-as és ha a laptopomon futtatom a SAMSUNG DLNA szerver programját akkor arról simán megy a filmnézés...

A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.