- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tom5
addikt
Életre keltem a blogomat. Téma az alattam lévő elmebeteg öreg.
Story röviden: Egy éve költözött oda a feleségével. Mint utóbb kiderült volt két agyműtétje ami sajnos meg is látszik rajta. Fizikálisan nem tudom szebben leírni, olyan mint quasimodo. Feleség egy rettenetesen vékony békafejű asszony. Eleinte ő kezde a felkiabálást (szoba közepén megáll és üvöltözik) mikor takaritottam vagy éppen mostam. Hozzáteszem a két utóbbi esemény nálam hétvégente jön el teljesen emberi időpontban. Találkozásokkor töbször veszekedtünk, volt hogy utánamkiabált a Nő. Nem részletezem odaszólogattam én is rendesen. Hozzátászem más nem ilyen nyugodt lelkületű ember már tuti megverte volna őket. Azóta a Nő már nem háborog, teljesen lefogyott és mankóval jár, sőt én egy hónapja nem láttam nem hallottam. Faszi azóta is üvölt, Fradi indulókat kiabál (ha van meccs ha nincsen) a héten elkezdte, hogy bömbölteti a régi zenéit reggeltől délig, akkor pihen majd folytatja du. 4.ig. Tegnap 2x hívtam ki a rendőrséget, mindent elmondtam nekik, első körben nem nyitott ajtót a faszi. Este a kézilabda meccs alatt kezdett el üvölteni, de úgy hogy zengett a ház. Én nem is értem mást ez nem zavar? Mondjuk az alattuklévőkkel már beszéltem, egyetértenek mellettünk vannak, a szomszéd srác is. Sőt ismerem akitől a lakást megvették (én gyermekkorom óta itt lakom sosem volt ehhez hasonló történet) ők is. Hogy tovább menjek a közös képviselővel is beszéltem és mondta, hogy már ismeri őket mert kb 12x hívták, hogy én egész nap mosok és éjjel meg szekrényeket tologatok. Faszi volt kint náluk körbekérdezte a lakókat (mivel ők kiskorom óta ismernek gondolom nem mondtak rosszat rólam, mivel nincs is rá okuk) és elmondta mit tehetek, de igazából ez ilyen végtelen történet lenne zéró eredménnyel. Elismeri, hogy látja hogy nem nálam van a gond hanem erősen náluk, meg is mondta nekik, hogy el kell költözni ha zavaróak a panelban élés körülményei. Nekem már nagyon elegem van az öregből. Teljesen randob üvölt. Volt hogy éjjel mikor aludtunk, akor fel is jött dörömbölni, eligazitottam. Ha a házban bárhol fúrnak akkor az csak én lehetek, üvölt. Rendőröket 3x hívta rám, ebből egyszer éjjel mikor aludtam, majd mikor nem voltam otthon és mikor barátaimmal szombaton meccset néztünk és beszélgettünk. Jofejek voltak a rendőrök mindig látták, hogy nincs gond. De mind ez rohadt idegesítő. napi 10 órát dolgozom és ez vár otthon, hétvégén meg már nehogy oda kelljen figyelnem, ha pár barátom átjön és kultúrált körülmények között beszélgetünk. Szóval napról napra feljegyzem az öreg ténykedéseit. Jah tegnap utolsó körben egy nyomozó jött ki 4 kis rendőrrel, nekik már ajtót nyitott és persze hözöngött meg engem mocskolt. Leállították de érdemben semmit nem tudnak tenni. folyt köv....sajnos
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W