Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #44058 üzenetére
Igen, de neked szerintem még nem javallott egyedül csinálni.
Normális gearrel még így is előfordulhat, hogy megtréfálja az embert egy lag, vagy hirtelen nagyon nagy sebzése a moboknak.
Én négy féle karakterrel szoktam csinálni, vannak szívatósabb helyek, de mindegyikhez alkalmazkodni kell, mert mindegyik gearnek megvan a maga taktikája, erőssége és gyengesége.Én pl nagyon szeretem a sentry-t, igazi glasscanon, de azzal nem engedem magamhoz közel őket, sniperrel messzebbről osztom a fejeseket, ha meg közeleb jönnek, akkor meg kapják az MDR-el, nagyon durván tud sebezni.
Ládanyitogatás:
A tapasztalati pontokért kapott ládák, illetve a küldetés jutalom ládák is tartalmazhatnak BÓNUSZként exot, esetleg CF itemet. Ezért volt benne az exo, de írta is, hogy bónusz.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz alibiman #44058 üzenetére
SRY ,de off
Miért nem próbálod ki?
(Egyébként ha két hozzászólás között nem telik el 5 perc akkor a szerkesztést illik használni (10:57:32 , 10:59:13))
Nem gond, hogy a játékkal nem tudsz játszani, de legalább megpróbálhatnád már végre, mint ahogy tették ezt sok-sok százan előtted.
Lassan ott tartunk már, hogy hogy kell elindítani a játékot a parancsikonnal vagy a uplay-ből.
A javaslatom olvasgasd a fórumot, használd a fórum keresőjét a jobb sarokban fent (mert minden kérdés ki lett már tárgyalva 1000x) és kezd el játszani végre.
Picit unalmas már minden nap, hogy a fing--t az egyik boss szagoljam vagy tegyem el későbbre vagy mit csináljak vele?
A tapasztalat majd megjön, ha nem kéred naponta 50x akkor is.
off end
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Külpolitika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest