Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • choco01

    addikt

    válasz B-L-A-C-K #13578 üzenetére

    Egy haverom mondta..mármint azt akartam írni hogy a közönségnek akarnak játszani..azt nem tudom honnan vette ezért emeltem ki hogy ELVILEG. :))

    idézek:

    " A világ legjobb csapata oktatja ma a leggyengébbet. A spanyol szurkolók 72%-a adta le a voksát a 10:0-ás ponos végeredményre. Óriási létszám. A Sky Sportson faggatták Gerard Kautai szövetségi kapitányt, aki azt mondta a legnagyobb szégyen Tahiti számára akkor volt, mikor kikaptak 9:0-ra AUSZTRÁLIÁTÓL. Nem ma volt, de ha egy Ausztrália 9 alkalommal vette be a kapujukat, mit vártok egy Spanyolországtól?

    Tahiti egy 1045 km²-es sziget, ahol minden ott született játékosnak két útlevele van. Francia, és természetesen tahitii. Tahitinek mindössze egy kiváló játékosa van, aki nem más, mint a Nancy csatárja, Marama Vahirua.

    Tahiti kezdő XI-e nem tudom fent van-e valahol, de 90% hogy ez lesz: Roche a kapuban, hátul Aitamai, Ludivion, Tehau, Vallar, Simon, középpályán Atane, Bourebare, Caroine, Hue, és az egyetlen csatár ismét egy Tehau lesz.

    A spanyolok ma is 4-3-3-as formációt választották. Valdés a kapuban, a hátvédek Monreal, Martínez, Albiol és Azpilicueta lesznek. A középpályát Cazorla, Fabrégas és Mata, míg a csatári posztot Villa, Torres és Silva fogja betölteni. Nagyon erős B keret.

    Minden az 1. gólon fog múlni. Ha a spanyolok betalálnak az 1. nyolc-tíz percen belül, akkor meg lesz a 10:0 bőven. Láthattuk Tahitit Nigéria ellen játszani. Korai gól, és már is szét nyílik a védelmük. Ugyanez volt eddig minden ilyen meccsükön.

    Vicente del Bosque elmondta, addig támadnak, amíg a szurkolók nem lesznek elégedettek. Magyarra lefordítva kerek 10-át akarnak, tehát ezt a célt tűzik ki maguk elé. A spanyolok kielégítik a szurkolókat, s 10:0-ig meg sem állnak. Valdés pedig végre kipihenheti magát a kapuban. A tippem 10:0."

    Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés