Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pohár

    félisten

    Kedves xxxxx!

    Számlájára már több, mint egy éve nem lépett be.

    Ha a számlája a következő 14 napban is inaktív marad, akkor szabályzatunk alapján, a számláján található egyenleget számlavezetési díjjal terheljük meg.

    Természetesen, ha fogadást köt, kifizetést kér, vagy befizetést hajt végre, akkor ez a díj nem kerül felszámolásra.

    Kattintson az alábbi linkre bővebb információért:

    http://hu.betclic.com/content.aspx?PageCode=RCG

    “9.7

    Bármely inaktív számlát, amelyen egyenlege marad, rendszeresen ellenőrzünk, és megpróbáljuk a regisztrált e-mailcímére küldött e-mailben értesíteni a számlán maradó összegről. Amennyiben egy számla 12 hónapig vagy ennél hosszabb ideig inaktív (nem történik játék, tranzakció, érvényes kifizetés, vagy feltöltés) akkor azt "alvó" számlaként kezeljük, és azt maximum havi 5 euró számlakezelési díjjal (vagy az ennek megfelelő GBP, PLN, HUF, CZK, RON, SEK, NOK, BRL , vagy USD összeggel) terheljük. 14 nappal a levonás előtt e-mailben értesítjük az érintett játékosokat. A levonások megtekinthetők a Számlám linkről elérhető "Tranzakcióim" fül alatt. A levonások a számla újraaktiválásakor megszűnnek. Számláját egy vagy több fogadás megkötésével, vagy tranzakció, például érvényes kifizetés, vagy feltöltés végrehajtásával aktiválhatja újra. Bármikor lehetőségében áll kivenni az Önt megillető bármely összeget, amelyet a számláján tartunk .”

    Köszönjük szíves megértését!

    Bence, a Betclic-től

    de kurva nagy vicc ez az oldal :W

    GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés