Hirdetés
Aktív témák
-
csimav
őstag
Nyert a Liverpool
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
englandfan
csendes tag
Vezet a Hamburg.
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
Vandit.
addikt
válasz englandfan #4552 üzenetére
Meg a bayern is.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #4554 üzenetére
Én megtettem a Hamburgot meg a Schalke-t is
Igaz, asszem ezek a kamikaze szelvényben vannak benneElkezdődött a City és a MU meccs is, hajrá skacok
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
-
fullextra
tag
Leverkusen pipa....
-
skizzz
csendes tag
Schalke remélem bevág 1-2-t azért.. :S
pfff.... Hull City - Manchester City 1-0 =/
[ Szerkesztve ]
-
IveyBaby
tag
Nottingham 1-0, de most nézem. hogy csak büntetővel? Maradhat is az eredmény, de belehúzhatnának, egy 2 gólos előny megnyugtatna!
-
Vandit.
addikt
válasz ForRedGlory #4562 üzenetére
Úgy-úgy.
2-0
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
englandfan
csendes tag
schalke művelhetne már valamit...
több társamnak is mondtam, hogy ne tegyenek a cityre, hisz a hull othon leikszelt a chelseavel...
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #4565 üzenetére
Jaja, de a City is hozhatná a papírformát
Nem bánnám
Na meg a Schalke is alkothatna valamit, mindkettő szelvényemben benne vanGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Lever 1-1
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ForRedGlory
félisten
-
pohár
félisten
-
skizzz
csendes tag
Áhhh francba...ezt buktuk asszem...
-
pohár
félisten
A Hull is 2-0
De szerencsére csak egy szelómban van benne, de a Schalke és a Lever rúghatna egyetKöln 3-3
MI VAN ITT EMBEREK??
[ Szerkesztve ]
-
englandfan
csendes tag
jólvan, el is ment két szelvényem.
-
skizzz
csendes tag
rohadtul nagy bukta...
nekem is kettő[ Szerkesztve ]
-
fullextra
tag
azistenit! dejóó, hogy nem arra tettem, hogy a schalke rúg gólt....
MU 3-0
[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
4-0.
Grat Leverkusen.
Szépen megcsináltátok.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
englandfan
csendes tag
jólvan k**va a**jukat ez volt az utolsó h német focira fogadtam az is biztos.
- nem tudnak két gólos előnyt tartani.
- két bajnokesélye nem tud nyerni egy full sz*r csapat otthonában.gyönyörű. 2 szelvény pápá.
-
acscity
csendes tag
áááh...leverkusen egyszer rakok rájuk akkor is x-elnek
-
fullextra
tag
máár 5-0
Az MU...
ez már a 3. öngól
[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
Plymouth 0 - 0 West Brom 76. perc.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Boxer001
veterán
Nagyon kemény az MU, legalább bennük lehet bízni.
-
IveyBaby
tag
Mi a francot csinálnak? A mai meccset is végigizgulom, már 1-1 Nottingham.
Hull-MC-re nem mertem tenni. Valami megérzés volt, vagy nem tudom...
szerk: 2-1
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Na a Schalkéra se teszek többet az tuti, eddig 2x tettem rá, 2x szopattak meg
A Leverkusennek innen szeretnék gratulálniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
englandfan
csendes tag
de ebben az a pláne, hogy elvileg ők bajnokságot szeretnének nyerni. így? az oké lenne, ha esetleg a werderrel meg bayernnel leikszelnének/kikapnának, na de freiburg, meg bochum...
-
pohár
félisten
válasz englandfan #4588 üzenetére
Naja
Holnapra már tenni se merek semmit, elbizonytalanodtamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
IveyBaby
tag
Végül csak kihozták, hogy jó legyen! 2-1
Man City-vel sajnálom, hogy befürödtetek...
Franciákra és németekre meg nem nagyon szoktam fogadni.
-
Manitou
veterán
válasz englandfan #4579 üzenetére
7 szelvényem ment el a Man City a Leverkursen és a Schalke balfaszkodásai miatt
Eddig az összes meccs jött, erre ezek elk..ák -
englandfan
csendes tag
1 szelvényem maradt hétvégére, ezen van még egy barca, inter, sevilla. ha ez nem jön, akkor nem tudom mi lesz ...
-
Atlantis
veterán
A Leverkusenen meglepődtem, 1 szelvényem elment miattuk. Man. City és Schalke meccsére nem mertem tenni, nem volt jó érzésem velük kapcsolatban.
MU szépet alakított.
PSV és a spanyolok érdekesek még, hajrá-hajrá...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
ForRedGlory
félisten
PSV meccshez nem tudtok streamet?
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #4594 üzenetére
[link]
Remélem simán hozzák. -
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #4598 üzenetére
Igen, jól tolja a srác, remélem nagyra fogja vinni, bár már most is nagyon büszkék lehetünk rá. MU-t meg az utóbbi pár hónapban úgy megszerettem a hatalmas küzdeni tudásuk, akaratuk miatt, hogy mondhatni kedvenc lett. Rúni is nagyon szimpatikus...pár éve még suhancként nem annyira volt az, de most már megérett, alázat, minden megvan. Tényleg nem lenne rossz, ha elvinnék...
Meghalt a gól óta a stream.
A Valencia is jól tolja...kár, hogy azok a szelvények már elmentek. Sebaj, csak jöjjön a "fő".2:0
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest