Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Te sem fogsz panaszkodni akkor a játékidőre
(#7483) maszi99
igen, köszi már csak arra kéne rájönnöm hogy a gyári kiosztáson mi van a görgőn, mert én végigzongoráztam az egeret billt és semmire semmi nem történt, de aztán ugye eldobta, mert véletlenül azt is lenyomtam, amikor zongoráztam, aztán amikor vettem fel nem kapta elsőre fel, hanem így a levegőben lebegett, mint valami bug és úgy leolvastam, aztán elfelejtettem utánanézni, mindig akkor jutott eszembe a játékban az alt+TAB-os kilépést meg nem mindig engedi így maradt ez a lebegtetős megoldás, csak mire úgy fullHD-ban kiveszem a TV-n hogy melyik melyik... hát sasolni kell rendesen.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
Mackósajt
senior tag
Én mindig megnézem az invertoryban, ha találok érdekes tárgyat. Azonnal kiszúrtam, hogy ábrák vannak a karmon, és amikor az első ilyen ajtóhoz értem, elég hamar visszaemlékeztem, és leesett a dolog. (De nem azonnal, az túl szép lett volna, először én is a domborműveket nézegettem.)
A főszál utolsó dungeonjának az egyik tekergetős izéje viszont adott némi fejtörést, azóta is meg mernék esküdni, hogy az egyik legelső kipróbált kombináció a helyes volt, de nem nyílt ki. Talán nem vártam eleget. Mivel a helyes kombinációt ezzel elvetettem, már nem próbálkoztam vele újra, hanem berágtam, és szisztematikusan végigpróbáltam minden lehetségest.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- EAFC 25
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest