Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nem tud valaki nekem dobni egy komplett (vagy az eredeti verzióban megtalálható) autólistát? Nézem a hivatalos honlapot, de egyenlőre csak a carpack listáját találom és az nekem nem elég most... Kézzel leírogatni meg nem olyan jó móka (ha nem muszály).
Azért kellene mert minden kocsiból szeretnék pontosan egyet...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz sagesz93 #7948 üzenetére
Nekem egy Murci Roadster az állandó autóm, imádom, főleg a hangját. Valóban nem túl gyors, 340-350 körül már vége is van de ahogy el is hangzott valami hihetetlen, hogy mennyire meg lehet fogni bármilyen kicsúszásos, elszámítós, benézős eseten. A szigettúrát mondjuk pont a speed miatt Enzo-val csináltam meg, legyen azért majd az is a garázsodban!
Köszi a listát, nagy segítség!
Szerk.: Uch, nem semmi a Crysler Me Four-Twelve végsebessége, na azt a gépet még nem láttam (azt hiszem)...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Racer01 #7952 üzenetére
Köszönöm szépen, este megnézem! Van amúgy olyan pl. hogy klubház? Mekkora lenne ha kinevezhetnénk egy házat és ott lenne a központ. Szégyen, de én még azt sem tudom, hogy mire való a Drive-In, de mostmár egyszercsak behajtok!
-
-
Geryson
addikt
Viszem vissza a Shelby Cobra-t, 21,4 km, egyszer 0,4, egyszer meg 1,2 km volt még hátra amikor csatt. Azt hiszem ezt most hagyom pihenni...
-
Geryson
addikt
válasz TomBoy1986 #7988 üzenetére
4. képhez: milyen pici már a Murci a többi autóhoz képest!
-
Geryson
addikt
válasz sagesz93 #7996 üzenetére
Lock leírva, biztosan egy layeren maradtok, de sajnos csak 8 játékosig megoldható.
A-kategória: tegnap már beszélgettünk róla. Nekem Murci Roadster vagy sima és persze néha Enzo. Enzonak nagyon jó a kezelhetősége (azt hiszem az egyetlen 100-as), Murcinak szép a hangja, de már lassabb. Aztán jönnek az állatgépek: Saleen, Koenigsegg, McLaren "GT" verzió (ez legutóbbi szintén elég tempós és baromi jól kezelhető is).
-
Geryson
addikt
A név mellett a korona azt jelenti, hogy erős jel van attól a játékostól? Láttam már szellemfigurát is, és az a fószer meg erősen laggolt. Vagy teljesen mást jelentenének a figurák?
-
Geryson
addikt
Good Morning Hölgyek, Urak!
Hát ez nem volt rossz, azt hiszem rövid cruise-nek egyáltalán nem volt mondható. Szalonból hoztam ki a Gallardot és asszem 238 km-errel döntöttem úgy, hogy megnézem a hálószobát.
A legjobban az tetszett, hogy az elején utól kellett érni titeket mert én oda raktam a gépet, ahol láttalak titeket, de Ti addigra már majdnem 10 km-re voltatok, toltam neki mint a meszes. Kicsit paráztam, hogy nem jó úton megyek, de itt megintcsak a térkép hülyeségének tartom azt, hogy olyan qrva pici és még csak bele sem nézhetek mert szétdob mindent. A keleti parton történő visszaautózás is jó volt, de már nem láttam a forgalmat (amiből sztem rohadt sok volt) a fáradtság miatt és a legkirályabb az volt, amikor pont berakott (berepült oldalról) elém egyszercsak egy teherautó, hát annyira nem voltam elszállva a rohadt sok csattanástól, le is maradtam rendesen. Arra rájöttem, hogy érdemes a csapattal menni, mert amikor 8 játékos nyomja, akkor elég kevés traffic-ot rak be a gép. Jól vettem észre?
Délután dobok fel képeket, a világítótornyos, szalagkorlátos "közösülés" jól néz ki a fotókon!
Apropó, tegnap egyszer olyat egykerekeztem, hogy kilépett a programból egy pillanat alatt! Aztán a világítótoronynál is kidobott egyszer, de akkor csak a főmenübe. Hajrá TDU!
-
Geryson
addikt
válasz Hammon Serra #8037 üzenetére
Igazából lehet semmi gyógyír nincs arra, hogy ha a szerver nem akarja megtalálni a többieket, akkor mit tegyen az ember fia, de én este is jártam így egy párszor. Azt szoktam csinálni, hogy click a fószerra és ha semmi, akkor még 1-2 próba után teljesen elmegyek onnan (pl. be a városba) és ott keresek tök idegen embereket ha ezek megvannak, akkor térkép és már klikkelek is rá arra, akit valóban keresek, vagy egyszerűen simán odaugrom térképen arra a helyre, ahol az eredetileg keresett személy volt.
Kicsit olyan érzésem van, hogy a gép "elfelejt" körbenézni a környéken és ezért írja ki azt, hogy csak egyedül vagyok ott, ezért szoktam bemenni a városba, majd vissza a talihelyre.
-
Geryson
addikt
De rohadtul unatkozom itt bent, mennék inkább vezetni meg felderíteni.
Amúgy vannak jó hülye versenyek halljátok. Tegnap is olyanokat találtam, hogy csak azért mentem többször végig rajta, hogy ne legyek kész 3 perc alatt vele. El kellene kezdenem megint vinni a csomagokat, stopposokat, mucikat mert azzal eléggé leálltam.
Apropó, minden kocsi és motor tuningolható? Merthogy nekem eddig csak 4 tuningszalonom van és van olyan kocsim, amit egyikbe sem tudok bemenni a kocsi típusa miatt.
-
Geryson
addikt
válasz hunocsi #8041 üzenetére
Hahó Hunöcsi! Jól nyomtad tegnap az Astonnal! Szép autó is az!
Akkor ezek szerint még sok minden nincs felfedezve, mert nekem nincs annyi tuningműhelyem. Na erre is jó ám a cruise, mert tegnap is sikerült új utakon haladnunk, főleg 22.00 után, mert akkor már egy kicsit össze-vissza mentünk.
-
Geryson
addikt
Hát ez a motor mekkora feeling, nem is gondoltam volna (pedig még kimondottan utáltam is az elején)!
Tuning Augustámmal délután felderítősdit játszottam, majd rámentem a nyugatra és onnan északra vivő autópályára/autóútra. Húzom neki már vagy 5 perce maxon amikor észrevettem, hogy egy nem lassú autó halad előttem, de lassan-lassan sikerült utólérnem. A gyerek szerintem nem is sejtette, hogy kergetem, de stílusosan 250 körül egykerekezve megelőztem - na hát utána indult el az igazi "harc". Hát ez valami rohadt jó feeling, azt hiszem most ez a kedvenc a Murci előtt...
Mellesleg hogy a francba lehet a Maserati-Trophyt megcsinálni? MC12-vel megyek vigyázok, hogy el ne pörögjek, ne csattanjak és nem hülyéskedek a 2.15-ös szakaszon nekem fél perc hátrányom van, esélyem sincs megcsinálni. Mi a titok, nem ezzel kellene mennem, vagy csak gyakoroljak szorgalmasan? Nem vagyok elszállva az MC12-től, de a hangja nagy sebességnél nem gyenge...
-
Geryson
addikt
válasz TomBoy1986 #8062 üzenetére
Ld.: első hozzászólás! Van rá külön progi is, ami elvégzi a törlést...
Szerintem csak mákod volt eddig!
-
Geryson
addikt
Hogyan tudnak cheatelni egyesek pl. végsebességben? Volt egy verseny, ahol azt hiszem 300-ra kell gyorsulni egy viszonylag egyenes szakaszon, Koenigseggel lenyomtam és az első a ranglistán 14.000 km/h órával ment. Aztán más versenynél azt láttam, hogy a körideje vkinek 1 mp volt. Ez hogyan lehet? Valóban annyival ment a kocsi, vagy csak meg van buherálva az eredmény? A végsebességnél még talán meg is értem, na de 1 mp-s köridőt hogyan lehet menni?
-
Geryson
addikt
Nem csak a stoppos fószerok, hanem a csajok is ruhajegyet adnak sőt ha perfectre megcsinálod, akkor még bónuszt is ad (plusz beszólnak egyesek, hogy "azért gyorsabban is mehetett volna". A stoppost amúgy nem olyan nehéz megcsinálni, a csajok sztem néha nehezebbek.
-
Geryson
addikt
Vittem tegnap vissza az utolsó gépjárművek egyikét - egy mocit - a rendeltetési helyére a megbízómtól erre olyat egykerekeztem, hogy felborultam. Meg is állt bennem az ütő, hogy most akkor mi is lesz, biztosan levon egy csomó money-t és kezdhetem újra és láss csodát, semmi. Mondanom sem kell, hogy utána már csak úgy mentem, hogy vagy első, vagy hátsó keréken lassítottam, gyorsítottam.
Furcsa, hogy egy fél centi fűért kapok a seggemre, betonkorlát, meg motor-elröpítésért meg semmi gond...
-
Geryson
addikt
Olvasgatom itt egy csomószor, hogy így nem megy fel a netre, úgy nem megy fel hát, hogy rohadjon meg, most meg nekem nem megy fel... Ilyen türelem és majd egyszercsak?
-
Geryson
addikt
Miiiééééééért nem tudok csatlakozni???
-
Geryson
addikt
Be szeretném én is jelenteni, hogy még mindig nem megy fel, pedig már a modemet és a routert is újraindítottam, na majd holnap...
-
Geryson
addikt
válasz feka007 #8933 üzenetére
Klubba nem feltétlenül kell belépned, legalábbis ez nem alapfeltétel - játszani minden további nélkül tudsz szerveren keresztül, közben haverokat és persze pontokat szerzel. Van egy olyan feladat is, aminek egyszer meg kell felelned majd, hogy "lépj be egy klubba", de addigra már - ha többször ellátogatsz ide - eldöntöd, hogy melyik klubba szeretnél belépni és megtudod a feltételeit is.
Orsykának már meséltem, hogy sikeresen eltörtem a bal térdem, így sajnos nem igazán tudom bosszantani a népet egykerekezéseimmel mostanság, lévén csak egy lábbal tudok játszani sajnos. Persze vágyakozva olvasom itt a rengeteg hozzászólást és közben egylábas motorosként 100 km/h körül fedezgetem fel a szigetet és viszem vissza a kocsikat, hogy legalább azzal is haladjak. De rettegjetek, visszatérek!
-
Geryson
addikt
Sziasztok!
Feltettem kb. fél (vagy talán 1 év után) a TDU-mat, toltam is egy pár kört délután ami nem volt rossz élmény ennyi idő után megint. Két kérdésem lenne:
- tudna valaki dobni egy nocd .exe-t, hogy ne pörgesse a lemezt?
- anno csináltunk egy PH! klubbot, de most nézem, hogy már csak én vagyok benne, hát hol vannak a többiek?BUÉK!
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Hát tegnap feltettem a no-traffic hacket és mit ne mondjak, így azért kicsit más élmény vezetni. Rögtön toltam is egy 443,32 km/h-t a McLaren F1 GT-vel, így kb. 7 km/h-val odavertem az erősebb Koenigseggnek is.
Mondjuk egyenlőre csak igen kevés angolt beszélőkkel találkoztam a játékban, így nem sikerült rávennem őket, hogy mondják már meg, hogy mit csinál közös menet alatt a forgalom az ő szemszögükből, merthogy én simán középen megyek, nekik viszont ott kell lennie.
Amit sajnálok, hogy nem tudok versenyeken menni, mert ugye egy csomó online versenyt nyomott be, de azokon meg nem sikerül elindulnom. A legjobban az extra feladatok elvesztését sajnálom, így végleg megakadok 65%-on, de mondjuk 1 évig meg rá sem néztem szerintem a játékra, így annyira ez nem tragédia.
Mosquitoo: köszi a tippet, elég bonyolultnak tűnik de valamit okoskodom vele, mert a CD-t tök hülyeségnek tartom, hogy keresi.
-
Geryson
addikt
Mindenki már a második részt tolja, vagy itt is vannak még gamerek? Ma telepítettem újra fel és tetszik még mindig. Ha esetleg valakinek lenne kedve csapatni egyet, akkor csak dobjon egy üzit!
-
Geryson
addikt
válasz ricshard444 #23264 üzenetére
Pedig azt mondták, hogy jobb az utak "minősége", de én nem tudom, mert az nincsen meg...
-
Geryson
addikt
válasz Gabesz1019 #23269 üzenetére
Pont tegnap kérdeztem, hogy valaki vezetget-e még. Amit mondjuk sajnálok, hogy én is csak egy 65%-os mentést találtam...
-
Geryson
addikt
Feldobtam megint a progit, hogy egy kicsit kavarok a kedvenc gépeimmel, de be sem akar jelentkezni a szerverre, állandóan visszadobja. Nem azt írja, hogy rossz a jelszó, hanem, hogy "connenction timed out". Ennyi lett volna a TDU?
-
Geryson
addikt
Mondhatom királyság...
GTA San Andreas-ban olyan multit nyomnak mai napig egyesek, hogy öröm nézni, pedig az már régebbi szerintem mint 5 év.
Anno még volt olyan, hogy PH csapat, még benne is voltam. Esténként csapattunk egyet. Az egyik legjobb dolog az volt, amikor a megbeszélt helyre odavezettem, hiába volt az 60 km. Régen játszottam, de ezt azért nem hittem volna, hogy így tudom meg, hogy szevasz...
-
Geryson
addikt
válasz InfiniteReality #23341 üzenetére
Meglehetősen...
-
Geryson
addikt
válasz ricshard444 #23345 üzenetére
Szerintem gagyi nem lesz, de pár napja nem ment már a szerver, kicsit fel is pörgött emiatt a totyik.
Aztán lehet most már megy, mert TDU2-ben is volt egy nagy frissítés és emiatt ott is volt leállás, igaz csak pár órára. Amúgy ha nem tetszene, baromi olcsó lett a TDU2 és szerény véleményem szerint jobb is...
-
Geryson
addikt
válasz TESCO-Zsömle #23348 üzenetére
a TDU2 fórumban is fel vannak háborodva egyesek. Pontosan a TDU1 usereknek kellene emlékezniük, hogy a MegaPack sem volt ide ingyenes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek