Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Sziasztok Urak!
Hát nem bííírtam tovább és megvettem a Tecsóban a gamet, már csak azért is mert egyrészt megéri, másrészt mindenképpen ki szeretném próbálni onlány de a lényeg, hogy 3.990 pénz volt. Hogyhogy ilyen olcsó, ennyire régi játék lenne?
Szóval még ki kell építeni az új lakásunkban a netet (ez a többi teendő mellett kb. 2 hét) és utána reszkessetek, merthogy jövök!
Apropó: van egy Saitek szarvam és pedálom amivel én értelemszerűen repülni szoktam. Ámde előfordulhat, hogy fogom tudni használni legalább ezt a szarvat mint kormány (akárcsak a nagy Knight Rider) a TDU-ban is?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
válasz .:Kristian:. #6793 üzenetére
Most mi is ez a car megapack? Lesznek új gépek???
-
Geryson
addikt
Számotokra ez tuti hülye kérdés, de onlány játék közben is felfedezem a tájat, vagy ott semmit nem számol? Missziók gondolom ilyenkor, azaz onlány esetén inaktívak, stimmt?
Apám, anno 56%-ig nyomtam virágboltossal, kicsit lelombozó hogy most előről mindent de nem annyira bánom, mert amúgy is tönkrement a mentésem és kopasz fószer lettem. Jól olvastam, hogy a mentés minden verziónál tönkremehet ezért kötelezően ajánlott a mappa kimentése biztosabb helyre?
-
Geryson
addikt
válasz .:Kristian:. #6796 üzenetére
Na még akkor azt megveszem download versionban. Hú, de várom már legyen a gépem és a net összerakva...
Nem tudjátok hogyan lehet nickre átalában a PH-n rákeresni?
-
Geryson
addikt
Uch wazzeg, elolvastam már 1500 hozzászólás, kicsit jojózik már a szemem.
Jó tudni ellenben, hogy ne is kezdjem el offline nyomni mostmár mert úgyis elvesztenék mindent online módra váltáskor, szóval azonnal abban fogom. Látom, hogy fel kell venni embereket mint barátok és akkor fogom látni őket, hogy ki van online és a lock paranccsal meg rögzíteni tudom a körülöttem lévő "barátokat" és akkor nincs layerváltás, azaz nem fog feleslegesen bedobni más autókat (akik esetleg a közelembe érnek). Jól értem eddig?
-
Geryson
addikt
válasz Mosquitoo #6832 üzenetére
Och, igazán köszönöm!
Más: megoldódott már a régebben többször panaszkodott laggolás problémája, vagy még mindig előfördul hogy ez elcseszi a közös "jót"?
Kiváncsi vagyok, hogy lesz e TDU2, merthogy március erősen elmúlt és nem hallottam még róla semmit. Nekem is amúgy az időjárás és a nappa/éjszaka hiánya tűnt fel, azért ez dobna keményen rajta. Anno tényleg sokat mentem, de elhatároztam, hogy most egyszer átmegyek a több helyen hatalmas erdőkön és keresek ott kunyhót nénikével meg hasonlót. Csípem ha egy játékban ilyen kis hülyeségeket is beletesznek (pl. autómosó mucik).
-
Geryson
addikt
Na olvasgatom itt bőszen tovább a fórumot, látom van már radial-t automatán törlő kis kiegészítő is (erősítsetek meg, hogy jól működik, mert akkor letörlön).
Más: én szokás szerint mindenhol a Geryson nevet használom, de tényleg mindenhol. Értelemszerűen a TDU-ban is ez lesz a nick-em, (hacsak még nem foglalt). A kérdés inkább az, hogy az egyszerűség kedvéért rakjátok mögé/elé a HU vagy HUN jelzőt, hogy jobban meg lehessen ismerni egymást, tegyek én is így?
Amúgy az első a gamespy oldalán az account létrehozása, vagy az első a TDU felhasználó létrehozása?
-
Geryson
addikt
Jaj, még egy dolog! Nem szoktatok crúzin közben mondjuk Skype-on dumálni?
Én csapatban repülök rendszeresen, de leszoktunk a teamspeak-ről vagy a belső chatről mert a Skype baromira kényelmes (persze mi kikötöttünk, hogy csak fülhallgatóval mindenki, mert egymás motorzajára nem vagyunk kiváncsiak).
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
Na már 5700.-ik hozzászólásnál járok, ahogy egy másik user írta valóban megdöbbentő, hogy mi van itt február óta amióta kialakult a klubbélet (februárban még "csak" a 2.000.-ik hozzászólás volt). Csak kapom az e-maileket, hogy új hozzszólás-új hozzászólás! .
Azóta is volt ilyen 414 km hosszú hihetetlen verseny? Megy azóta is ez a 9 milliós kocsieladás időközönként? Sajnálom amúgy, hogy ennyien panaszkodtok továbbra is az Atari-netkapcsolatra kár, hogy nem képesek ezen javítani a jelek szerint.
Ma este sztem összedobom a gépem és holnap jön a router is, tehát este már lehet egy kicsit vadulok az Atari-térben (már ha ezt ő is úgy gondolja) majd figyelem, hogy ki lesz fent egy kis kocsikázásra...
-
Geryson
addikt
Uch, végigolvastam (görgettem). Anno csak a kutyástopicot voltam hajlandó, de az közel nem ennyire pörgös hely.
Már otthon a gép, ma jön a router, így holnap este már remélem kezdem az első feladatokat újra, immáron az onlány világában. Az hiszem a legtöbb dolgot mostmár értem és tudom, olvasgatlak továbbra is titeket és ha egy kicsit összeszedtem magam a game progress-ben, akkor jelentkezem egy TDU baráti körön belül történő krúz-felmérőre!
A lóerő legyen veletek!
-
Geryson
addikt
válasz Mosquitoo #7046 üzenetére
Jaja, én sem vagyok elkeseredve pedig 60% körül voltam már anno, de baromira várom, hogy megint nyomjam (akár előről is).
Mi történt Tibijax-el, miért búcsúzott el tőlünk 'oly sok hozzászólás után? Csak nem megunta?
-
Geryson
addikt
Sziasztok!
Hát én biztosan hülye vagyok, de hol mondom meg neki, hogy menjen onlány? Beléptem, csináltam egy profilt, lenyomtam az első versenyt, de "TDU server not avaiable"...
-
Geryson
addikt
Hát Hölgyeim és Uraim engedjétek meg, hogy hivatalosan is bejelentsem, hogy összepiszkítottam magam tegnap este. Gépet összetoltam, virágbolti TDU leszed, frankó TDU felrak, kód, beállítások, kormány beállít ééééés este már ott toltam a "vörös kmerek" (idézve egy korábbi írót) között!
Jaaaj, irtózatosan örültem ám és bár sajnos (nick alapján) nem találtam magyar sofőrt de azért nagyon jól éreztem magam. Kicsit cink volt egyenlőre, hogy egy S3-al nyomtam az SLR-ek, Enzo-k között és furcsa volt látványra, hogy egyszer itt voltak a játékosok, egyszer meg ott jelentek meg, de hát ez a TDU! Annyi mondjuk már tuti, hogy anno billel játszottam, hát ehhez képest klasszisokkal komolyabb a kormány (szarv) és a pedálokkal is hihetetlen érzés "krúzolni", szabályosan előzni + lámpáknál megállni és közben még nézelődni is, azt hiszem ez most jobban is tetszik mint maga egy verseny.
Szóval mégegyszer köszi a tippeket, igyekezni fogok, hogy egy kicsit összeszedjem magam karrierizmus szempontjából és akkor reszkessetek, mert jövök...
-
Geryson
addikt
Én most az új 22-es monitoromon felnyomtam a felbontást 1.680 x 1.050 pixelre, természetesen minden csúszka megint maximumom és hát valami iszonyat, hogy mennyire szépen néz ki minden. Én azelőtt soha nem mentem belső nézetből, de most teljesen oda meg vissza vagyok érte, csodaszép...
-
Geryson
addikt
Nekem kettő van, mert én főképp repülőszimulátorozok, de bevallom még nem sikerült rávennem magam, hogy ilyen típusú surround játékot nyomjak. Nekem egyszerűen nem tetszik, hogy meszakad a kép bár tény és való, hogy nem néz ki rosszul, szóval ha valaki megteheti akkor tényleg vágjon bele!
-
Geryson
addikt
Tegnap mentem egy majdnem teljes karikát a sziget körül rögtön az első verseny után csak, hogy szokjam a kormány és a krúz-feelinget és hát tényleg elmondhatatlanul más mint offline.
Jópofa volt, hogy a városban vártam egy lámpánál és hallottam (majd láttam is), ahogy egy fószer hátulról mint az állat beleszállt a lámpánál várakozókba, de tényleg mint az életben úgy nézet ki minden majd később már "vidéken" találtam egy parkoló Aston Martint, aki mögé beálltam, mire egy hatalmasat autóztunk. Tiszta király, hogy hallod, ahogy a másik autó nyomja a gázt (legalábbis a sebességnek megfelelő motorhangot adja ki) plusz a gyerek is akkor frontálist nyomott egy kanyarban, hogy amikorra odaértem még repültek a darabok és ő meg porzott az erdőben. Tényleg elmondhatatlan az egész...
Miért van a kalibrációnál 2 sensitivity (kormány és pedál?) és mi a linearity csúszka?
-
Geryson
addikt
Köszönöm a linearity/sensitivity segítséget. Valóban nagy gondom egyenlőre az, hogy tulajdonképpen bedriftelek a nagyobb kanyarokba ami látványos és mulatságos is de nem hiszem, hogy egy Enzo majd jól fogja ezt viselni 300 km/h körül. A kis A3-asom ilyen szempontból jó autó, de még kicsit nehézkesen megy az cikk-cakk vele bár nem vagyok elkeseredve - Rómát sem 1 nap alatt építették fel, gondolom meg kell tanulnom a kormányt használni tökéletesen. A versenyben való indulás mondjuk már nagyon királyul megy tetszik, hogy tudom tartani egy bizonyos ponton a fordulatszámot.
Tegnap egy magyar gamer megtalált azt hiszem HUN-Alysa néven és kérte, hogy legyünk barátok. Nem igazán tudom, hogy mi az előnye (vagy talán az, hogy a térképen fogom látni őt ha online állapotban leledzik?), de persze elfogadtam őt. Aranyos volt az is, hogy az egyik lámpánál mellémszegődött egy Aston Martin és úgy teljesen ismeretlenül krúzoltunk egyet a környéken. Apropó ő nem látja ha én írok a chatben? Ehhez barátoknak kell lennünk vagy valami hasonló?
-
Geryson
addikt
Na ezekre megpróbálok mostmár én is válaszolni...
- Több profilod is lehet, a főmenüben tudod váltogatni őket.
- Nem "kell" letöltened de érdemes, mert egyébként nem fogod a car megapackot használó sofőrök autóját a megfelelőnek látni (sőt még ki is írja amikor ráállsz a nevére, hogy "autó nincs letöltve"), sőt egy csomó autó használatától esel el.
- Az upgrade ebben az esetben nem a megapackot jelenti, hanem a legfrissebb patch letöltését (1.66A) lásd az első hozzászólásban!Ügyi vagyok?
-
Geryson
addikt
Hahó! Láttam, hogy írtál, de aztán no válasz és nem is láttalak többé. Felvettem a Ferraris visszavivős missziót és elkezdtem barangolni az autópályákon, ameddig a gép tolerálta. Lehet még visszajövök, most kicsit kimegyek a kertbe...
-
Geryson
addikt
Van egy "gyári" kis A3-asom, ennél is esélyes, hogy ha feldobom 10 milkóért, akkor elviszik, vagy csak egy bizonyos típusra akadnak? Több mint 200 km van már benne, ennyi elég lehet, vagy tudja a franc? Tuningot erre is dobhatok amúgy (érdemes eladáshoz, jól emlékszem)?
-
Geryson
addikt
Apám, most vittem vissza az első manuálos kocsimat, egy Lambo Miurát, hát ez az ilyen tipusú váltás is valami baromi nagy feeling! Ha nem megyek este sehova, akkor én is ott leszek!
-
Geryson
addikt
Hát ez a más autóval szembeni nagysebességű csattanásgátló egy nagyon hasznos dolog! Tegnap a sziget keleti oldalán téptem, amikor megjelent egy név de nem néztem a távolságot, mert hát ugye vezettem mint a franckarika. Ahogy az meg van írva egy bukkanós kanyarban annyira besodródtam pont elé, hogy mint a rakéta áttéptünk egymáson, de szerencsére semmi nem lett, részemről csak egy nagy nevetés.
Iszonyatosan király a kormánnyal történő vezetés, már lényegesebben ügyesebb vagyok mint 1 hete. Tegnap megvettem a B-s CLK GTR-t, nagyon kenem neki és sokkal gyorsabb vagyok már most mint anno bármikor billentyűvel. A leghasznosabb dolog az tényleg az, hogy egy íven, egy gázmennyiséggel tudom bevenni a kanyart és onnan nosza, padló.
Nem nyomtam sokáig, mert 9 körül leléptem otthonról, de ma tervezem egész este a vezetést. Ha lesz banda és beférek, akkor ott leszek! Bedobtam amúgy a A3-asomat 7.499m-ért de azt néztem, hogy az egész autópiac telis-teli van ilyen árú, bármilyen típusú autókkal. Azért remélem, hogy az én A3-asom fog kelleni majd egy orosz újgazdag unokájának...
-
Geryson
addikt
Egy olyan hagy kérdezzek már, hogy ha a világítótoronynál van tali, a többször említett északnyugati parton (ha egyáltalán jól emlékszem), akkor az a D1-es kocka csúcs, jól sejtem? Nehogymár más csapattal krúzoljak egyet...
Anno kb. 10 éves koromban elmentem egy tanárnőm esküvőjére. Nem tisztáztam az időpontot meg talán a helyszínt sem olyan igazán és vittem egy virágot egy teljesen ismeretlen párnak. Szerintem azóta nézik a fotókat, hogy "szerinted ki volt ez a gyerek"???
-
Geryson
addikt
Felraktam a carpack-ot, volt az eredetiben Lamborghini Murci Coupé? Nem tudom, de most vettem egy fehéret és elvezettem vele a világítótoronyig, hát nem gyenge egy autó. Estleg nem jár arra valaki? Vannak itt, de sztem nem magyarok...
-
Geryson
addikt
Hahó Hölgyek, Urak!
Megjöttünk a beachről és már megyek is fel, hogy bármikor megtalálható legyek. Legalább estig gyakorlok egy pár versenyt...
-
Geryson
addikt
válasz .:Kristian:. #7280 üzenetére
Ennyi volt? Short krúzing...
-
Geryson
addikt
válasz Geryson #7292 üzenetére
Hát én csak tolom és tolom (magyart nem látok csak németeket meg oroszokat), időközben kopasz és csíkosinges lettem...
Az előbb kivittem próbaútra azt az ötszázegynéhány LE-s Corvette-t és képzeljétek el, a végén mondom neki, hogy "end" mire kidobott egy erdőröl készült fotót és kiírta, hogy Test Drive valami autótípus, 1.4 milliió dollár és nincs most raktáron. Klikkeltettem vadul, mire kidobott a játékból. Gondoltam a mai napi egész mentésem elszállt, de úgy látom, hogy nem. Pénzem ugyanannyi, kocsik megvannak, progress is ugyanannyi és a kinézetem sem változott, de akkor mi a franc volt az? Látott már valaki hasonlót???
-
Geryson
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest