Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz Probert75 #31190 üzenetére
Elméletileg igen , megnézem tüzetesebben.
Pedig jópárszor átböngésztem , iletve volt is szó róla itt is + ismerősök is ezt mondták. De meglehet nem jó verzió toltam az LG re. Ez olyan próba volt TotalLauncher után.
Köszi azért ránézek dékután."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz Probert75 #31190 üzenetére
Nos, kicsit megnézegettem amiről beszéltünk.
Alapból a verziómban nincs lehetőség a navi. gombok rejtésére. 6.2.14 van az LG-n. Azért nem nagyobb , mert Android7 fut rajta. Gondolom a nagyobb verzió számúnál van lehetőség rá. Bár azt még megtehetném,hogy a 7.0.22 számút felteszem ( ott nem írja , hogy mi a rendszer követelmény ) . Nyilván nem költök cca 2000.- ft - ot egy nem használt telefonra. Az A50 - Note10+ - ra nem szeretném felpakolni egyenlőre.
Szóval marad az APK-s lehetőség.
Visszatérve a 6.2.14-re ...... A Gesztus és egyéb beállítási részeknél ( most lettem rá figyelmes ) [BERA] van írva. Szóval gondolom ez alapból kizárja azt , amit szeretnék.
Amúgy most úgy van beállítva a Nova kezdőképernyő( soha nem használtam és ösztönből csináltam, első Launcher amivel kezdtem az SS volt , majd utána a Total és azzal dolgoztam hosszú évekig ) , amit a fent látható HS -en : Középső gombra jönnek elő az alkalmazások , a két szélső pedig a szokásos.......
Tehát gondolom ez itt az alapvető gond szerintem.
A másik,hogy ugyan próbáljam-e meg esetleg a 7.0.22- es variánst. ( ? )Szerk : 7.0.22 nem telepíthető. / " Gond volt a csomag elemzésekor " /
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption PC teszt
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest