Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
válasz Skynet258 #1098 üzenetére
Csodát nem lehet várni a minőségtől mivel a TV csatornák erősen nem HD-ban nyomják az adást, annyi viszont mindenképpen dícséretes, hogy egyes filmeket 5.1-ben küldenek, szemben az IPTV-vel, ami csak stereo.
Kábelnet VIII. ker Futó utca 8/0.5Mbit download 930kbyte/s, upload 60kbyte/s, ping 7, ezek az értékek éjjel-nappal, fixen értendők, a modem 126 napja online, egy db szakadás nem volt.
[ Szerkesztve ]
Watch 4k movies with Netflix :)
-
Rick4
félisten
válasz Skynet258 #1115 üzenetére
itt szegeden van t-kábel, ahol nekem anno bekötötték, és mikor kértem a netet, nem is náluk kellett szerződni, hanem a t-online-nál.....a számlát is két cégtől külön külön fogod megkapni, a kábeltv a t-kábeltől, a net a t-online-tól..nincs ezzel semmi baj, mivel így két cég, tudnak trükközni, hogy az egyik bérli a másiktól a hálózatot, papíron fizet neki, hogy használhatja a netre a kábelt...tudják ezek, miért így jó..
azért a kábeltelefont gondold meg, olvass utána, akinek van, és használná, csak panaszkodik rá...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
qtrica
aktív tag
válasz Skynet258 #1126 üzenetére
Sebességet akartam mérni, de nagyon nem találja. Ugyfélszolgálat még egy-két napot mondott 20 perce.
Próba hónap nem játszott a terveimben, mert hogy kábelositottam a mindent, gyerekeim rágják már a fülem a netért. Mind a három. Tehát nekem bónusz a fotomasina.
Eddigi tapasztalat?[ Szerkesztve ]
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
válasz Skynet258 #1128 üzenetére
Eddig a telefonról semmi különös, (hála az égnek) csak mikor először hallod a vonali bügóhangot furcsa. Nem igazán tapasztalok külömbséget. Most már tudtam sebességet mérni ami pontosan 1M-es vonalnak felel meg Speedtest.net szerint, de ettől sokkal gyorsabb érzésre a böngészés (kb a régi 4M-es vonalnak megfelelő).
Yoda Jr.
-
luciferk
senior tag
válasz Skynet258 #1115 üzenetére
Fentebb azért kérdeztem,hogy kaptál e valamilyen kedvezményt mert én is halottam,hogy ha több t-kábeles szolgáltatást rendelsz egyszerre akkor jár valamennyi kedvezmény,na nem a Rick4 által emlitett marketing 1 Ft-ból ,hanem a havidíjból.Na de látod a Rick4 kolléga egyből letámadott,vagy úgy is mondhatnám,hogy a szögedi letámadta a pöstit
-
Rick4
félisten
válasz Skynet258 #1161 üzenetére
nincs, de azért egyértelmű a dolog, gondolj csak bele: miért nem az ajánlat megkötésekor lehetett ajándékot választani? (mi online rendeltük meg)...egy 2fős kis pcbolt is tud online árlistát és készletet használni, miért nem logikus az, hogy fent van x darabszám, ha megtörténik egy megrendelés, és egy ajándék kiválasztás, akkor eggyel csökken az a szám...ez már megint csak arra ment ki, hogy pár embernek jól jött ki, ők a reklámozók, a többi meg beleszalad a csőbe. persze nem vagyok mérges, ez így jött ki, te jól jártál, mi sem jártunk rosszul...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Skynet258 #1163 üzenetére
érzésem szerint azért emiatt egy szép levél fog születni, és ráadásként egy szép levél a fogyvédelemnek is megy.. kb pont ugyanaz, a minap látom, hogy aplus diszkontban 6990ért MSI wifi router, plusz usb-s wifi stivk. nosza, menjünk...természetesen nem volt, a biztosnági őr mondja mi vagyunk a sokadikak, de összvissz 2 dbot kapott belőle a bolt...namost visszakérdezek: ha a boltnak az a célja, hogy egy terméket eladjon, és abból pénzt kapjon (mi más lehetne) akkor egy akciós újságban is meghirdetett termékből miért 2db érkezik egy boltba? pl olyan dolgokból, ami normális tartós cikk, egy embernek asszem az 5 db számít kereskedelmi mennyiségnek....szerinedkomolyan gondolták, vagy csak viccnek szánták....
-
CortezX
aktív tag
-
veze
őstag
válasz Skynet258 #1541 üzenetére
Többször is probálkozhatsz felhívni az ügyfélszolgálatot.. mert mindig más ügyintézöhöz kapcsol. Nekem sem volt szolgálatkész az egyik, késöbb ujbol hivtam, akkor egy másikhoz kapcsolt, az meg egyböl elintézte.. azóta már visszaigazolo emailt is kaptam, erröl.
Skynet: valoban ugy fogalmaztak hogy ugrálni lehet a csomagok közt.. na most az egyiknem kábelnet maximum volt a neve a másiknak kábelnet medium.. ez két csomag akkor is ha tartalma ugyanaz.DDD egyikröl ugorni lehet a másikra sztem.. az ára a hüségidö.. Adsl-t ( a mi területünkön legalábbis) rosszabb feltételekkel vehetnek igénybe a felhasználók, valszeg erre lépni kell majd nekik is valamit.. addig lehetöleg minél több potenciális ügyfelet elkötelezni hüségidövel a t-home-nak magához..ez is lehet az üzletpolitika része.. ha még a feltöltést is emelné mondjuk 2 M-ra..az ujabb érvágás lenne a csak adsl-t szolgáltatókra..(Csak súgok, kedves T-Home..... )[ Szerkesztve ]
-
UCNLM
tag
válasz Skynet258 #1541 üzenetére
Igaza van a kollégának: ha szívóznak, hogy a sebesség, és a csomag paraméterei ugyanazok, akkor lehet hivatkozni a nevére. A nekem meglévő 8 megás net még Kábelnet Wi-Fi néven lett megrendelve, majd Maximum lett belőle.
Az pedig tény, hogy ez üzlet és nem szeretetből csinálják, viszont sokakkal ellentétben nekünk ez nem 9, hanem 11 ezer Ft havonta, ami azért elég nagy rablás a mai időkben még egy ilyen sebességű netért is. Szóval jó lenne, ha nem küldenének el és nem szívóznának, az 1 év hűségidő újbóli bevállalása viszont természetes, nem is kétséges, hogy ezt a (teljesen jogos) árat meg kell fizetni az átállásért![ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz Skynet258 #1550 üzenetére
ez nem csak azé van mert ahogy megindul, azt a pár másodpercet átlagolja??... és akkor nagyon megindul.. nekem is mért 12ezret is a 4 megás adsl.. de ha egy percig vagy kettöig folyamatos az adatforgalom akkor már hirül sem ennyi...ftp-vel probálj feltölteni mondjuk egy 5 megás valamit.. akkor mit mutat?
-
Rick4
félisten
válasz Skynet258 #1579 üzenetére
jaaa, ok, képben vagyok...
közben nekem is sikerült médiumra váltanom....aztán majd jön itt a szellemidézés, meg minden... a t-pontban egy számlabefizu 45 perc, É(mert uge a weboldalon neten nem lehet fizetni) a telefonos ügyintézés viccen kívül mindennel együtt 40 perc, ebből 30 az ügyintézőre várás. vicc ez a cég...tehát most ugyanazt kapom, mint eddig, csak extraszuperkedvezményes 8500 helyet 6890-ért....értelemszerűen ha lesz komolyabb csomag, tolom is fel, mert azt meg lehet...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Skynet258 #1606 üzenetére
Sosem tudni, nem-e fejlesztenek, és így marad...Igazából a netezés közben nincs komoly változás, ezt sem szúrtam ki, csak a speedtestnél derül ki, hogy ennyi. Ha így marad jó, ha nem, hát nem..
-
Rick4
félisten
-
tkesy
őstag
válasz Skynet258 #1663 üzenetére
Na jó, de ne csak a letöltést számold....
Tegnapi hsz-m óta, amik kb 24 órája volt, csekély 13 GB "röppent föl", ami egy 7/24-nél futó gép esetében (mint pl nálam és még sokan másoknál) 30 napos hónappal számolva 390 GB upload....
De ez legyen az ember legkisebb baja...[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz Skynet258 #1665 üzenetére
De amikor ránézek a weboldalukon a Forgalmi adatok menüpontra (ami épp nem működik), az csak a feltöltött mennyiséget számolja......
No mindegy... Eléldegélek én ezzel a sávszéllel nyugalomba, békességben...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
szimcsi
senior tag
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #1699 üzenetére
Na beadtam hibára a dolgot, majd keresnek telefonon, hogy mi a pálya. A T-s sebességmérőn 3259.08 kbit/s-et mértem, szóval elég karcsú
Mondtam a formának, hogy a feltöltéssel nics gondom, az hozza az 1Megát, erre mondja, hogy olyan nincs, csak 512... megsűgtam neki, hogy csekkolja a weboldalukat, mert egy ideig valóban 512 volt a feltöltés, de ez módosult 1 megáraSzal most várok, hogy mi lészen.
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #1701 üzenetére
Hát, elég LOL helyzet volt, kijött a szerelő, csináltunk mindent, kiderült, hogy a router hülyült meg... Reset gyári beállításokra, és láss csodát, jó lett
A szerelő rendes fószer volt, mondta, hogy akkor kicseréljük a kábelt, úgyis elég szarul van összerakva, és akkor ő is tud írni valamit a szervízlapraSzóval a a probléma nálam volt, helyreállt a rend:
mondjuk ez kissé magas, ez előtt a mérés előtt például ilyet mértem:
-
UCNLM
tag
válasz Skynet258 #1705 üzenetére
Újabb hét, újabb netprobléma, bejelentés stb. Még nem hívott szerelő, de közben szép lassan majd 24 óra sz@rakodás után kezd helyreállni a rend:
Ugyanakkor azt kötve hiszem, hogy ez jó eredménynek számítana, uh majd erre jól hivatkozom, mikor felhívnak, hogy most mi a helyzet:
Így összességében az elmúlt 30 napban kb 1 hétig nem volt használható internet, kíváncsi lennék mi lenne a válasz, ha azt mondanám, csak a háromnegyedét fizetem ki a havi számlának. Az, hogy reggel egy 150 kbyte-os fájlt nem tudtam letölteni, mert egyhuzamban annyi ideig sem ment a net, én nem nevezném elégséges szolgáltatásnak sem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Skynet258 #3914 üzenetére
Újpalota az XV kerületben van?
Karbantartási munkálatokat végez 2012. április 17-én 0 és 12 óra között Budapest XV. kerületében, amelynek következtében analóg kábel TV, digitális Kábel TV, IPTV, és kábelnet szolgáltatásunk maximum 30 perces szünetelése várható.Ha még mindig halott net csinálj modem újra indítást, ha még így sem jött vissza akkor be kell jelenteni.
Rick4 A Cisco admin felületén http://192.168.0.1/Docsis_system.asp Upstream Channels résznél továbbra is egy van vagy aktív már több is?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- FSP Raider RA 750W 80 PLUS SILVER tápegység
- Hp Notebook i7 6gen 16gb ram elado vagy csere pcre
- Ryzen 5 2600-RTX 2060-4TB-16GB-BQ 700W 80+ Gold gamer PC
- Ponthegesztés Forrfülezés Li-Ion Lifepo4 akku cella építés felújítás 18650 21700 eladó cellák
- 12V 18A 220W 19.5V 11.8A 230W 12v 300W 12v 400W Tápegységek Egpu - Pico Psu ( mini itx - sfx ) Nas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest